GOSSIP

Έξαλλη έγινε η Βάσια Τριφύλλη με όσα ακούστηκαν για τον Σπύρο Μπιμπίλα

Το γεγονός πως ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας, επέλεξαν να χαρακτηρίσουν "μέτριο ηθοποιό" τον πρόεδρο του ΣΕΗ και να κάνουν λόγο για συμμετοχή του σε "σκευωρία" εις βάρος του άλλοτε καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, εξόργισε τη γνωστή ηθοποιό Βάσια Τριφύλλη.

Η 73χρονη ηθοποιός Βάσια Τριφύλλη μίλησε σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή και εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση κατά του Λιγνάδη και του δικηγόρου του.

«Κάτω τα χέρια από τον Σπύρο Μπιμπίλα. Εκεί τραβάω μαχαίρι, τραβάω πιστόλι. Όχι μόνο από το ΣΕΗ αλλά και από τον Μπιμπίλα. Ούτε ξέρω που το πάει ο Κούγιας. Αλλά είναι τελείως γελοίο ότι ο Μπιμπίλας έκανε σκευωρία για να χαντακώσει το Λιγνάδη. Θα έπρεπε να γελάμε ομαδόν» σημείωσε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Δημήτρη Λιγνάδη χαρακτηρίζοντάς τον ατάλαντο.

«Ποιος εύρος; Ποια επιτεύγματα; Ατάλαντος είναι ο Δημήτρης Λιγνάδης, από έναν υπέροχο πατέρα. Σέβομαι το όνομα Λιγνάδης από τον πατέρα του. Είναι γιος ενός υπεράξιου πατέρα. Ο Δημήτρης Λιγνάδης προσωπικά δεν μου λέει κάτι ιδιαίτερο. Μας ρεζίλεψε ο κ. Λιγνάδης ως ηθοποιός. Τον ήξερα από το όνομα του πατέρα του. Δεν είχα ακούσει κάτι για τον κ. Λιγνάδη» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!