ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 19 Φεβρουαρίου 2021

Η σημερινή μέρα σου δίνει ώθηση ώστε να στραφείς στις φιλικές παρέες και σε ομαδικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν έντονα. 

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η σημερινή μέρα σου δίνει ώθηση ώστε να στραφείς στις φιλικές παρέες και σε ομαδικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν έντονα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά τις αντιδράσεις σου καθώς με ευκολία μπορείς να γίνεις ιδιαίτερα εριστικός, κάτι που θα ενοχλήσει τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Οι ομαδικές προσπάθειες σε συγκινούν ιδιαίτερα καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να λειτουργήσεις μέσα από αυτές σε ένα κοινό σκοπό που θα σε βοηθήσει περισσότερο στην επαγγελματική σου ζωή. Προσπάθησε να αποφύγεις αλαζονικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν καθώς είναι σημαντικό να έχεις την διάθεση να ακούσεις την διαφορετική άποψη.

Η ανάγκη να πάρεις αποστάσεις από το ταίρι σου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, διεκδίκησε τον προσωπικό σου χώρο χωρίς εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον έρχονται νέα πρόσωπα που σε εντυπωσιάζουν με την ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία τους.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, καλείσαι να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις να αναλάβεις την επαγγελματική σου ζωή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να εμπιστευτείς τις δυνατότητές σου και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Άγχος και νευρικότητα μπορεί να στο περιβάλλον του κινείσαι επαγγελματικά καθώς έχεις αναλάβει πολλά και αυτό σου δημιουργεί ένταση. Προσπάθησε να μην είσαι αδιάλλακτος καθώς αυτό θα ενοχλήσει τους ανωτέρους σου και θα σε βάλει σε μία διαδικασία αντιπαραθέσεων που μόνο εμπόδια θα βάλουν στην προσωπική σου εξέλιξη.

Προσπάθησε να δώσεις χρόνο στο ταίρι σου και να μην επιτρέψεις στην ένταση από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις να επηρεάσουν την σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που έρχεται για να αλλάξει ριζικά την προσωπική συμφωνία.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, εσύ επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον. Είναι σημαντικό για εσένα να συνεννοηθείς πρόσωπα που έχεις καιρό να δεις και μπορείς να συζητήσεις μαζί τους διάφορα πραγματικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται σε επαγγελματικό επίπεδο και προέρχονται πιθανά από πρόσωπα στο εξωτερικό που σου δείχνουν απόλυτη εμπιστοσύνη. Φαίνεται να ανοίγονται νέα μονοπάτια μπροστά σου, προσπάθησε να ξεπεράσεις φανατικές αντιλήψεις που μπορεί να μπουν εμπόδιο στα σχέδιά σου.

Η αισιοδοξία και το κέφι θα λειτουργήσουν ιδανικά στη σχέση σου καθώς θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις με το ταίρι σου πιθανές εντάσεις του προηγούμενου χρονικού διαστήματος. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που ανοίγει νέους ορίζοντες μπροστά σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα και επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν. Προσοχή στον εκνευρισμό και στις ανασφάλειες που μπορείς να δείξεις καθώς θα προκαλέσουν υπερένταση με πρόσωπα που εμπλέκονται στις συναλλαγές σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις έρχονται στο προσκήνιο καθώς είναι σημαντικό για εσένα να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να σου δημιουργούν αναστάτωση. Δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου καθώς θα είναι αλάνθαστο κριτήριο για τις επιλογές σου.

Ζήλια και καχυποψία μπορεί να επηρεάσουν την σχέση σου καθώς προσπαθείς να εξουσιάσεις το ταίρι σου λόγω τον προσωπικό σου ανασφαλειών. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει μοναδική μία γνωριμία που θα δημιουργήσει θύελλα συναισθηματική, δεν θα είναι εύκολο να την διαχειριστείς.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, εσένα σε ενδιαφέρει να ισορροπήσει προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις που είναι σημαντικές για σένα. Προσοχή καθώς έχεις την τάση να ικανοποιείς τους άλλους αφήνοντας τις προσωπικές σου ανάγκες σε δεύτερη μοίρα. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι απαραίτητο για εσένα να κλείσεις υποθέσεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς η ηρεμία και η αρμονία στην επαγγελματική σου ζωή θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις με γοργά βήματα στην επίτευξη των στόχων του. Να θυμάσαι ότι πρέπει να είσαι ευχαριστημένος για τις επαγγελματικές επιλογές.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με το ταίρι σου καθώς μπορείς να περάσεις όμορφα μαζί του τονίζοντας πραγματικά αυτά που σε καλύπτουν απόλυτα στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα κάνει έντονη την ανάγκη για συντροφικότητα και σχέση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, καλείσαι να διαχειριστείς καθημερινά ζητήματα αυξάνουν τους ρυθμούς κατακόρυφα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε εμμονές και άγχος που δεν αφήνουν περιθώριο να σκεφτείς ψύχραιμα και μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε αυτά που πρέπει να διεκπεραιώσεις χωρίς να αφήνεις το άγχος και τη νευρικότητα να σε κυριεύσουν. Είναι σημαντικό για εσένα να τακτοποιήσεις ότι έχεις αναλάβει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μείνε όμως μακριά από αντιπαραθέσεις με συναδέλφους που θα έχουν κόστος στην ψυχολογία σου.

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις θέματα της καθημερινότητας που μπορεί να ενοχλούν τη σχέση σου αποφεύγοντας την γκρίνια και τη μιζέρια που προκαλεί η ρουτίνα. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κούραση και οι αυξημένες υποχρεώσεις δεν αφήνουν περιθώρια για έντονη προσωπική ζωή.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, στρέφεις όλη σου την προσοχή στην προσωπική σου ζωή και στο πώς να διασκεδάσεις με τις παρέες που έχεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν τόσο το ταίρι σου όσο και τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δυναμικές κινήσεις μπορεί να ανοίξουν νέους ορίζοντες στην επαγγελματική σου ζωή καθώς δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες ώστε να πετύχεις σημαντικούς στόχους στην καριέρα σου. Είναι σημαντικό όμως να αποφύγεις την ένταση καθώς αυτή μπορεί να οδηγήσει σε λάθη που θα είναι δύσκολο μετά να διορθώσεις.

Φρόντισε να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου και μείνε μακριά από υπερβολές που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η εντυπωσιάζεις με την γοητεία και τη λάμψη σου και δεν είναι εύκολο να περάσεις απαρατήρητος από νέα πρόσωπα που θα δείξουν έντονο ενδιαφέρον για εσένα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, σου δίνεται η δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά με πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον, κάτι που έχεις έντονα ανάγκη. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με συναισθηματικές εξάρσεις και κυκλοθυμία που μπορεί να δημιουργήσουν έντονες αντιπαραθέσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο καθώς δεν αποκλείεται να επιδιώξεις νέες συμφωνίες άκρως ενδιαφέρουσες για εσένα. Διεκδίκησε το καλύτερο δυνατό που μπορείς και εμπιστεύσου την διαίσθησή σου που έχει να προσφέρει.

Μοναδικές στιγμές για δύο μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου αφιερώνοντας χρόνο στη σχέση και στο πως να βελτιώσετε τις μεταξύ σας συνθήκες. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που θα ενισχύσει τις ευαισθησίες και την ανάγκη για σταθερότητα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με πρόσωπα από το στενό σου περιβάλλον. Η επικοινωνία για εσένα είναι σημαντική για αυτό και δεν θα διστάζεις να έρθεις σε επαφή μαζί τους και να εκφράσεις τα συναισθήματά της προβληματισμούς που μπορεί

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πολλές ευκαιρίες μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά το εμπόριο που καλείσαι να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσένα. Προσοχή σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που μπορεί να δημιουργήσουν νευρικότητα. Δεν αποκλείονται οι μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους που θα σε βοηθήσουν να πάρεις ανάσα.

Η διασκέδαση θα παίξει καθοριστικό ρόλο ώστε να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σου και να βιώσετε στιγμές χαράς και κεφιού μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις, η γρήγορη αντίληψη και το χιούμορ θα σου κεντρίσουν την προσοχή. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Προσπάθησε να μην επικεντρώνεσαι μόνο σε ότι απολαμβάνεις εσύ και έδωσε την ευκαιρία στους άλλους να αντιληφθούν τι είναι αυτό που πραγματικά σε βοηθάει να νιώσεις σταθερότητα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν καθώς αυτά σε αναστατώνουν και σου δημιουργούν άγχος. Είναι απαραίτητο να δείξεις επιμονή και υπομονή μέχρι να πετύχεις τα οικονομικά σχέδια που έχεις. Παράλληλα όμως θα πρέπει να είσαι διαλλακτικός για να ικανοποιήσεις και τους γύρω σου.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει καθώς μπορεί να εκδηλώσεις πείσμα και αδιαλλαξία δημιουργώντας προβλήματα μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου για να ενισχύσουν την ανάγκη για ασφάλεια και σταθερότητα που θέλεις, προσοχή καθώς το έλλειμμα αυτοπεποίθησης μπορεί να μπει εμπόδιο στις εξελίξεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, σου δίνεται η ευκαιρία να βγεις από την εσωστρέφεια και να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς. Προσοχή καθώς ο παρορμητισμός και η επιθετικότητα μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή μου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν θα διστάσεις να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες ώστε να προχωρήσεις σε επαγγελματικά σχέδια που σε ενδιαφέρουν. Οι συνεργασίες σου παίζουν καθοριστικό ρόλο όμως θα πρέπει να είσαι περισσότερο εγκρατής και λιγότερο παρορμητικός σε πιθανές αποφάσεις που μπορεί να επηρεάσουν και τους συνεργάτες σου.

Είναι σημαντικό για εσένα εκδηλώσεις συναισθήματα και ανάγκες που έχεις στο ταίρι σου, δείξει ανάλογη διάθεση ώστε να ακούσεις τι ικανοποιεί και αυτό. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα καθώς η έντονη κοινωνικότητα και η αποφασιστικότητα που σε διακατέχουν μαγνητίζουν τα πλήθη.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, νιώθεις έντονα την ανάγκη να απομονωθείς από όλους και όλα. Καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σου και σε προβληματίζουν, φρόντισε να ξεφύγεις από αυταπάτες και έντονο συναισθηματισμό που δεν σου επιτρέπουν να δεις την πραγματικότητα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι απαραίτητο να δείξεις απόλυτη αυτοσυγκέντρωση στην καθημερινότητα και στις εργασιακές ευθύνες που έχεις αναλάβει. Ο συναισθηματισμός και τα ταξίδια του μυαλού δεν σου επιτρέπουν να έχει ξεκάθαρη αντίληψη τα πράγματα. Προσοχή σε λάθη που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο από δω και στο εξής για δουλειά σου.

Είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις μοναδικές στιγμές με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου, προσπάθησε να ξεφύγεις από ψευδαισθήσεις που θα επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο, μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις γιατί αργότερα μπορεί να το μετανιώσεις.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!