GOSSIP

Ο γιος του Σπύρου Πώρου είναι ζευγάρι με την κόρη της Heidi Klum

Με ένα από τα διασημότερα μοντέλα του πλανήτη, μπορεί να... συμπεθερέψει ο διάσημος φωτογράφος και επίσης πρώην μοντέλο, Σπύρος Πώρος, αφού τα παιδιά τους είναι φουλ ερωτευμένα και δεν το κρύβουν.

Συγκεκριμένα, οι αναρτήσεις που έκαναν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ο 18χρονος γιος του φωτογράφου και η16χρονη κόρη της Heidi Klum, η Leni Klum που επίσης ακολουθεί καριέρα μοντέλου, πρόδωσαν το δεσμό τους.


Η 47χρονη γερμανικής καταγωγής παρουσιάστρια και άλλοτε super model Heidi Klum, έχει αποκτήσει συνολικά 4 παιδιά, έχοντας κάνει 3 συνολικά γάμους, εκ των οποίων τα 3 παιδιά τα απέκτησε από το γάμο της με τον τραγουδιστή Seal, ενώ η Leni (το όνομά της είναι Helene Boshoven Samuel) είναι καρπός του δεσμού της Heidi με τον Ιταλό επιχειρηματία Flavio Briatore, με τον οποίο όμως δεν παντρεύτηκε ποτέ.


Ο 18χρονος Άρης Ραξέφσκι, γεννήθηκε στην Καλιφόρνια, είναι παίκτης του χόκεϊ στον πάγο και αγωνίζεται με τους Los Angeles Junior Kings. Είναι γιος της Ρωσίδας πριγκίπισας Ρέας Ραξέφσκι και του Έλληνα φωτογράφου Σπύρου Πώρου –ο οποίος έχει αποκτήσει ακόμη 4 κόρες με άλλες συζύγους.


Το όμορφο νεαρό ζευγάρι όπως θα δείτε είναι φουλ ερωτευμένο.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!