GOSSIP

Ο Παύλος Χαϊκάλης έκανε μια επίσημη ανακοίνωση μετά τις καταγγελίες

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, που αρχικά, έσπευσε ο ίδιος να μιλήσει τηλεοπτικά για τα όσα ακούγονταν ως φήμες εις βάρος του, στην πορεία συνέχισε τις δηλώσεις σε τηλεόραση και Τύπο, αλλά κάποια στιγμή εμφανίστηκε εξοργισμένος με τα όσα λέγονται για τον ίδιο.

Μάλιστα σε μια από τις πιο πρόσφατες συνεντεύξεις του είχε πει πως θα σταματήσει να εμφανίζεται στα media. «Τελείωσε για μένα όλη η ιστορία, δεν ξαναβγαίνω πουθενά» είχε δηλώσει στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα On Time πριν από λίγες μέρες.

Και τώρα που έγινε γνωστό πως εκτός από την καταγγελία της Κύπριας ηθοποιού Ηλιάνας Αραβή, έχουν κατατεθεί και άλλες καταγγελίες εις βάρος του στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών ο Παύλος Χαϊκάλης θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση σχετικά με όσα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για τον ίδιο δια του συνηγόρου του, Μανώλη Τρούλη.

Ο γνωστός ηθοποιός τόνισε στην επίσημη ανακοίνωση του ότι το περιεχόμενο των αναφορών που γίνεται στο πρόσωπό του είναι εντελώς διαστρεβλωμένο και απέχει από την πραγματικότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παύλου Χαϊκάλη:

«Σε συνέχεια των αναφορών στο πρόσωπό μου που το τελευταίο διάστημα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι το περιεχόμενό τους παρουσιάζεται εντελώς διαστρεβλωμένο και απέχει από την πραγματικότητα. Σε κάθε περίπτωση τέτοιου τύπου μαρτυρίες, οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, υπονομεύουν τη δυναμική που δημιουργείται στο χώρο του θεάτρου και την κοινωνία για κάθαρση μέσω αποκάλυψης πράξεων βίας και κακοποίησης που, ούτως ή άλλως, με βρίσκουν απέναντι. Τέλος, σέβομαι όποιον ή όποια επιθυμεί να προβεί σε καταγγελίες παραβλέποντας τις διαδικασίες που έχει θεσπίσει η Πολιτεία, όμως θα απαντήσω σκληρά σε όσους χρησιμοποιούν ψεύδη για να πλήξουν την προσωπικότητά μου και την πολυετή πορεία μου στο δημόσιο βίο. Έχω ήδη αιτηθεί αντίγραφο των αναφορών από το ΣΕΗ προκειμένου να πληροφορηθώ το ακριβές περιεχόμενο και να απαντήσω με στοιχεία στο αρμόδιο πειθαρχικό όργανο».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!