GOSSIP

Σοκάρουν τα όσα αναφέρει η νέα καταγγελία κατά του Χαϊκάλη

Χθες μια νέα καταγγελία κατατέθηκε στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, κατά του Παύλου Χαϊκάλη, ο οποίος ήδη έχει καταγγελθεί από την Κύπρια ηθοποιό Ηλιάνα Αραβή, ενώ σήμερα δημοσιεύματα μιλούν για 3 συνολικά καταγγελίες.

Όπως είχε γίνει και χθες γνωστό η καταγγελία αυτή είναι ακόμη πιο σοβαρή από την πρώτη και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας On Time αυτήν  τη φορά η κοπέλα που καταγγέλλει τον γνωστό ηθοποιό μιλά για απόπειρα βιασμού.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο που παρέθεσε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου από το ρεπορτάζ της εφημερίδας η κοπέλα που έκανε την καταγγελία αναφέρει: «Μου έφτιαξε καφέ, είχα πιει δυο-τρεις γουλιές και με βούτηξε να με φιλήσει. Ξαφνικά είδα έναν άλλον άνθρωπο. Δεν ήταν ο φίλος που τα λέγαμε, το αγόρι της φίλης μου. Ήταν κάτι άλλο. Είχε σαλτάρει.

Στην πάλη μας, με έπιασε με τα χέρια από τον λαιμό και με έσφιγγε. Τα χέρια του ήταν σαν ζωγραφιά στον λαιμό μου για πάρα πολλές μέρες. Με χτύπησε με τον αγκώνα πάνω στην τομή και λιποθύμησα. Τρόμαξε, συνειδητοποίησε πως ήταν εκτός και μου έφερε νερό. Δεν ξέρω πώς σηκώθηκα και μπήκα στο ταξί. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι ο δικός μου άνθρωπος με βρήκε στις σκάλες λιπόθυμη».

Και συνέχισε: «Έκλαιγε στα πόδια μου. Ο πατέρας μου πήγε να τον πιάσει να τον σκοτώσει. Εκείνος έκλαιγε στα πόδια μου και έλεγε “δεν έχω πειράξει μυρμήγκι στη ζωή μου”. Αυτός που θα τον τιμωρήσει θα είναι ο Θεός».

Τέλος, η κοπέλα ανέφερε: «Μετάνιωσα πάρα πολλές φορές που δεν το προχώρησα με όλη μου την ψυχή. Αν χρειαστεί θα στηρίξω και άλλες καταγγελίες γυναικών που θα πάνε σε δίκη. Πρέπει να καταλάβουν κάποια καθάρματα ότι το όχι μιας γυναίκας είναι όχι».

 

Τι λέει ο Παύλος Χαϊκάλης μετά τις νέες καταγγελίες.

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε ο Παύλος Χαϊκάλης, μετά την αποκάλυψη πως ακόμα δύο γυναίκες έχουν προχωρήσει σε καταγγελία εις βάρος του στο ΣΕΗ. Ο γνωστός ηθοποιός δεν θέλησε να πει πολλά και ενημέρωσε πως έχει ήδη απευθυνθεί στο δικηγόρο του, ο οποίος θα βγάλει ανακοίνωση μόλις εξετάσει ενδελεχώς την υπόθεση.

«Δεν θα κάνω καμία δήλωση, έχω απευθυνθεί στους δικηγόρους μου. Όταν θα εξετάσει ο δικηγόρος μου την υπόθεση, θα βγάλει ανακοίνωση και θα ενημερωθείτε από εκείνον. Ακόμα δεν μπορώ να σας πω το όνομά του. Από Δευτέρα να πάρω τους φακέλους, οι οποίοι με αφορούν και μετά θα ενημερώσω το δικηγόρο μου να μιλήσετε μαζί του. Μετά και εφόσον από Δευτέρα ενημερωθεί ο δικηγόρος μου, θα υπάρξει απάντηση», είπε ο Παύλος Χαϊκάλης

Δείτε τα σχετικά βίντεο

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!