ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 13 Φεβρουαρίου 2021

Η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη που βρίσκεται στον Υδροχόο φέρνει επικοινωνιακά ανοίγματα με πρόσωπα που σχετίζονται με παρελθοντικές υποθέσεις αισθηματικές ή οικονομικές. Θα υπάρξει δυνατότητα για ξεκαθαρίσματα, στις περιπτώσεις που οι καταστάσεις ήταν μπερδεμένες οι συζητήσεις θα βοηθήσουν στο να δοθούν εξηγήσεις, αλλάζουν οι βλέψεις και οι αποφάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε προβληματίζουν. Το απόγευμα μπορεί να δημιουργήσει συναισθηματική αναστάτωση με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον λόγω εμμονών που έρχονται στην επιφάνεια.

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις οικονομικές υποθέσεις με εξαιρετικό τρόπο καθώς φαίνεται ότι η διαίσθησή σου μπορεί να σε βοηθήσει στις οποίες εξελίξεις. Προσοχή στην καθημερινότητα και πιθανές εμμονές που εκδηλώνεις τους που θα ενοχλήσουν τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι και το εργασιακό περιβάλλον.

Είναι πιθανό να νιώσεις ότι το ταίρι σου δεν αντιλαμβάνεται τις πραγματικές ανάγκες, σκέψου ότι είναι πιθανότερο να μην έχεις κατασταλάξει και εσύ λόγω της αναστάτωσης που υπάρχει μέσα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η εκνευρισμός η επιμονή σε λεπτομέρειες μπορεί να δημιουργήσουν εμπόδια στην εξέλιξη μιας νέας γνωριμίας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν άμεσα. Το απόγευμα είναι πιθανό να σε φέρει σε αντιδικίες με πρόσωπα που εμπλέκονται στις συναλλαγές σου δημιουργώντας προβλήματα στις εξελίξεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κόντρες μπορεί να υπάρξουν σε οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν άμεσα καθώς δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί τις πιθανές διαφωνίες ή αλλαγή στον τρόπο στάσης των προσώπων που εμπλέκονται. Είναι απαραίτητο να είσαι ψύχραιμος και να δείξεις ωριμότητα σε κάθε ενδεχόμενο.

Καχυποψία και νευρικότητα δημιουργούν σημαντικά προβλήματα στην προσωπική σου ζωή, είναι σημαντικό να δείξεις εγκράτεια και ψυχραιμία. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε νέες γνωριμίες καθώς σου δημιουργούν έντονη αναστάτωση και εκδηλώνεσαι απερίσκεπτα.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, θέλεις να ασχοληθείς με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα και πρωταγωνιστούν στη ζωή σου. Το απόγευμα αυξάνει τη νευρικότητα και μπορεί να σε οδηγήσει σε έντονα συγκρουσιακές και απότομες συμπεριφορές.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φρόντισε να ξεπεράσεις πιθανές διαφωνίες με τους συνεργάτες σου καθώς δεν είναι εύκολο να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι χωρίς να δημιουργήσεις νευρικότητα. Προσπάθησε να δείξεις διαλλακτικότητα και να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις που δεν θα καταλήξουν όπως θα περίμενε.

Μπορεί να πεις λόγια που δεν έχεις πραγματικά στο ταίρι σου όμως να ξέρεις ότι θα έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην προσωπική σου ζωή για αυτό πρέπει να είσαι προσεκτικός. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες, η αυστηρή και νευρική προσέγγιση δεν θα επιτρέψει να υπάρξει ομαλή εξέλιξη.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, σήμερα νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει στις προσωπικές σου επιδιώξεις. Το απόγευμα αναστατώνει το καθημερινό σου πρόγραμμα και δημιουργεί εντάσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο δυναμισμός σου είναι χαρακτηριστικός και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να προχωρήσεις σε σημαντικές επαγγελματικές κινήσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν και θα δημιουργήσουν αχρείαστες εντάσεις.

Προσοχή γιατί με ευκολία μπορεί να κολλήσεις σε λεπτομέρειες και να δημιουργήσεις προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει όμως η κούραση και η ένταση του καθημερινού προγράμματος δύσκολα θα επιτρέψουν να δείξεις το καλύτερο σου πρόσωπο.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις υπόθεση οικογενειακής φύσεως. Το απόγευμα μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα που προκαλούνται από ανασφάλεια και φόβο στην προσωπική του ζωή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να μιλήσεις υποθέσεις οικογενειακής φύσεως κυρίως σε ότι αφορά θέματα ακίνητης περιουσίας καθώς έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε σημαντικές συμφωνίες. Προσοχή σε εντάσεις που μπορεί να υπάρχουν στην επαγγελματική ζωή λόγω διαφωνιών με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα σου.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ζητήματα αυτοπεποίθησης που έρχονται στην επιφάνεια και δημιουργούν σημαντικά προβλήματα στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα σας κεντρίσει την προσοχή, προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις προσωπικές αμφιβολίες για να μην υπάρξουν προβλήματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις θέματα που αφορούν το εμπόριο και σε ενδιαφέρουν άμεσα. Το απόγευμα ενισχύει την κυκλοθυμία και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα δημιουργώντας προβλήματα στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να δρομολογήσει σημαντικές εμπορικές συμφωνίες που θα είναι αξιόλογες για εσένα. Σημαντικό είναι βέβαια να μην υπάρξουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που θα οδηγήσουν να χάσεις την εμπιστοσύνη από τα πρόσωπα που θέλεις να συνεργαστείς.

Δυσκολίες μπορεί να υπάρξουν σήμερα στη σχέση σου κάπως φαίνεται να μην υπάρχει η απαιτούμενη συνεννόηση μεταξύ εσού και του συντρόφου σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα εμπιστευτείς νέο πρόσωπο στη ζωή σου καθώς υπάρχει έντονη κυκλοθυμία και ανασφάλεια που σε επηρεάζουν.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, σήμερα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Το απόγευμα ενισχύει το συναισθηματισμό λόγω καταστάσεων του παρελθόντος που έρχονται στην επιφάνεια.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ζητήματα οικονομικής φύσεως έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Έχεις την ευκαιρία να πάρεις αποφάσεις με γνώμονα το καλύτερο δυνατό για εσένα και την οικονομική του ευρωστία. Προσοχή στις εμπορικές συμφωνίες που έχουν κρυφά σημεία.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις καθώς οι αναμνήσεις παίζουν ανασταλτικό ρόλο ώστε να εκφραστούν τα συναισθήματα με έντονο τρόπο στη σχέση του. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέο πρόσωπο που θα ανασύρει πληγές του παρελθόντος που καλείσαι να αντιμετωπίσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα σου επιτρέπει να δρομολογήσεις καταστάσεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής. Το απόγευμα μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις για οικονομικά ζητήματα με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να προκύψουν καθώς φαίνεται να υπάρχουν διαφωνίες με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις την ένταση που κρύβεις μέσα σου και που μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα.

Η απολυτότητα δεν θα σε βοηθήσει να δεις πραγματικά τα συναισθήματα που έχεις για το ταίρι σου και τι μπορεί να προσφέρει πραγματικά στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψουν νέες γνωριμίες οι προσωπικές αμφιβολίες δεν θα επιτρέπουν να δεις ρεαλιστικά πώς μπορεί να προχωρήσουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, σήμερα έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορεί να σε αγχώνω. Το απόγευμα δημιουργεί σημαντική ένταση και διαφωνίες στο επαγγελματικό περιβάλλον.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο έντονος συναισθηματισμός στην αρχή της ημέρας μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά στις καθημερινές υποχρεώσεις καθώς είναι εύκολο να κάνεις λάθη. Προσοχή το απόγευμα σε κόντρες που μπορεί να αναπτυχθούν στο επαγγελματικό περιβάλλον λόγω ασυνεννοησίας.

Ο εγωισμός και η απολυτότητα δεν θα βοηθήσουν την προσωπική σου ζωή, αντίθετα θα δημιουργήσουν κόντρες με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να υπάρξει νέο πρόσωπο στη ζωή σου, όμως φαίνεται αδιάλλακτος και αυτό δεν επιτρέπει να υπάρξει ομαλή εξέλιξη. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, έχεις την ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα από τον φιλικό περίγυρο που σε ευχαριστούν ιδιαίτερα. Η μέρα ενισχύει την αναστάτωση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν λανθασμένα συμπεράσματα για πρόσωπο από το ευρύτερο περιβάλλον.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Λειτουργείς μοναδικά σε ομαδικό επίπεδο καθώς έρχεσαι πιο κοντά από ποτέ σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις στην επαγγελματική σου ζωή. Ιδιαίτερη προσοχή τις απογευματινές ώρες καθώς τα λάθη λόγω νευρικότητας μπορεί να έχουν κόστος στο εργασιακό περιβάλλον.

Είναι σημαντικό να μην εγκλωβιστείς σε φόβους και ανασφάλειες που έχουν δημιουργηθεί από παλαιότερες καταστάσεις και επηρεάσουν ακόμα τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει, δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι η επιστροφή του εμποδίζει μελλοντικά σου πλάνα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, σήμερα έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις επαγγελματικά ζητήματα που έχεις αναλάβει. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να ενισχύσει την καχυποψία απέναντι σε πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στον φιλικό σου περίγυρο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Πολλοί μπορεί να είναι οι υποχρεώσεις που έχεις στην επαγγελματική σου ζωή όμως οφείλεις να πιστέψεις στον εαυτό σου και στις δυνατότητές σου. Είναι σημαντικό να δείξεις πραγματικά τι μπορείς να καταφέρεις και να εντυπωσιάσεις τους ανωτέρους σου.

Είναι σημαντικό να δείξεις στο ταίρι σου ότι μπορείς να λειτουργήσεις σε κοινό πλαίσιο μαζί του και να αφήσεις πιθανές ανασφάλειες στο περιθώριο που δημιουργούν εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο μέσα από το φιλικό περιβάλλον καθώς κυριαρχούν οι προσωπικές σου δυσκολίες.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα. Το απόγευμα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια τις διαφωνίες που υπάρχουν σε σχέση με συνεργάτες κάτι που θα προκαλέσει νευρικότητα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έντονες διαφωνίες μπορεί να προκύψουν μέσα στον επαγγελματικό χώρο καθώς είναι πιθανό οι συνεργάτες σου να μην συμμερίζονται ιδέες και απόψεις που έχεις. Μην καταφεύγεις σε καβγάδες που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν, απέφυγε σημαντικές συζητήσεις που θα έχουν δυσάρεστη εξέλιξη.

Προσπάθησε να μην γίνεσαι σκληρός με το ταίρι σου καθώς δεν είναι εύκολο να καταλάβεις αυτά που θέλει να σου δώσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να αφεθείς σε νέο πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον καθώς νιώθεις ότι δεν αντιλαμβάνεται τις πραγματικές σου προθέσεις.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!