GOSSIP

Νέα επίσημη καταγγελία κατά του Χαϊκάλη κατατέθηκε στο ΣΕΗ

Δεν έχει τέλος ο... χορός καταγγελιών κατά γνωστών προσώπων του ελληνικού θεάματος, καθώς το #metoo κίνημα δείχνει να έχει φουντώσει στην Ελλάδα και ολοένα ανοίγουν όλο και περισσότερα στόματα.

Μετά την κατάθεση και επίσημης καταγγελίας εις βάρος του Παύλου Χαϊκάλη στο ΣΕΗ (Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών) από την Κύπρια ηθοποιό Ηλιάνα Αραβή, σήμερα, τηλεοπτική εκπομπή αποκάλυψε πως κατατέθηκε και νέα καταγγελία εις βάρος του ίδιου γνωστού ηθοποιού και πολιτικού.


Θυμίζουμε πως αρχικά η Ηλιάνα είχε μιλήσει για τα όσα είχε βιώσει όταν ήταν ακόμα φοιτήτρια σε σχολή θεάτρου χωρίς να κατονομάσει τον Παύλος Χαϊκάλη, ο οποίος όμως προχώρησε σε μια τηλεοπτική "απολογία" που προκάλεσε πολλά σχόλια, ενώ στην πορεία η Ηλίανα Αραβή κατέθεσε και επίσημη καταγγελία κατά του Χαϊκάλη στο ΣΕΗ.


Τώρα η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αποκάλυψε πως προέκυψε και νέα καταγγελία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» στα γραφεία του ΣΕΗ μια νεαρή κοπέλα κατέθεσε την καταγγελία της για τον γνωστό ηθοποιό, ώστε να συσταθεί ο φάκελος και να μελετηθεί από το Πειθαρχικό του ΣΕΗ.

Η ειδική επιτροπή βρίσκεται καθημερινά στα γραφεία του ΣΕΗ και εξετάζει όλες τις καταγγελίες που γίνονται τις τελευταίες μέρες και έρχονται στο Πειθαρχικό του σωματείου.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!