GOSSIP

Ο Χαϊκάλης ζήτησε συγγνώμη μετά τις καταγγελίες εις βάρος του [βίντεο]

Εν μέσω του ορυμαγδού καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο του ελληνικού θεάματος, στο στόχαστρο βρέθηκε και ο γνωστός κωμικός Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη και να απολογηθεί, χρησιμοποιώντας όμως μια ατάκα που προκάλεσε πολλά σχόλια.

Ο Παύλος Χαϊκάλης, μετά τα όσα ακούστηκαν εις βάρος του, από την Κύπρια ηθοποιό Ηλιάνα Αραβή, αλλά και μετά τις αποκαλύψεις χυδαίων μηνυμάτων που είχε στείλει στην Ελληνοαμερικανίδα Sky Maddas, έσπευσε μέσω τηλεοπτικής εκπομπής να απολογηθεί. Δήλωσε δε αρσενικό παλαιάς κοπής, ατάκα που χλευάστηκε δεόντως στα social media.

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε χθες στην εκπομπή της Σίσσυς Χριστίδου όπου είχαν παρουσιαστεί μια μέρα νωρίτερα οι καταγγελίες της Ηλιάνας Αραβή και είπε:

 «Να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου; το θεωρώ λάθος. Δεν ακυρώνω τα λόγια της» είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Χαϊκάλης ζητώντας άφεση αμαρτιών.

Η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή την οποία γνώρισε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από το σίριαλ «Τατουάζ» κατήγγειλε το Σάββατο στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», ότι στα 17 της χρόνια έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από πασίγνωστο κωμικό ηθοποιό, στη δραματική σχολή που φοιτούσε. Η Κύπρια ηθοποιός, διευκρίνισε ότι δεν είχε σκοπό να μιλήσει αλλά έγινε έξαλλη όταν είδε τον συγκεκριμένο ηθοποιό να βγαίνει στην τηλεόραση και να υπερασπίζεται τις γυναίκες που έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης. Από τα λεγόμενά της και σχετική ανάρτησή της στο facebook έγινε γνωστό πως μιλούσε για τον Παύλο Χαϊκάλη.

«Έγινα έξω φρενών γιατί ο ηθοποιός αυτός έκανε δηλώσεις και υποστήριζε τις γυναίκες που έκαναν τις καταγγελίες»
είπε στην εκπομπή η Ηλιάνα Αραβή και συνέχισε: «Μιλάω για γνωστό κωμικό ηθοποιό. Ήταν ευγενικός στην αρχή αλλά μετά έπαθα σοκ. Το είχα πει στους γονείς μου αλλά φοβόμουν να το πω στη σχολή. Μου έκανε μάθημα στη δραματική σχολή. Άρχισε να με φλερτάρει, αλλά ήταν διακριτικός στην αρχή. Με είχε πάει σε μια οντισιόν σε σίριαλ. Δεν με πήραν στη σειρά. Εκείνος συνέχισε να με φλερτάρει. Με πήρε τηλέφωνο ένα πρωί, αυνανιζόταν και ήθελε να συμμετέχω και εγω. Μου είχαν κοπεί τα πόδια. Του είπα ότι δεν θέλω ότι σε βλέπω σαν πατέρα μου. Για μένα ήταν είδωλο. Έπαθα σοκ Μετά από χρόνια έμαθα ότι το έκανε στη σχολή και σε άλλες κοπέλες».

Όπως αναφέρει το protothema.gr την επόμενη λοιπόν μέρα, ο Παύλος Χαϊκάλης, προσπάθησε να απαλύνει τις εντυπώσεις, αν και στο Twitter το όνομα του είχε γίνει πρώτο trend και για ένα ακόμη λόγο, τον οποίο θα εξηγήσουμε παρακάτω. «Την Ηλιάνα την είχα μαθήτρια. Την γνώρισα την Ηλιάνα 19 ετών. Έχω ευαισθησία στο θέμα της ηλικίας. Ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Την φλέρταρα διακριτικά στην αρχή όπως είπε και η ίδια» είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός στην εκπομπή της Σίσσυς Χριστίδου. Και πρόσθεσε: «Της το εξήγησα ευγενικά. Δεν της είπα θα αποδεχθείς τις ορέξεις μου για να σε στείλω στην οντισιόν. Εκείνη ήταν κυρία. Απέφευγε ευγενικά. Αλλά εγώ δεν τα παρατάω εύκολα. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Όλο αυτό τον καιρό δεν την είχα προσβάλει ποτέ ως γυναίκα. Φτάνουμε στο περιβόητο τηλεφώνημα. Εκφράστηκα έντονα συναισθηματικά. Όταν μιλάς σε μια γυναίκα και της λες για τον πόθο σου τότε μπορεί να ξέφυγα. Της ζητάω δημόσια συγγνώμη. Και στον πατέρα της και στη μητέρα της. Ίσως ήρθε σε πίεση. Όταν μου είπε σας βλέπω σαν τον μπαμπά μου σταμάτησα. Και μετά στη σχολή λέει ότι την αγνόησα. Να δεχτώ το λάθος στην έκθεση του ερωτισμού μου αλλά δεν θα χρεωθώ την “πτώση του Βυζαντίου"» είπε για την συγκεκριμένη καταγγελία ο ηθοποιός.


Και δεύτερη καταγγελία


Ωστόσο η Ηλιάνα Αραβή δεν ήταν η μοναδική που επιφύλασσε δυσάρεστες αποκαλύψεις για το πρόσωπο του. Η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός και σεναριογράφος Sky Maddas, μέσω ανάρτησης στον λογαριασμό της στο twitter, υποστήριξε δέχτηκε από τον ηθοποιό σεξουαλική παρενόχληση και μάλιστα έδωσε στην δημοσιότητα μηνύματα που της έστελνε το 2011 στην εφαρμογή messenger όταν εκείνη ήταν ανήλικη.

Στην πρώτη της ανάρτηση έγραψε: «Είδα το βίντεο με τον κ. Χαϊκάλη και τον κ. Φιλιππίδη να κοροϊδεύουν αισχρά τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης / βιασμού στο twitter. Τότε θυμήθηκα αυτά τα μηνύματα. Θυμήθηκα πόσο άσχημα είχα νιώσει, πόσο ντράπηκα, πόσο δεν ήθελα να προσβάλω τον πολύ ηθοποιό».

Και συνέχισε: «Αύγουστος του 2011. Χτυπάει το μέσεντζερ και βλέπω το όνομα του κ. Χαϊκάλη. Είχα ταχυπαλμία. Από μικρή ήθελα να γίνω ηθοποιός και εκείνη την περίοδο έβλεπα φανατικά το 50-50, μια από τις αγαπημένες μου ελληνικές σειρές, ακόμα και σήμερα. Ντράπηκα αλλά αναρωτιόμουν τι να απαντήσω σ’ αυτά τα μντ που έλαβα. Σκεφτόμουν τι να γράψω να μην προσβάλλω τον κ.Χαϊκάλη. Σκεφτόμουν και σε ποιες φωτός μου αναφερόταν. Γιατί φώτο με κιλοτάκια δεν είχα ανεβάσει ποτέ σε κανένα σόσιαλ μου μίντια. Είχα ανεβάσει φωτογραφίες μιας φίλης μου με μαγιό το καλοκαίρι του 2011 και είχα ανεβάσει μια φώτο με τα πόδια μου για να δείξω το χρώμα που έκανα. Ήταν η πρώτη φορά που κάποιος με έβλεπε σαν αντικείμενο του σεξ».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!