GOOD LIFE

Πέντε προτάσεις για να γιορτάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο μέσα στο σπίτι

Με την εστίαση να παραμένει κλειστή και τα απαγορευτικά μέτρα στις μετακινήσεις λόγω της πανδημίας να είναι και πάλι ολοένα και πιο αυστηρά είναι βέβαιο πως φέτος η γιορτή των ερωτευμένων δεν θα θυμίζει αυτές άλλων ετών.

Και μπορεί φέτος τα ζευγάρια, να μην μπορούν να σχεδιάσουν ρομαντικά ταξίδια μαζί ή βραδινές εξόδους για ρομαντικά δείπνα, αλλά υπάρχουν λύσεις για να περάσετε μαζί όμορφα τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και στο σπίτι.


Φυσικά μπορείτε να κάνετε μαζί μια βόλτα σε ένα ρομαντικό σημείο κοντά στο σπίτι σας ή ακόμα και να αθληθείτε μαζί έξω, αλλά την περισσότερη μέρα θα την περάσετε στο σπίτι οπότε αυτές οι ιδέες θα σας φανούν χρήσιμες.


Πάρτε μαζί πρωινό στο κρεβάτι
Φέτος η γιορτή των ερωτευμένων πέφτει Κυριακή οπότε είναι ιδανικό το να περάσετε ένα... νωχελικό πρωινό στο κρεβάτι.


Κάντε μαζί ένα αφρόλουτρο.
Ανάψτε αρωματικά κεριά, γεμίστε τη μπανιέρα με αφρόλουτρο και αρωματικά άλατα, βάλτε και μουσική και απολαύστε την πιο χαλαρωτική εμπειρία.


Μαγειρέψτε μαζί ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι
Το να μαγειρέψετε μαζί το γεύμα σας θα σας κάνει να περάσετε ευχάριστα το χρόνο σας και σίγουρα το τελευταίο που θα σας απασχολήσει είναι η... δεινότητα του συντρόφου σας στην κουζίνα. Ακόμα και τοστ να φτιάξετε μαζί, σίγουρα θα το απολαύσετε.


Δείτε μαζί μια ρομαντική ταινία
Γενικά δείτε μια ταινία, ακόμα και θρίλερ αν σας αρέσει και στους δυο. Το μόνο που μετράει άλλωστε είναι να είστε αγκαλιασμένοι.


Και φυσικά κάντε σεξ...
Αν δεν έχετε ήδη κάνει λόγω καραντίνας σεξ σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας, εντοπίστε ένα νέο σημείο που θα θέλατε να... αξιοποιήσετε με το ταίρι σας


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!