GOSSIP

H Paris Hilton κατέθεσε για την κακοποίηση που υπέστη ως μαθήτρια

Ενώπιον ειδικής επιτροπής της πολιτειακής Γερουσίας της Γιούτα στις ΗΠΑ, εμφανίστηκε η χρυσή κληρονόμος Paris Hilton και κατέθεσε τα όσα τραυματικά βίωσε η ίδια ως έφηβη μαθήτρια σε σχολείο, προκειμένου να περαστεί νέος νόμος που να προστατεύει τα παιδιά από κακοποίηση σε εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Η ίδια είχε σταλεί από γονείς της ως μαθήτρια σε ιδιωτικό "ειδικό" σχολείο, όταν ήταν έφηβη.


Στην ουσία είχε σταλεί σε ένα από τα δεκάδες εκπαιδευτικά ιδρύματα που υπάρχουν στις ΗΠΑ και αυτοαποκαλούνται "θεραπευτικά" καθώς υποτίθεται πως αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα των νέων από την παραβατική συμπεριφορά, μέχρι τους εθισμούς ακόμα και την ομοφυλοφιλία!


Η ίδια εστάλη στο Provo Canyon School που βρίσκεται κοντά στο Salt Lake City όταν ήταν 17 ετών και μίλησε για τα όσα τραυματικά βίωσε εκεί, στέλνοντας το μήνυμα πως "τα λεφτά δεν σώζουν κανένα παιδί από την κακοποίηση".


Η Paris παρέμεινε για 11 μήνες στο συγκεκριμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα και στη κατάθεσή της αναφέρει πως κατά το διάστημα της παραμονής της σε αυτό το σχολείο, τα παιδιά συστηματικά δένονταν, τα πετούσαν πάνω στους τοίχους και τα κακοποιούσαν σεξουαλικά, με την ίδια να αναφέρει πως δεν μπορούσε να μιλήσει σε κανένα για τα όσα βίωνε, αφού όσο βρίσκονταν στο σχολείο, η διεύθυνση του σχολείου έλεγχε κάθε επικοινωνία με την οικογένειά της ή με οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο στον έξω κόσμο.

«Εκείνο το μικρό δωμάτιο γεμάτο σημάδια βασανισμών και ξεραμένου αίματος, χωρίς αποχωρητήριο, είναι μια από τις πιο ζωηρές και τραυματικές μνήμες που έχουν στιγματίσει τη ζωή μου. Έδεναν τα παιδιά, τα χτυπούσαν, τα πετούσαν στους τοίχους, τα έπνιγαν και τα κακοποιούσαν σεξουαλικά. Είμαι απόδειξη ότι τα πλούτη δεν σε προστατεύουν από την βία» ανέφερε στην κατάθεσή της.


Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από την Paris, και άλλοι celebrities, όπως η Paris Jackson, η κόρη του Michael Jackson, έχουν μιλήσει δημόσια για τα όσα τραυματικά βίωσαν σε αντίστοιχα σχολεία.


Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως στο Provo Canyon School η διοίκηση έχει αλλάξει εδώ και χρόνια και η νυν διεύθυνση του σχολείου είπε πως δεν έχει καμία γνώση για το τι συνέβαινε στο εν λόγω σχολείο την περίοδο στην οποία αναφέρεται η 39χρονη σήμερα Paris, η οποία να σημειωθεί πως έχει κυκλοφορήσει και ένα ντοκιμαντέρ στο οποίο μιλά για το εν λόγω σχολείο.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!