GOSSIP

Η επίσημη ανακοίνωση της Χριστίνας Πολίτη μετά τα αρνητικά σχόλια στα social media

Μετά τις καταγγελίες που έγιναν εις βάρος του Κώστα Σπυρόπουλου, η σύντροφός του, Χριστίνα Πολίτη, δέχεται αρκετά αρνητικά σχόλια στα social media. Το γεγονός αυτό, την οδήγησε στο να στείλει την πιο κάτω επιστολή μέσω του δικηγόρου της Νίκου Αγαπηνού, με σκοπό να προστατεύσει την ίδια και την οικογένειά της. Την επιστολή ανήρτησε σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Χριστίνας Πολίτη:

«Η δικηγορική μας εταιρία έχει αναλάβει την εκπροσώπηση της κυρίας Χριστίνας Πολίτη, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει γίνει αποδέκτης αρνητικών σχολίων που σχετίζονται με τις καταγγελίες σε βάρος του κ. Σπυρόπουλου που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Εφιστούμε την προσοχή για λογαριασμό της εντολέως μας ότι δεν πρόκειται να ανεχθούμε και απαγορεύουμε οποιαδήποτε σχόλιο σε σχέση με τα ανωτέρω θέματα στο πρόσωπο της κυρίας Πολίτη και ακόμη περισσότερο σε σχέση με το ανήλικο παιδί της.

Σας καθιστούμε σαφές ότι σε περίπτωση επανάληψης οποιουδήποτε σχολίου στο πρόσωπο της κυρίας Πολίτη και του ανηλίκου παιδιού της θα υπάρξει άμεσα προσφυγή στα ποινικά και αστικά δικαστήρια».

Να θυμίσουμε πως η Χριστίνα Πολίτη επρόκειτο να συμμετάσχει στην εκπομπή Σου Κου Family με την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη, όμως εξαιτίας των γεγονότων, η ίδια αποφάσισε πως θα ήταν καλύτερο να μην βρίσκεται στην εκπομπή.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!