ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 27 Ιανουαρίου 2021

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Καρκίνου το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις προσωπικές σχέσεις, στις οικογενειακές υποθέσεις και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι. 

Κριός
Μια ευκαιρία να ξεπεράσεις ένα εμπόδιο που σχετίζεται με τους μακροπρόθεσμους στόχους σου μπορεί να εμφανιστεί τώρα. Είναι μια ωραία μέρα για επαγγελματική επιρροή ή να αισθάνεσαι ισχυρή και δυνατή απέναντι στις τρέχουσες υποχρεώσεις σου. Με τις σημερινές επιρροές επίσης θα μπορούσες να νιώσεις συναισθήματα μίσους ή αγάπης. Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποιες αλήθειες που διεγείρουν τους φόβους σου, ιδιαίτερα στην καριέρα, τις σχέσεις ή τις οικονομικές υποθέσεις σου. Ο τρόπος που εκφράζεσαι στον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται προσοχή. Εσύ που είσαι μόνη, πλησίασε με διακριτικότητα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ταύρος
Οι μαγνητικές σου δυνάμεις είναι ισχυρές σήμερα και αύριο και μπορεί ξαφνικά να βρεις το θάρρος να κάνεις μια κίνηση που θέλεις να κάνεις εδώ και καιρό. Μπορεί να υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός για μια ιδέα ή ένα θέμα και οι άλλοι ενδιαφέρονται για αυτά που έχεις να πεις, να διδάξεις ή να μοιραστείς. Η συζήτηση και ανταλλαγή πεποιθήσεων με τον ερωτικό σύντροφό σου φαίνονται εποικοδομητικές. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις το θάρρος και τον τρόπο να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Δίδυμοι
Ίσως να απολαύσεις τη σύνδεση με πιο έντονα συναισθήματα και μερικές από τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Αυτά μπορεί να σε οδηγήσουν σε συναρπαστικές ανακαλύψεις αν και αντίθετα, σε απαιτητική συμπεριφορά. Είναι σημαντικό να θυμάσαι πως πρέπει να σέβεσαι τα όρια όχι μόνο των άλλων, αλλά και τα δικά σου. Η μέρα επίσης είναι κατάλληλη για την αναζήτηση γενναίων απαντήσεων και σκάψιμο για αλήθειες. Ο ερωτικός σύντροφός σου κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να σε ευχαριστήσει. Εσύ που είσαι μόνη, οι ανάγκες σου μπορεί να μην ικανοποιούνται όμως δεν χάνεις την αισιοδοξία σου.

Καρκίνος
Μπορεί να είναι ισχυρή η στιγμή για να κάνεις μια βαθύτερη σύνδεση με κάποιον ειδικό στη ζωή σου. Ακόμα κι έτσι μπορεί να εκπλαγείς από τη δύναμη των συναισθημάτων σήμερα. Απόφυγε την επίλυση διαφορών σε μια σχέση και αντίθετα στόχευσε στο να μάθεις από αυτήν. Ένα σημαντικό άτομο μπορεί να αντιδρά έντονα, καθώς η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας συγκλίνουν στον τομέα των συνεργασιών σου. Αναζήτησε γενναία την αλήθεια ενός θέματος μιας και έχεις κουραστεί να αναρωτιέσαι τι, ποιος και γιατί. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά, βρες τρόπους να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Λέων
Οι αλληλεπιδράσεις μπορεί να είναι πιο έντονες από ότι συνήθως και μπορείς να δείξεις περισσότερη κατανόηση στους ανθρώπους γύρω σου, στα κίνητρα και τις επιθυμίες τους. Η πιθανότητα να σου δοθεί μια δυνατή ευκαιρία στα εργασιακά ή να ανακαλύψεις ένα πάθος είναι πολύ πιθανή με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα να κατευθύνονται σε μια ευθυγράμμιση. Μπορεί να βιώσεις μια στιγμή αλήθειας και ενδεχομένως να βρεις επιπλέον κίνητρο για να κλωτσήσεις μια κακή συνήθεια. Μια μικρή διαφωνία με τον αγαπημένο σου δεν χρειάζεται να πάρει έκταση. Εσύ που είσαι μόνη, όσο σκαλίζεις το παρελθόν τόσο χάνεις νέες ευκαιρίες.

Παρθένος
Τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεση αλλά και τις υποθέσεις σου σήμερα είναι ιδιαίτερα αισθητά, αλλά όσο περνούν οι ώρες η διορατικότητα και οι ανησυχίες σου αποδεικνύονται διαφωτιστικές. Μπορείς να αξιοποιήσεις τις δυνατότητές σου στα εργασιακά και να εφαρμόσεις τις ιδέες σου. Αντιμετωπίζοντας μια αλήθεια ή αναγνωρίζοντας τις επιθυμίες του ερωτικού σου συντρόφου θα βελτιώσεις σημαντικά τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, σήμερα γίνεσαι υπερευαίσθητη.

Ζυγός
Τα συναισθήματα μεγενθύνονται σήμερα και αύριο με την ευθυγράμμιση της Πανσελήνου και της Αφροδίτης – Πλούτωνα. Τα συναισθήματα της αγάπης μπορεί σίγουρα να ενταθούν, αλλά το ίδιο μπορεί να ισχύει και για το θυμό ή την απογοήτευση. Προώθησε τα σχέδιά σου στα εργασιακά με θάρρος και πίστη σε αυτά. Κάποιες αποκαλύψεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου σε βοηθούν να καταλάβεις τι πραγματικά νιώθεις για αυτόν. Εσύ που είσαι μόνη, οι αναμνήσεις του παρελθόντος δεν σε βοηθούν να προχωρήσεις μπροστά.

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά μεγάλο μέρος της ημέρας στον τομέα του πνεύματος και μπορεί να είναι μια μέρα έμπνευσης για σένα. Στο τέλος της ημέρας ωστόσο έχεις την τάση να ορίζεις στόχους και να εστιάζεις στις προτεραιότητές σου. Μπορείς να απολαύσεις σημαντικές αλλαγές ή να προωθήσεις ένα προσωπικό σχέδιο ή έργο στα εργασιακά. Τα συναισθήματά σου έχουν τα πάνω και τα κάτω τους κι αυτό προβληματίζει τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, αξιολόγησε σωστά νέες γνωριμίες και μην τις κρίνεις με βάση τα απωθημένα σου.

Τοξότης
Συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα δημιουργεί η μέρα, χαρά και απογοήτευση ταυτόχρονα. Μπορούν να προκύψουν νέες ιδέες για θέματα χρημάτων ή επιχειρηματικές υποθέσεις. Είσαι επίσης πιο πρόθυμη να αναζητήσεις και να αντιμετωπίσεις την αλήθεια έτσι ώστε να κάνεις ουσιαστικές αλλαγές. Εμπιστεύσου τα ταλέντα σου στα εργασιακά. Οι στιγμές με τον ερωτικό σύντροφό σου περνούν ευχάριστα και δημιουργικά. Εσύ που είσαι μόνη, αναζητάς κάτι ουσιαστικό στη ζωή σου και το ανούσιο φλερτ φαίνεται να σε έχει κουράσει.

Αιγόκερος
Με μια ευθυγράμμιση της Αφροδίτης – Πλούτωνα που πρόκειται να συμβεί στο ζώδιό σου μπορεί να προχωρήσεις ένα προσωπικό έργο ή να αποκτήσεις περισσότερη κατανόηση για τον εαυτό σου. Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να προσελκύσεις αυτό ή αυτόν που θέλεις με μεγαλύτερη ευκολία και άνεση. Οι απογοητεύσεις από τις τρέχουσες συνθήκες μπορούν να οδηγήσουν σε σημαντικές και ουσιαστικές αλλαγές. Η συμπεριφορά σου δημιουργεί συναισθηματική ανασφάλεια στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να κατακτήσεις αυτόν που σε ενδιαφέρει για αυτό μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια.

Υδροχόος
Η σημερινή και η αυριανή μέρα είναι κατάλληλες για αναζήτηση και ανακαλύψεις. Επίσης μπορεί να υπάρξει μια αναγνώριση ή ανταμοιβή για τις προσπάθειές σου στα εργασιακά, μια ευχάριστη έκπληξη από το παρελθόν ή θετικά συναισθήματα και ευτυχία που βιώνονται στον εσωτερικό ή τον ιδιωτικό κόσμο σου. Αποκαλυπτικές στιγμές με τον αγαπημένο σου φέρνουν στην επιφάνεια άγνωστα και πρωτόγνωρα συναισθήματα. Εσύ που είσαι μόνη, το μυαλό σου τρέχει στο παρελθόν και είναι φυσικό να υπάρξουν στιγμές μελαγχολίας. 

Ιχθείς
Η πτυχή Αφροδίτης – Πλούτωνα επηρεάζει τη μέρα και ευνοεί το σκάψιμο αναγκών, επιθυμιών και συναισθημάτων. Οι σχέσεις με τους φίλους μπορεί να προκαλέσουν ζητήματα ιδιοκτησίας. Επίσης είναι κατάλληλη η στιγμή για να κάνεις διορθώσεις ή να ξεκινήσεις κάτι εκ νέου. Στο πρώτο μισό της ημέρας οι άλλοι μπορεί να σου φαίνονται σκληροί ή επικριτικοί μαζί σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου όμως σε γαληνεύει και σου παρέχει ασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, μια φωνή μέσα σου σε προειδοποιεί για σημαντικές αλλαγές. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!