ΖΩΔΙΑ

Τι θα πρέπει να προσέξει στα ερωτικά του κάθε ζώδιο τον Φερβουάριο

O μήνας της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, πάντα είναι ένας ερωτικός μήνας, αλλά ειδικά φέτος που η Αφροδίτη θα είναι σχεδόν όλο το Φεβρουάριο στον Υδροχόο, άλλοι θα ευνοηθούν στα ερωτικά τους και άλλοι όχι.

Μάλιστα, λέγεται πως μέσα στο Φεβρουάριο, θα ζήσουμε την πιο «τυχερή» μέρα στον έρωτα για το 2021, ενώ ο ερχόμενος μήνας θα φέρει θετικές εξελίξεις στα ερωτικά ζητήματα πολλών ζωδίων, όχι όμως όλων.

Σύμφωνα με το oroskopos.gr o δεύτερος μήνας της χρονιάς έχει τα «παρατράγουδά» του στα ερωτικά μας, αφού η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου ως τις 25/2 ενώ ο Άρης σε όλο το μήνα θα πορεύεται στο ζώδιο του Ταύρου! Η κυρίαρχη τάση στα ερωτικά λοιπόν θα είναι η επαναστατικότητα και η αντιδραστικότητα, και αυτό είναι κάτι που θα το βιώσουν ξεκάθαρα οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι.  Από τα ζώδια αυτά, οι μεν του 1ου δεκαημέρου θα δοκιμαστεί πολύ στενά η σταθερότητα και η ποιότητα μίας σχέσης τους, δεδομένου ότι έχουμε και τον Κρόνο από τον Υδροχόο να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, μία όψη που μιλά ξεκάθαρα για απομόνωση, δοκιμασία, αλλά και απελευθέρωση από προβληματικές καταστάσεις. Οι παραπάνω εκπρόσωποι του 2ου και του 3ου δεκαημέρου θα έχετε τα καβγαδάκια και την ασυνεννοησία στα ερωτικά σας όπου θα χρειαστεί να βάλετε νερό στο κρασί σας.


Τι πρέπει να προσέξει κάθε ζώδιο στα ερωτικά του τον Φεβρουάριο 2021!

ΚΡΙΟΣ

Άλλο φιλία και άλλο έρωτας και ίσως αγαπητέ μου Κριέ οι προσδοκίες σου να είναι διαφορετικές από αυτές που διατηρεί το άτομο που σε ενδιαφέρει! Πρόσεξε πολύ περισσότερο που επενδύεις συναισθηματικά!


ΤΑΥΡΟΣ

Μην επενδύεις πολλά σε μία σχέση που σου έχει αποδείξει ότι δεν στηρίζεται σε γερές βάσεις. Μέτρησε πολύ καλύτερα ποιοι είναι οι στόχοι σου και τότε είναι που θα καταλάβεις ότι τους ίδιους στόχους για το μέλλον και την πορεία δεν τους έχει το άτομο που σε ενδιαφέρει! Μην αντιδράς μένοντας αμετακίνητος σε όποια αλλαγή!


ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ζητούμενό σου αυτή την περίοδο θα είναι η ελευθερία και η ανανέωση και αυτό είναι κάτι που θα το πετύχεις στα αισθηματικά σου..... Προσπάθησε ωστόσο πριν προχωρήσεις μπροστά σε κάτι νέο, να έχεις κλείσει όλους τους λογαριασμούς με το χτες.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι γεγονός ότι ως τις 25/2 τα ερωτικά δεν εξελίσσονται ακριβώς όπως θα θελες, δεν παύει όμως να κυριαρχεί το πάθος. Συγκράτησε την ζήλεια σου και προσπάθησε να μην κολλάς στο παρελθόν και στο τι μεσολάβησε στο χτες, γιατί αυτό είναι κάτι που θα σε πάει πάρα πολύ πίσω.


ΛΕΩΝ

Το ζητούμενό σου είναι η συντροφικότητα, το να έχεις στο πλευρό σου το άτομο που σε ενδιαφέρει και να μπορείτε να έχετε μαζί μία καλή κοινή πορεία ... Για να το πετύχεις αυτό , είναι σημαντικό να κάνεις τις κατάλληλες επιλογές, και αυτό το αλισβερίσι που έχεις αυτό το μήνα με άτομο του παρελθόντος σου, δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να βγει σε κάτι καλό! Από τις 11/2 φρόντισε να γυρίσεις μία νέα σελίδα κάνοντας μία ώριμη και σταθερή επιλογή!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη λέει μία παροιμία και για εσένα η παγίδα Παρθένε μου αυτό το μήνα θα είναι η υπερβολική ενασχόληση με ζητήματα που αφορούν την εργασία σου! Δεν θα σου μένει χρόνος για τα αισθηματικά και αυτό θα αποτελέσει πρόβλημα ιδιαίτερα αν έχεις ήδη σχέση! Ευτυχώς από τις 25/2 η Αφροδίτη από τους Ιχθύες σε βοηθά να βάλεις και πάλι το συναίσθημα στη ζωή σου!


ΖΥΓΟΣ

Αυτό το μήνα θα ασχοληθείς πολύ με τα αισθηματικά σου (μη σου πω ότι δεν θα κάνεις και τίποτα άλλο)! Από τη μία έχεις τα τηλεφωνήματα και τις επαφές με το παρελθόν και θα είσαι σε μία «φαγωμάρα»   μέσα σου το αν αξίζει να δώσεις δεύτερη ευκαιρία. Από την άλλη πλευρά η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σε κάνει να πέφτεις με τα μούτρα στον έρωτα, με ενθουσιασμό, χωρίς να υπολογίζεις συνέπειες. Για τη ώρα ωστόσο θα περάσεις καλά!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μεγάλη πίκρα έχεις στη καρδιά Σκορπιέ μου αλλά και νεύρα ... Δεν κάθονται τα πράγματα όπως τα θέλεις και ίσως νιώσεις αυτό το μήνα ότι χάνεις το έδαφος κάτω από τα πόδια σου σε μία σταθερή σου σχέση! Είσαι αναγκασμένος να χορέψεις αυτό το διάστημα στον ρυθμό που σου χτυπά το ντέφι το ταίρι σου, αποδεχόμενες τις αλλαγές που έρχονται στον ορίζοντα. Πιο ήρεμες συνθήκες από τις 25/2


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Φεβρουάριος είναι θετικός μήνας για τα αισθηματικά σου γιατί θα σκεφτείς εκ νέου κάποιες υποθέσεις και εκκρεμότητες και θα βρεις λύσεις! Αυτό που πρέπει να αποφύγεις είναι τα μεγάλα λόγια, την υπερβολή, αλλά και τις ξαφνικές τολμηρές αποφάσεις που δεν έχουν ωριμάσει ακόμα μέσα σου!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναζητάς την ασφάλεια, την σταθερότητα και την σιγουριά, όμως οι συνθήκες στα αισθηματικά δεν σε καλύπτουν έτσι όπως προσδοκάς. Απόφυγε το να ζητάς όλο και κάτι παραπάνω από το ταίρι σου, ενώ μην αντιδράς σε κάθε τι που σου ζητά αυτό το μήνα!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι γεγονός ότι τα αισθηματικά σου θα είναι η βασική σου προτεραιότητα αυτό το μήνα, όμως θα μπλέξεις το παλιό με το καινούργιο, την/τον νυν με τον/την πρώην και μάλλον σαλάτα θα τα κάνεις πάλι! Αυτό που έχω να σου πω είναι ότι βρίσκεσαι σε μία περίοδο που κάποιες καταστάσεις έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους και εσύ πρέπει να το αποδεχθείς και πριν κάνεις το επόμενο βήμα να τα βρεις περισσότερο με τον εαυτό σου!


ΙΧΘΥΣ

Έχεις τις κλειστές σου στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα, υπάρχει ένας μυστήριος, παρασκηνιακός έρωτας που σε βασανίζει, σε βάζει σε σκέψεις και αισθάνεσαι ότι τα πράγματα δεν ήταν όπως και πρώτα! Προσπάθησε να μη μεγαλοποιείς τις καταστάσεις και δώσε χώρο και χρόνο γιατί από τις 25/2 με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιο σου είναι δεδομένο ότι οι συνθήκες αλλάζουν και γίνονται αρκετά πιο όμορφες!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!