ΖΩΔΙΑ

Αυτό το Σάββατο αναμένεται να είναι μια πολύ ερωτική μέρα για πολλά ζώδια

Παραμυθένιες στιγμές, μαγικές ερωτικές εξομολογήσεις, όνειρα εκπληρώνονται και τα πάντα μπορούν να συμβούν με το Εξάγωνο  Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στον Ιχθύ, το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021. 

Όπως αναφέρει σχετικό άρθρο του oroskopos.gr αύριο Σάββατο 23 Ιανουαρίου θα υπάρχει ανάγκη για ρομαντισμό, ευαισθησία, καλαισθησία, έκφραση δημιουργικότητας και για να ακολουθήσουμε επιτέλους αυτό που προστάζει η καρδιά κι η διαίσθηση!

Επιπλέον, ευνοούνται οικονομικές συναλλαγές και ανανεώσεις εμφάνισης!  

Ιδιαίτερα ευνοημένα είναι ζώδια και ωροσκόποι του Νερού αλλά και της Γης , κυρίως του 2ου δεκαημέρου. 


Συγκεκριμένα ο Αιγόκερως περάσει μαγικές στιγμές και ο έρωτας θα πρωταγωνιστήσει στη ζωή του. Επιπλέον θα έχει και οικονομική εύνοια!


Ο Ταύρος ευνοείται ιδιαίτερα σε επικοινωνίες και επαφές, με ένα πιο συναισθηματικό χαρακτήρα και ο Παρθένος απολαμβάνει την ερωτική του ζωή με ρομαντισμό και πάθος! 


Ο Ιχθύς είναι ο πιο τυχερός σε θέματα φιλίας και νέων γνωριμιών, ο Καρκίνος στη σχέση του με το σύντροφο ή κάποια νέα γνωριμία που θα του αλλάξει τη ζωή και ο Σκορπιός σε μηνύματα, επαφές και φλερτ, που θα τον αναστατώσουν γλυκά!


Όσον αφορά τα ζώδια και τους ωροσκόπους της Φωτιάς και του Αέρα, οι Τοξότες σταθεροποιούν την συναισθηματική ζωή τους με ευχάριστο τρόπο και ίσως έχουν και κάποια οικονομικά κέρδη!  


Οι Ζυγοί θα απολαύσουν την οικογενειακή ζεστασιά ή κάποιο ερωτικό ζήτημα από παρελθόν θα τους ανεβάσει στα ουράνια!


Οι Λέοντες θα ομορφύνουν και θα διαπρέψουν επαγγελματικά, ενώ οι Δίδυμοι θα περάσουν στιγμές πάθους, βαθιάς αγάπης αλλά και οικονομικού οφέλους. 


Τέλος, οι Κριοί θα έχουν επαγγελματική και κοινωνική άνοδο, ενώ οι Υδροχόοι θα ανανεωθούν ψυχολογικά και διαισθητικά, έχοντας κι ένα παρασκηνιακό όφελος στα ερωτικά τους. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!