ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 21 Ιανουαρίου 2021

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο θα υπάρξει ανάγκη για σταθεροποίηση τόσο σε θέματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική ζωή όσο και με την οικονομική πορεία.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα μπορεί να φέρει σημαντικές ανατροπές και αναστάτωση στην προσωπική σου ζωή. Tο απόγευμα ενισχύει την απογοήτευση και την αλήθεια καθώς οι ευθύνες στον επαγγελματικό τομέα αυξάνονται.

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Οι ευθύνες στην επαγγελματική σου ζωή είναι πολλές και μπορεί να επηρεάσουν την ψυχολογία σου. Προσπάθησε να μην απογοητεύεσαι και επικεντρώσου στο να προσπαθήσεις σκληρά για να διεκπεραιώσεις πιθανές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και μπορεί να σε πιέζουν.

Καλά θα κάνεις να ρίξεις τους τόνους σε πιθανές ανατροπές που μπορεί να υπάρχουν στο πρόγραμμά με το ταίρι σου καθώς αιφνιδιαστικά γεγονότα δεν αποκλείεται να σας αναστατώσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να έρθει ξαφνικά στη ζωή σου, προσοχή καθώς δεν εγγυάται την σταθερότητα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα δημιουργεί έντονη αναστάτωση στην επαγγελματική και οικογενειακή σου ζωή. Είναι απαραίτητο να ξεπεράσεις πιθανές ανατροπές δείχνοντας ψυχραιμία διαφορετικά η ένταση θα κυριαρχήσει οι συγκρούσεις είναι πιθανό να δημιουργήσουν προβλήματα σε όλα τα επίπεδα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι γεγονός ότι θα αντιδράσεις απέναντι στο ότι θεωρείς ότι δεν σε καλύψει και λειτουργεί καταπιεστικά στην ψυχολογία σου. Αυτό θα το καταλάβουν άμεσα η ανώτερη σου καθώς δεν θα διστάσει να δείξεις με έντονο τρόπο τις διαφωνίες σου. Προσοχή καθώς οι συγκρούσεις δύσκολα θα βοηθήσουν να επικρατήσει η ισορροπία.

Ένταση που επικρατεί λόγω των γεγονότων στα επαγγελματικά σου μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη σχέση σου, φρόντισε να το αποφύγεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η ξαφνική γνωριμία μπορεί να έρθει μέσα από δημοκρατικό χώρο και να σε βοηθήσει να πετάξουν από πάνω σου οποίες και προκαταλήψεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ένταση με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Αποκαλύψεις από το παρελθόν μπορεί να δημιουργήσουν δυσάρεστη ατμόσφαιρα στις σχέσεις σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά εμπορικά ζητήματα, θέματα διαφήμισης και επικοινωνίας καθώς οι ανατροπές που έρχονται από καταστάσεις που εκκρεμούν θα σε οδηγήσουν στο να αλλάξεις πορεία. Δεν αποκλείεται να πάρεις αποστάσεις από αυτούς που θεωρείς ότι δεν αντιλαμβάνονται το πνεύμα σου.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις καθώς ο εκνευρισμός μπορεί να οδηγήσει στο να γίνεις απότομος και αγενής με το ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον μπορεί να προκύψουν νέες γνωριμίες που θα έρθουν ξαφνικά για να αλλάξουν την κοσμοθεωρία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει ξαφνικά έξοδα που καλείσαι να διαχειριστείς να ψυχραιμία. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να σε ωθήσει στην απογοήτευση για ζητήματα που προκύπτουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα έρχονται ξαφνικά και σε αναστατώνουν αλλάζοντας τα δεδομένα σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Προσπάθησε να διαχειριστείς με ηρεμία και σύνεση ξαφνικά έξοδα καθώς ο εκνευρισμός που σε διακατέχει μπορεί να οδηγήσει σε ένταση με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.

Είναι σημαντικό να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες στη σχέση σου να μην πάρεις αποστάσεις από το ταίρι σου που θα πληγώσουν προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανόν είναι να υπάρχει ένα πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου για να βάλει γερά θεμέλια στα αισθηματικά σου.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε επαναστατικές αντιδράσεις και συμπεριφορές που θα αιφνιδιάσουν το περιβάλλον σου. Το απόγευμα ενισχύει το άγχος που μπορεί να εκδηλώνεται λόγω των πολλών υποχρεώσεων που έχεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό σε επαγγελματικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν, όμως δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι οι ανώτεροι σου σε καταπιέζουν και αυτό να οδηγήσει σε απότομες και επαναστατικές αντιδράσεις από την πλευρά σου. Προσοχή καθώς οι σπασμωδικές κινήσεις θα οδηγήσουν σε αρνητικές εξελίξεις.

Προσπάθησε να μην εγκλωβίζεσαι επαγγελματικά ζητήματα που επηρεάζουν την ψυχολογία σου και δεν σου επιτρέπουν να χάρεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα υπάρξει νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον καθώς είσαι αφοσιωμένος σε υποχρεώσεις και ευθύνες που έχει αναλάβει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα είναι πιθανό να σε αναστατώσει καθώς δημιουργεί έντονη κυκλοθυμία λόγω καταστάσεων του παρελθόντος που έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Το απόγευμα βαραίνει την ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή, προσοχή σε πιθανές αποστάσεις που μπορεί να πάρεις από το ταίρι σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ζητήματα που εκκρεμούν έρχονται και πάλι στο προσκήνιο με ξαφνικό τρόπο και σου δημιουργούν έντονη κυκλοθυμία και αναστάτωση. Είναι σημαντικό να μην χάσεις συγκέντρωση σου καθώς θα επηρεάσει αρνητικά στην διεκπεραίωση των οποίων υποθέσεων έχεις αναλάβει να τακτοποιήσεις.

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να δεις τη σχέση σου με σοβαρότητα και να βάλει γερές ώστε να υπάρξει ιδανική συνέχεια για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να έρθει νέο πρόσωπο στη ζωή σου το διακατέχει σοβαρότητα και διάθεση να σε καλύψει σε σταθερή βάση.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα δεν αποκλείεται να δημιουργήσει σημαντική ένταση με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος λόγω ξαφνικών γεγονότων που έρχονται στο προσκήνιο. Το απόγευμα είναι πιθανό να δημιουργήσει η κατήφεια με θέματα που σε απασχολούν στην οικογένεια.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσεις σημαντικές ανατροπές σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις. Όμως θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και να αφήσεις την καχυποψία και τις αμφιβολίες στην άκρη που μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι.

Η έντονη κατήφεια και απογοήτευση που υπάρχει θα επηρεάσει άμεσα την προσωπική σου ζωή, φρόντισε να ξεφύγεις από ότι λειτουργεί θετικά στην ψυχολογία σου και επηρεάζει τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο για εσένα να απαιτεί είσαι νέο πρόσωπο καθώς η εσωστρέφεια κυριαρχεί.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα δημιουργεί αναστάτωση στην επαγγελματική σου ζωή καθώς αντιδράς σε ότι θεωρείς ότι δεν σου ταιριάζει. Το απόγευμα θα φέρει σημαντικά ξεκαθαρίσματα με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ξεκαθαρίσματα μπορεί να υπάρχουν σε ζητήματα εμπορικής φύσεως που πιθανά να σε ενδιαφέρουν καθώς δεν αποκλείεται να βρεις εμπόδια στην εξέλιξή τους. Οι κόντρες με τους ανωτέρους σου θα έχουν σημαντικό κόστος για αυτό πρόσεξε τις σπασμωδικές αντιδράσεις και τις επαναστατικές του διαθέσεις.

Είναι σημαντικό να είσαι ξεκάθαρος στην επικοινωνία με το ταίρι σου και να μην αφήσει υπόνοιες ή αμφιβολίες που θα δημιουργήσουν αναταράξεις στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται μέσα από το κοντινό περιβάλλον για να τονίσουν την ανάγκη για σοβαρότητα και ασφάλεια στη ζωή σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα μπορεί να αναστατώσει σημαντικά τις σχέσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου από αποκαλύψεις πως θα σε απασχολήσουν. Το απόγευμα μπορεί να οδηγήσει σε έντονο προβληματισμό για τα οικονομικά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε εμπορικές συμφωνίες που καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Είναι γεγονός ότι η καθημερινότητα δεν εμπνέει σταθερότητα αφού το πρόγραμμά σου αλλάζει λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων που έχεις και αυτό δεν σε βοηθά να έχεις ήρεμη ψυχολογία.

Οι προσωπικές ανασφάλειες κυριαρχούν τις απογευματινές ώρες και δημιουργούν σημαντικά ζητήματα στη σχέση, μην απογοητεύεσαι γιατί επηρεάζεις την επικοινωνία με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα δημιουργήσουν ένα πλαίσιο ασφαλείας, κάτι πολύ σημαντικό για εσένα αυτή την περίοδο. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα ανατρέπει τα δεδομένα στα οικονομικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν προκαλώντας υπερένταση. Το απόγευμα μπορεί να οδηγήσει σε αυτήν αυστηρές συμπεριφορές που θα απογοητεύσουν τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η αδιαλλαξία θα παίξει αρνητικό ρόλο στην εξέλιξη των συνεργασιών σου για αυτό προσπάθησε να προσεγγίσει στα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν σε επαγγελματικό επίπεδο με διαφορετικό τρόπο. Αναστάτωση θα δημιουργηθεί λόγω ξαφνικών γεγονότων που αλλάζουν οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές δράσεις.

Είναι σημαντικό να μην κλειστείς στον εαυτό σου και να δείξεις στο ταίρι σου αυτά που νιώθεις, οι τάσεις απομάκρυνσης που έχεις δεν θα βοηθήσουν ευχές. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέο πρόσωπο στη ζωή σου, προσοχή καθώς η κατήφεια πού σε χαρακτηρίζει μπορεί να απομακρύνει κάθε πιθανότητα εξελίξης.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα μπορεί να φέρει υπερένταση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το απόγευμα σε οδηγεί στο να απομακρυνθείς από όλους και όλα για να σκεφτείς ζητήματα του παρελθόντος που σε απασχολούν. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε επίπεδο συνεργασιών καθώς δεν θα διστάσεις να αντιδράσεις ότι θεωρείς ότι δεν σου ταιριάζει. Είναι σημαντικό να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να ξεφύγεις από ανασφάλειες και τραύματα του παρελθόντος που μπορεί να επηρεάζουν σημαντικά την ψυχολογία και τη συμπεριφορά σου.

Η συγκρουσιακή σου διάθεση θα παίξει αρνητικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο, προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να προστατεύσεις τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει αιφνιδιαστικά στη ζωή σου για να τονίσει την ανάγκη αλλαγών στα αισθηματικά.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η μέρα φέρνει στην επιφάνεια ξαφνικά ζητήματα του παρελθόντος που καλείσαι να αντιμετωπίσεις άμεσα για να τα ξεπεράσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις τον τρόπο που εκφράζεσαι καθώς μπορεί να είσαι ιδιαίτερα νευρικός και συγκρουσιακός.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να διαχειριστείς με ψυχραιμία ανατροπές στο καθημερινό πρόγραμμα ή επιπλέον υποχρεώσεις που έρχονται ξαφνικά στο προσκήνιο και πρέπει να τις διεκπεραιώσεις. Η συναισθηματική φόρτιση που έχεις μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις με συναδέλφους με αρνητικό τρόπο, προσπάθησε να το αποφύγεις.

Είναι σημαντικό να ξεπεράσεις τα συναισθηματικά ξεσπάσματα και την κυκλοθυμία που σε διακατέχουν καθώς θα οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από τα παλιά έρχονται στη ζωή σου για να τονίσουν την ανάγκη να κλείσεις υποθέσεις που ακόμα εκκρεμούν και σε επηρεάζουν.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!