ΖΩΔΙΑ

Για τρία ζώδια αυτές οι μέρες θα είναι ιδιαίτερα δύσκολες

Μια αρκετά δύσκολη εβδομάδα διανύουν τρία συγκεκριμένα ζώδια, αφού για διαφορετικούς λόγους αυτές οι μέρες, είναι γεμάτες προκλήσεις για αυτά.

Σύμφωνα με το marieclaire.gr τα ζώδια που βιώνουν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα είναι τα ακόλουθα.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα ο Ήλιος μπήκε στον 8ο οίκο σου που έχει να κάνει με τον θάνατο και την αναγέννηση καθώς και με τη μεταμόρφωση. Μπορεί να νιώσεις το βάρος όλων των ενεργειακών συνδέσεων. Είτε έχεις οικονομικά χρέη να ξεπληρώσεις είτε πνευματικές δεσμεύσεις που είσαι έτοιμη να αφήσεις πίσω σου, αυτή η εβδομάδα αφορά την διευθέτηση των επενδύσεών σου. Μπορεί να είναι η ώρα να αφήσεις κάτι που σε κρατούσε πίσω έτσι ώστε να μπορείς να επενδύσεις ξανά χρόνο, ενέργεια και πιθανότατα χρήματα σε κάτι που να αξίζει.

Σκορπιός

Τώρα είναι η ώρα να ακούσεις την καρδιά σου και να καταλάβεις τι έχει ανάγκη και τι νιώθει. Ο Ήλιος μπήκε στον 4ο οίκο σου που έχει να κάνει με το σπίτι και την οικογένεια και σε κάνει αυτή την εβδομάδα να επικεντρώνεσαι στην επανασύνδεση με τις ρίζες σου, στο καθάρισμα του προσωπικού σου χώρου και στην τακτοποίηση παρασκηνιακών υποθέσεων. Ωστόσο, αυτή η εβδομάδα θα μπορούσε να οδηγήσει σε απρόβλεπτη εξέλιξη σχέσεων καθώς η σύζευξη Άρη-Ουρανού ταρακουνάει τον 7ο οίκο σου. Επειδή όμως μια σχέση αλλάζει δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα παρατήσεις.

Ιχθύες

Επιστρέφεις στον βαθύ, συναισθηματικό και πνευματικό κόσμο στον οποίο γεννήθηκες. Ο Ήλιος μπήκε στον 12ο οίκο σου που αφορά το υποσυνείδητο, σε βυθίζει στον δικό σου εσωτερικό κόσμο. Αυτό μπορεί να σου αφήσει την αίσθηση ότι είσαι αποκομμένη από τον πραγματικό κόσμο και να το κάνει πιο δύσκολο να ολοκληρώσεις υποχρεώσεις και να παραμείνεις φιλόδοξη στην καριέρα σου. Αν νιώθεις ότι μένεις πίσω, δώσε στον εαυτό σου αυτό που χρειάζεσαι και μάλιστα τώρα, αυτό που μπορεί να χρειάζεσαι είναι θεραπεία και υγεία. Δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να νιώσει ό,τι κρατούσες μέσα σου τόσο καιρό και απελευθέρωσέ τον.

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!