ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 13 Ιανουαρίου 2021

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο του Αιγόκερου διαφοροποιείται ο τρόπος σκέψης, θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα που θα βοηθήσουν στη βελτίωση και στην άνοδο όχι μόνο σε θέματα επαγγελματικής φύσης αλλά και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ψυχολογία και την προσωπική ζωή.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Το απόγευμα σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, κάτι που εντυπωσιάζει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Η κατανόηση που υπάρχει στις συνεργασίες σου είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις με γοργούς ρυθμούς σε αυτά που θέλεις να πετύχεις. Είναι γεγονός ότι έχεις στο πλάι σου πρόσωπα που σε εμπιστεύονται στηρίζονται στην αποφασιστικότητα που δείχνεις.

Με μεγάλη ευκολία μπορείς να συνεννοηθείς με το ταίρι σου και να λύσεις πιθανές παρεξηγήσεις που μπορεί να προέκυψαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα, προσπάθησε το. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται στη ζωή σου για να σου χαρίσει έντονα συναισθήματα και να καλύψει την ανάγκη της συντροφικότητας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα που σε απασχολούν την καθημερινότητα και τη δουλειά σου καθώς αυξάνεται το άγχος. Το απόγευμα μπορεί να προκαλέσουν υπερβολικές αντιδράσεις λόγω ανταγωνιστικών διαθέσεων που έρχονται στην επιφάνεια και σε προβληματίζουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε ζητήματα που θέλεις να διεκπεραιώσεις καθώς οι υποχρεώσεις είναι πολλές και λειτουργούν πιεστικά αυξάνοντας τον εκνευρισμό σου. Είναι σημαντικό να ξεπεράσεις πιθανές αμφιβολίες και ανασφάλειες που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στο συναδελφικό περίγυρο.

Προσπάθησε να μην επικεντρώνεσαι εμμονικά σε λεπτομέρειες τη σχέση σου καθώς αυτό θα κουράσει το ταίρι σου και θα οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα βρεθεί σε κάτι καινούργιο αφού η κούραση και η ένταση καταβάλουν την διάθεσή σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αφοσιωθείς στο ταίρι σου δίνοντας τον καλύτερό σου εαυτό στην προσωπική σου ζωή. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να αυξήσουν την καχυποψία και τις ανασφάλειες που θα οδηγήσουν σε κόντρες με το ταίρι σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σημαντικά ζητήματα οικονομικής φύσεως μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο που δεν είναι εύκολο να επιλυθούν και αυτό είναι αρκετό για να αυξήσει το άγχος. Επιδιώκοντας να δώσεις λύσεις δεν αποκλείεται να οδηγηθείς με συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν καθώς δεν θα διστάσει να επιβάλεις τα θέλω σου με απότομο και δηκτικό τρόπο.

Είμαι σημαντικό να απολαύσεις στιγμές χαράς και πάθους με τον άνθρωπο που έχεις στο πλευρό σου μένοντας μακριά από ότι σε ανησυχεί και σου δημιουργεί υπερένταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα σου κεντρίσουν την προσοχή, προσοχή σε υπερβολές και διάθεση να εξουσιάσεις την όποια κατάσταση. 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, στρέφεις την προσοχή σου σε ζητήματα της οικογένειας που μπορεί να έχουν έρθει στο προσκήνιο και να σε απασχολούν έντονα. Το απόγευμα σε βοηθά να πατήσεις στα πόδια σου και να αντιμετωπίσεις με αυτοπεποίθηση όποια προβλήματα προκύψουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να προχωρήσεις με γρήγορους ρυθμούς σε θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Σου δίνονται σημαντικές ευκαιρίες που καλείσαι να αξιοποιήσεις καθώς έχει την υπομονή και την επιμονή να πάρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσένα.

Δεν είναι δύσκολο για εσένα να δείχνεις τα πραγματικά σου συναισθήματα καθώς με ευκολία μπορείς να εκφράσεις ότι νιώθεις στο πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σε γεμίσει έντονα συναισθήματα και θα σε βοηθήσει να νιώσεις ασφάλεια.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα σε βοηθά να αυξήσεις την κοινωνικότητα σου και στρέφεις την προσοχή σου σε πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος που σε γεμίζουν χαρά. Το απόγευμα ανεβάζει κατακόρυφα την ψυχολογία σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μία πολύ ευχάριστη μέρα σε όλα τα επίπεδα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πάρε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα της επαγγελματικής σου ζωής καθώς η μέρα μπορεί να εξελιχθεί ιδιαίτερα θετικά για εσένα. Έχεις την ευκαιρία με ευκολία να επικοινωνήσεις τις σκέψεις και τις απόψεις σου και να πείσεις τους γύρω σου με ατράνταχτα επιχειρήματα για τις επαγγελματικές σου προθέσεις.

Μπορείς να δώσεις στο ταίρι σου να αντιληφθεί τι πραγματικά νιώθεις και έχεις ανάγκη καθώς η επικοινωνιακή σου δεινότητα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ομαλότητα της σχέσης. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται μέσα από το κοντινό περιβάλλον για να τονίσουν τον δυναμισμό και την προσωπικότητά σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, στρέφεις το ενδιαφέρον σου τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να τις διαχειριστείς. Το απόγευμα σε βοηθά να πατήσω γερά στα πόδια σου και να λύσεις θέματα από το παρελθόν που μπορεί να σε απασχολούν έντονα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι οικονομικές υποθέσεις που σε προβληματίζουν μπορούν να εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο για εσένα καθώς δεν θα διστάσεις να διεκδικήσεις αυτό που θεωρείς ότι είναι ιδανικό. Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε ταλαιπωρούν, μην διστάσεις να το κάνεις.

Απωθημένα και ενοχές μπαίνουν στην άκρη καθώς νιώθεις σίγουρος για τον άνθρωπο που έχεις στο πλευρό σου και δεν επιτρέπεις σε τίποτα να δημιουργεί αμφιβολίες. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα σε γεμίσει ασφάλεια και σταθερότητα, καθώς εντείνει παράλληλα τα συναισθήματα στο έπακρο.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να εκφράσεις με αυτοπεποίθηση και σιγουριά αυτά που αισθάνεσαι και έχεις ανάγκη από τους άλλους. Το απόγευμα σε βοηθά να προχωρήσεις σημαντικά σε στόχους και φιλοδοξίες που έχει καθώς εμπιστεύεσαι στο έπακρο τον εαυτό σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν θα διστάσεις να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό από τις συνεργασίες σου καθώς είσαι διατεθειμένος να δώσεις την ψυχή σου για να πετύχεις τους στόχους που έχει θέσει. Θετικά προσκείμενοι είναι γύρω σου και ιδιαίτερα οι συνεργάτες σου που μπορούν να αντιληφθούν αυτά είναι αυτό που σε ικανοποιεί.

Μπορείς να εκδηλώσεις στο ταίρι σου συναισθήματα και να εκφράσεις πιθανά σχέδια που έχεις, να είσαι βέβαιος ότι θα αντιληφθεί απόλυτα τις σκέψεις και τα αισθήματά σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται στη ζωή σου για να τονίσει την ανάγκη να αλλάξεις πορεία πλεύσης σε όλα τα επίπεδα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, νιώθεις έντονα την ανάγκη να απομονωθείς από όλους και όλα καθώς καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και σε προβληματίζουν. Το απόγευμα σε βοηθά να βρεις την ενεργητικότητά και τον δυναμισμό να ξεπεράσεις όλα αυτά που σε πλήγωσαν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Νιώθεις ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει σε επαγγελματικό επίπεδο. Μην διστάσεις να ασχοληθείς με εκκρεμότητες που μπορεί να λειτουργούν επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου καθώς σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που σε έχουν ταλαιπωρήσει.

Συναίσθημα και λογική εναρμονίζονται και δίνουν το ιδανικό αποτέλεσμα στην προσωπική σου ζωή, φρόντισε να το απολαύσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος σου τονίζουν ότι δεν έχει κλείσει κεφάλαια της ζωής σου που καλό είναι να αντιμετωπίσεις κατάματα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εκφράσεις πρωτότυπες ιδέες που μπορεί να έχει. Το απόγευμα απογειώνει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία και σε φέρνει πιο κοντά στους στόχους και φιλοδοξίες μου έχεις πέσει στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την αυτοπεποίθηση και την διάθεση να προχωρήσεις γρήγορα και μεθοδικά και όλα αυτά που θέλεις να πετύχεις στη ζωή σου. Μπορείς να αντιληφθείς με ευκολία ποιες είναι οι κινήσεις που πρέπει να πραγματοποιήσεις για να φτάσεις στην επίτευξη των στόχων σου.

Ο ενθουσιασμός και η θετική διάθεση που επικρατεί στη σχέση σου λειτουργούν ευεργετικά σε κάθε στόχο που μπορεί να έχεις από κοινού με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον φιλικό περίγυρο μπορεί να έρθει πρόσωπο που θα σε βοηθήσει να δεις την προσωπική σου εξέλιξη με διαφορετική μάτια. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, επικεντρώνεσαι κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα και να σου δημιουργούν νευρικότητα. Το απόγευμα σε βοηθά να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να βρεις το ψυχικό σθένος να αντιμετωπίσεις ότι μπορεί να σε προβληματίζει στην καριέρα σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές οικονομικές συζητήσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς φαίνεται ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό. Μπορείς να ανταποκριθείς σε ότι και αν αναλάβεις καθώς έχεις τις δυνατότητες και την αυτοπεποίθηση που απαιτείται.

Μπορείς να απολαύσεις κοινωνικές εκδηλώσεις με το ταίρι σου καθώς το πάθος βρίσκεται εκεί για να σας φέρει πιο κοντά από ποτέ και να δημιουργήσει ιδανική ατμόσφαιρα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα σε κάνει να καρδιοχτυπήσεις έντονα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που σε γεμίζουν χαρά και μοιράζεσαι μαζί τους κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα. Το απόγευμα σου δίνει ώθηση για να προχωρήσει σε όνειρα που έχεις θέσει μελλοντικά ανοίγοντας νέους δρόμους μπροστά σου. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου φαίνεται να εξελίσσονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς τίποτα δεν μπορεί να σε πτοήσει. Αντιμετωπίζεις τις όποιες δυσκολίες με θετική μάτια και αισιοδοξία και αυτό σε βοηθά να ξεπεράσεις εμπόδια που μπορεί να μπουν σε επαγγελματικό επίπεδο χωρίς πραγματικά να το καταλάβεις.

Η συντροφικότητα και το πάθος εναρμονίζονται και μπορούν να δημιουργήσουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης και χαράς στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλά πρόσωπα μπορούν να δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα καθώς εντυπωσιάζει με την αισιοδοξία που σε διακατέχει.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν και να σου δημιουργούν υπερένταση. Το απόγευμα είναι πιθανόν να σε βάλει σε διαδικασία αντιπαραθέσεων με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι, προσοχή σε υπερβολές που θα σε βλάψουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε οικονομικές συναλλαγές και επιχειρηματικές δράσεις καθώς με μεγάλη ευκολία μπορεί να οδηγηθεί σε κόντρες. Προσπάθησε να μην υπονομεύεις τον εαυτό σου λόγω της καχυποψίας και των αμφιβολιών που έρχονται στην επιφάνεια και σε ταλαιπωρούν.

Η καχυποψία και η ανασφάλειά σου θα δημιουργήσουν σημαντικές ένταση στην προσωπική σου ζωή, προσπάθησε να έχεις αυτοσυγκράτηση και να κρατήσεις ψύχραιμη στάση αποφεύγοντας τους καβγάδες. Αν είσαι αδέσμευτος/η η εσωστρέφεια είναι έντονη και δεν σου επιτρέπει να ασχοληθείς με νέα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!