ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 10 Ιανουαρίου 2021

Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο είναι μία όψη που θα βοηθήσει να υπάρξει ρεαλισμός και αντικειμενικότητα. Στις συζητήσεις που θα γίνουν τα λόγια που θα ακουστούν θα στηρίζονται στην ειλικρίνεια, η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για σοβαρές αποφάσεις και για ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα. Θα υπάρξει δυνατότητα να συζητηθούν παρελθοντικά ζητήματα ή ανοιχτά κεφάλαια, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για οριστικές λύσεις, κάποιοι θα καταφέρουν να διορθώσουν λάθη που είχαν γίνει τις προηγούμενες μέρες.

Κριός
Βλέπεις σήμερα την πιο ηλιόλουστη πλευρά της ζωής σου με τη Σελήνη στον 9ο ηλιακό σου οίκο. Μπορεί να ανακαλύψεις ένα μυστικό χωρίς να το επιδιώξεις ή κάποιος να παρανοήσει τα λόγια σου. Ενώ η δυσκολία της ορθής σκέψης μπορεί να είναι ένα ζήτημα, η μέρα είναι μια χαρά για ευφάνταστες αναζητήσεις. Το να προσφέρεις λίγη περισσότερη δομή στη σχέση με τον αγαπημένο σου ακόμη και με μικρούς τρόπους μπορεί να είναι αναζωογονητικό. Εσύ που είσαι μόνη, υπάρχουν τρόποι για να περάσεις όμορφα.

Ταύρος
Μπορείς να εστιάσεις σήμερα στα βαθύτερα και ίσως πιο σκοτεινά συναισθήματα και ανάγκες σου, με τη Σελήνη στον 8ο ηλιακό σου οίκο όλη τη μέρα. Αναζητάς το νόημα πίσω από τη συμπεριφορά των άλλων. Καθώς προχωρά βέβαια η μέρα μπορεί να γίνουν συνδέσεις που θα σε βοηθήσουν και θα ενισχύσουν τα κίνητρά σου. Μοιάζεις λίγο απόμακρη σήμερα απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και ξεκουράσου.

Δίδυμοι
Μπορεί σήμερα να παλέψεις λίγο μεταξύ των αναγκών σου για ανεξαρτησία και συνύπαρξη. Ωστόσο με τη Σελήνη στον τομέα των συνεργασιών σου όλη τη μέρα φαίνεται να χρειάζεσαι ιδιαίτερα κάποια σχόλια ή συνδέσεις. Είναι καιρός να ανακαλύψεις πρακτικούς τρόπους για να βελτιώσεις τις συνθήκες στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες εξελίξεις σε προβληματίζουν ή δεν σε ικανοποιούν.

Καρκίνος
Παίρνεις ανάμεικτα μηνύματα από τους γύρω σου κυρίως στο πρώτο μισό της ημέρας, καθώς τα σήματα μπορούν εύκολα να συγχέονται. Είσαι επίσης πολύ ευαίσθητη στις υποθέσεις και τις διαθέσεις των άλλων. Ίσως χρειαστεί να συντονίσεις ορισμένα πράγματα για να φροντίσεις καλύτερα τον εαυτό σου. Η λήψη πολλών πληροφοριών μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς ανασφάλεια. Σταθεροποίησε τη σχέση με τον αγαπημένο σου και μην ανοίγεις πολλά μέτωπα. Εσύ που είσαι μόνη, βάλε τις σκέψεις και τις ανάγκες σου σε μια τάξη.

Λέων
Μια πτυχή του Ερμή με τον Ποσειδώνα θα μπορούσε να προκαλέσει την αίσθηση μοναξιάς ή ανησυχίας καθώς θα μπορούσες να ζητάς πράγματα που επί του παρόντος δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν. Αν δεν μπορείς να μεταδώσεις τα σωστά μηνύματα στον ερωτικό σύντροφο σου καλύτερα να απαλύνεις την ατμόσφαιρα επινοώντας ευχάριστες δραστηριότητες. Εσύ που είσαι μόνη, βρες τρόπους να καθησυχάσεις τις ανησυχίες σου.

Παρθένος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον 4ο ηλιακό σου οίκο, της καρδιάς και του σπιτιού σου. Είναι μια καλή στιγμή για μια μικρή απομόνωση καθώς οι ανάγκες σου μπερδεύονται με των άλλων. Η τάση να ανταποκρίνεσαι στις ανάγκες των άλλων θεωρώντας τες και δικές σου υπάρχουν φορές που σε κουράζει. Η επιπλέον προσπάθεια που καταβάλλεις στα εργασιακά και τα καθήκοντα σου θα φέρει αποτέλεσμα. Προσπάθησε να είσαι δίκαιη απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η επικοινωνία με φίλους θα σου ανεβάσει τη διάθεση.

Ζυγός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 3ο οίκο σου και είσαι πιο ευαίσθητη σε λέξεις και χειρονομίες που ανταλλάσσονται σήμερα. Ωστόσο μπορεί να υπάρξουν κάποιες προκλήσεις για τη σαφή μετάδοση των μηνυμάτων. Είναι φρόνιμο να είσαι προσεκτική στον τρόπο που επικοινωνείς και να μην επενδύεις πολύ ενέργεια. Φτιάξε το πρόγραμμα της εβδομάδας που έρχεται προκειμένου να αποφύγεις το άγχος. Η σχέση με τον αγαπημένο σου επίσης χρειάζεται προσοχή καθώς είσαι ιδιαίτερα εύθικτη. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα σου γεμίζει από χρήσιμες και ικανοποιητικές επικοινωνίες.

Σκορπιός
Είναι κατάλληλη η ώρα για να μάθεις τι χρειάζεσαι ώστε να γίνεις ευτυχισμένη, αλλά όχι κατάλληλη για να ολοκληρώσεις και να οδηγηθείς σε συμφωνίες. Ίσως είναι καλύτερο να διατηρήσεις τα σχέδιά σου στο μυαλό σου προς το παρόν, καθώς υπάρχει κάποια “ομίχλη” γύρω σου και δεν μπορείς να δεις καθαρά. Έχεις καλή ενέργεια κι έτσι μπορείς να τη μεταδώσεις στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένας κρυφός θαυμαστής σου αρχίζει να εκδηλώνεται σιγά σιγά.

Τοξότης
Η Σελήνη είναι στο δικό σου ζώδιο όλη τη μέρα και τείνεις να δίνεις προτεραιότητα στις συναισθηματικές σου ανάγκες. Τα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια και δεν μπορείς να τα συγκρατήσεις. Καθώς προχωρά η μέρα επωφελείσαι από την οργάνωση ή την προετοιμασία των πρακτικών υποθέσεων σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου νιώθεις ότι δεν σε καλύπτει απόλυτα για αυτό μίλησε του. Εσύ που είσαι μόνη,  μην καταπιέζεσαι περισσότερο και έκφρασε αυτά που νιώθεις.

Αιγόκερος
Με το φεγγάρι στον ηλιακό 12ο οίκο σου όλη τη μέρα έχεις την τάση να υποχωρείς λίγο από τις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Σε συναισθηματικό επίπεδο μια τάση εσωστρέφειας σε κάνει να δείχνεις απόμακρη από τα αγαπημένα σου πρόσωπα και τον ερωτικό σύντροφό σου. Ωστόσο όσο περνούν οι ώρες βρίσκεις το κέφι σου κι εσύ που είσαι μόνη, επιδιώκεις την επικοινωνία με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Υδροχόος
Οι ενέργειες τείνουν να προκαλούν μια εσωτερική ανησυχία στο πρώτο μισό της ημέρας. Είσαι σε καλή κατάσταση όμως για να σκεφτείς πράγματα που θα σε οδηγήσουν σε αλλαγές στη ζωή σου, είτε επαγγελματικές είτε προσωπικές. Απόλαυσε το χρόνο και τις στιγμές με τον αγαπημένο σου μιας και προβλέπονται τρυφερές και ερωτικές. Εσύ που είσαι μόνη, μην παγιδεύεσαι σε αδιέξοδες σκέψεις.

Ιχθείς
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο 10ο ηλιακό σου σπίτι και μπορείς να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου στους πιο μακροπρόθεσμους στόχους σου ή στις ευθύνες σου. Η ισορροπία μεταξύ των ευθυνών και των προσωπικών στόχων σου φαίνεται προς το παρόν πως έχει χαθεί για αυτό απόφυγε τις συναισθηματικές αποκαλύψεις. Ευχάριστες δραστηριότητες και ανάλαφρες κουβεντούλες με τον αγαπημένο σου θα βοηθήσουν στο να διατηρήσετε το καλό κλίμα. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε και αγάπησε περισσότερο τον εαυτό σου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!