ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 4 Ιανουαρίου 2021

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για τακτοποίηση και διεκπεραίωση, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να οργανωθούν τα σχέδια και τα πλάνα. Έμφαση θα δοθεί σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη μελλοντική εξέλιξη, προνοητικότητα θα έχουν οι ενέργειες.

Κριός
Οι σημερινές ενέργειες είναι ισχυρές για την επίλυση προβλημάτων. Υπάρχει μεγάλη δύναμη στη διάθεση σου με τη μορφή πνευματικής εστίασης και αποφασιστικότητας, με τον Ερμή και τον Πλούτωνα να έρχονται μαζί στην κορυφή του ηλιακό σου διαγράμματος. Προσπάθησε να το χρησιμοποιήσεις για καλό και να αποφύγεις το πείσμα που χρησιμεύει μόνο στην απογοήτευση. Μην κολλάς σε μικρές λεπτομέρειες στη σχέση με τον αγαπημένο σου και δημιουργείς ψυχρότητα ανάμεσα σας.  Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ταύρος
Οι σημερινές ενέργειες σε εμπνέουν στο να απολαύσεις τον εαυτό σου, αλλά όσο προχωρούν οι ώρες υπάρχει μια τάση είτε να ασχοληθείς με ένα πρόβλημα ή γνώμη, είτε να διερευνήσεις ένα θέμα με μεγαλύτερη προσοχή. Μπορεί επίσης να αισθάνεσαι έναν εκνευρισμό με τον Ερμή και τον Πλούτωνα να ευθυγραμμίζονται στον ηλιακό 9ο οίκο σου. Υποσχέσεις και μεγάλα λόγια που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν απέναντι στον αγαπημένο σου θα σε εκθέσουν. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ ενισχύει την αυτοπεποίθηση σου.

Δίδυμοι
Καθώς προχωρά η μέρα οι σκέψεις τείνουν να κυριαρχούν και έχεις την τάση να σκέφτεσαι πιο βαθιά και πιο ουσιαστικά. Όχι μόνο έχεις τον Ερμή να κινείται στα κρυμμένα και οικεία θέματα σου, αλλά ευθυγραμμίζεται με τον έντονο Πλούτωνα αποκαλύπτοντας νέα επίπεδα σε μια κατάσταση. Η ευθιξία σου μπορεί να διαταράξει το εργασιακό σου κλίμα. Γίνεσαι υπέρπροστατευτική με τον ερωτικό σύντροφο σου κι αυτό ίσως να τον κουράσει. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις την τάση της αναπόλησης.

Καρκίνος
Ενώ το φεγγάρι κινείται στον 3ο ηλιακό σου οίκο και σε γεμίζει με έντονες δραστηριότητες, η ευθυγράμμιση του Ερμή με τον Πλούτωνα επηρεάζει τις σκέψεις σου κάνοντας τες πιο ειδικευμένες. Χρησιμοποίησε τις έξυπνες ιδέες σου στα εργασιακά. Η στάση σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου του δημιουργεί ανασφάλειες. Εσύ που είσαι μόνη, το διαδικτυακό φλερτ είναι στα φόρτε του.

Λέων
Μπορεί σήμερα να νιώσεις μια ισχυρή επιθυμία στο να είσαι αποτελεσματική με τη σύνοδο του Ερμή με τον Πλούτωνα στον τομέα της εργασίας και της υγείας. Πρόσεξε μόνο μια τάση υπερβολής που μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από τα επιθυμητά. Έχεις μπροστά σου μια αισθησιακή μέρα με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το ανούσιο φλερτ σε έχει κουράσει και πλέον αναζητάς κάτι πιο σταθερό και μόνιμο στη ζωή σου.

Παρθένος
Η Σελήνη περνά στο δικό σου ζώδιο και οι συναισθηματικές ανάγκες και επιθυμίες σου βρίσκονται στο επίκεντρό σου. Παρόλο που μπορείς να ξεκινήσεις τη μέρα σου με το μυαλό σου να τρέχει δεξιά αριστερά, όσο περνούν οι ώρες συγκεντρώνεσαι περισσότερο. Ο κυβερνήτης σου Ερμής ευθυγραμμίζεται με τον Πλούτωνα κι έτσι μπορεί να γοητευτείς με ένα ζήτημα που φαίνεται να ικετεύει για επίλυση ή περαιτέρω έρευνα. Απόλαυσε το πάθος και το συναίσθημα με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μείνε προσγειωμένη απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Ζυγός
Σήμερα αναζητάς περισσότερη ξεκούραση. Αύριο που η Σελήνη περνά στο δικό σου ζώδιο θα ζητήσεις περισσότερη αλληλεπίδραση. Καθώς προχωρά η μέρα τείνεις να αναζητάς απαντήσεις. Οι συνομιλίες περιστρέφονται γύρω από την οικογένεια, το παρελθόν, συναισθηματικά θέματα ή την οικογενειακή ζωή. Απόφυγε τα λάθη στα εργασιακά. Νιώθεις πιεσμένη κι έχεις την τάση να ξεσπάς στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις λάθος πρόσωπα.

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά άλλη μια μέρα στον κοινωνικό σου τομέα και δίνεις μεγαλύτερη προσοχή στις σχέσεις και τους στόχους ευτυχίας. Μπορεί να προκύψει ένα περίπλοκο θέμα που απαιτεί την πλήρη προσοχή σου αργότερα σήμερα ή το μυαλό σου μπορεί να κολλήσει σε ένα δίλημμα. Οι ικανότητες σου στα εργασιακά εντυπωσιάζουν. Ο ερωτικός σύντροφος σου έχει την τάση της γκρίνιας. Καθησύχασε τον και μην εκνευρίζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ που αυξάνει την αυτοπεποίθηση σου και μην ενθουσιάζεσαι.

Τοξότης
Ενώ η μέρα μπορεί να ξεκινήσει με κάποια ανησυχία όσο περνά η μέρα ένα θέμα ή μια σκέψη θα σε κρατήσει σε εγρήγορση και ανυπομονησία. Ο Ερμής ευθυγραμμίζετε με τον Πλούτωνα σήμερα και η επιθυμία να φτάσεις στο τέλος μιας υπόθεσης είναι ισχυρή. Έχεις καταφέρει να σταθεροποιήσεις την πορεία των εργασιακών σου. Έχεις τη διάθεση να εξομολογηθείς και να τάξεις στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι κατακτήσεις σου αυξάνονται ανεξάρτητα από το αν σε ικανοποιούν.

Αιγόκερος
Στόχος σου σήμερα είναι να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που θα φέρει μια νέα προοπτική σε ένα πρόβλημα. Με τον Ερμή να ευθυγραμμίζεται με τον Πλούτωνα στο δικό σου ζώδιο τα λόγια σου έχουν περισσότερη βαρύτητα και επιρροή. Δείξε υπευθυνότητα στα όσα έχεις αναλάβει στα εργασιακά. Νεύρα και ξεσπάσματα συγκράτησε τα απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένα συγκεκριμένο άτομο αποσπά την προσοχή σου.

Υδροχόος
Πολλά συμβαίνουν σήμερα στην ιδιωτική σου ζωή ή τον εσωτερικό σου κόσμο, με τη Σελήνη στο 8ο ηλιακό σου οίκο και τον Ερμή με τον Πλούτωνα να ευθυγραμμίζονται. Μπορεί να έχεις κάποια πολύτιμη εικόνα για ένα περίπλοκο θέμα ή μια κατανόηση ενός σημαντικού γεγονότος από το παρελθόν, η οποία θα αλλάξει την ψυχική σου κατεύθυνση ή πορεία. Παρά του ότι η μέρα χαρακτηρίζεται δύσκολη στα εργασιακά καταφέρνεις να ανταποκριθείς. Συγκράτησε τη ζήλια και τον εγωισμό σου απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η διαίσθηση σου σε οδηγεί στη σωστή κατεύθυνση.

Ιχθείς
Αναζητάς τρόπους να βελτιώσεις, να μάθεις ώστε να μπορέσεις να ξεπεράσεις ένα πρόβλημα. Οι συζητήσεις και οι ιδέες που αναδύονται σήμερα μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία σημείων καμπής. Καθυστερήσεις και ανατροπές στα εργασιακά οφείλονται στα δικά σου λάθη. Αναζωπύρωσε το πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μη μένεις στο περιτύλιγμα αλλά στην ουσία.  

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!