ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 3 Ιανουαρίου 2021

Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο θα υπάρξει ανάγκη για τάξη οργάνωση και διεκπεραίωση. Στον επαγγελματικό τομέα αποτελεσματικές θα είναι οι συνεργασίες, θα υπάρξει διάθεση για οργάνωση συλλογικής δράσης. Έμφαση θα δοθεί στην τακτοποίηση και στην διεκπεραίωση, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να κλείσουν οι ανοιχτοί χρηματικοί λογαριασμοί.

Κριός
Οι σημερινές ενέργειες είναι αρκετά ισχυρές για σύνδεση και η ανάγκη σου για αυτοπειθαρχία μεγαλώνει. Το να δουλεύεις με ομάδες ή να εδραιώνεις φιλίες σου προσφέρει ικανοποίηση. Οι αλλαγές που κάνεις τώρα έχουν μακροπρόθεσμα οφέλη για αυτό περιόρισε την ανυπομονησία σου. Έχεις τη διάθεση να φροντίσεις τον αγαπημένο σου κι αυτό βελτιώνει την ποιότητα της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και περίμενε σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή.

Ταύρος
Αυτή είναι μια καλή μέρα αν και Κυριακή, για να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στα εργασιακά, επειδή σχετίζεται με τη στρατηγική ή τον καθορισμό της επόμενης κίνησης σου. Η εκβάθυνση μπορεί να σε οδηγήσει σε σημαντικές ανακαλύψεις. Ωστόσο η μέρα υποστηρίζει επίσης πνευματικές, δημιουργικές αναζητήσεις και μια καλή ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής  ζωής. Ο ερωτικός σύντροφος σου κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να σε ευχαριστήσει. Σήμερα μπορείς να γίνεις το επίκεντρο.

Δίδυμοι
Αυτά που συμβαίνουν τώρα βοηθούν στη σταθεροποίηση της ζωής σου καθώς έχεις μια ισχυρή αίσθηση των προτεραιοτήτων σου. Είσαι παθιασμένη και γεμάτη αποφασιστικότητα κι αυτό εμπνέει εμπιστοσύνη. Μπορείς να δώσεις επίσης ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα που φορούν στο σπίτι και την οικογένεια, καθώς η Σελήνη διέρχεται στον 4ο ηλιακό σου οίκο. Περιόρισε την γκρίνια απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση είναι ένα πιθανό σενάριο.

Καρκίνος
Σήμερα και αύριο είναι δυο μέρες γεμάτες από δραστηριότητες που σε βοηθούν να απλοποιήσεις και να αναδιοργανώσεις με βασικούς τρόπους τα σχέδια σου. Θα μπορούσες να αισθανθείς την υποστήριξη που λαμβάνεις σαν πολύτιμη και σοφή. Οι ενίσχυση των σχέσεων σου είναι εξίσου σημαντική. Μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τον ερωτικό σύντροφό σου θα βοηθήσει στο να γίνει η σχέση σας καλύτερη. Εσύ που είσαι μόνη, βάλε φρένο στις ανασφάλειες σου και βρες τρόπους να ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση σου.

Λέων
Σήμερα και αύριο είναι ευνοϊκή η εξεύρεση λύσεων για την εξομάλυνση σχέσεων. Δημιουργείς περισσότερο χρόνο και χώρο για να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν καθώς και το να ανακαλύψεις νέα πάθη. Ερωτική προβλέπεται η μέρα με τον ερωτικό σύντροφο σου ενώ εσύ που είσαι μόνη, σε απορροφά μια νέα γνωριμία.  

Παρθένος
Υπάρχει μεγαλύτερη έμφαση στην έκφραση του εαυτού σου και την αγάπη σήμερα και τις επόμενες μέρες. Η εργασία, οι καθημερινές υποχρεώσεις και η υγεία είναι τομείς τους οποίους επεξεργάζεσαι και τελειοποιείς. Περιόρισε τον εγωισμό σου και μην προσπαθείς να επιβληθείς στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, πολύ πιθανό να σε ενθουσιάσει μια νέα αναπάντεχη γνωριμία.

Ζυγός
Η ευκαιρία να εκφραστείς μπορεί να εμφανιστεί τώρα και θα μπορούσε να είσαι πιο πρόθυμη να ηγηθείς σε ένα έργο, δημιουργική αναζήτηση ή σχέση. Ο Δίας οδηγείται σε μια μικρή πρόκληση με τον Ποσειδώνα και πιθανά να δημιουργήσει μια σύγχυση κι αυτό μπορεί να σε παρασύρει να δεις πράγματα με τον τρόπο που θα ήθελες και όχι έτσι όπως πραγματικά είναι.  Απόφυγε παρασκηνιακές καταστάσεις και ψέματα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην δημιουργείς προσδοκίες και μην εξιδανικεύεις πρόσωπα.

Σκορπιός
Η αναδιάρθρωση και η οργάνωση μπορεί να είναι αποτελεσματικές και οι προσπάθειες μπορούν να ανοίξουν το δρόμο προς την επιτυχία. Είναι ισχυρή η μέρα για να εκφραστείς κυρίως σε ό,τι αφορά στο συναίσθημα. Για αυτό και η μέρα με τον αγαπημένο σου δείχνει να έχει ενδιαφέρον. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από κοινωνικότητα και δουλειά είναι πιθανό να προκύψει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Τοξότης
Η Σελήνη περνά τη μέρα στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος και σε ενθαρρύνει να κάνεις ένα check in στους στόχους και τις προτεραιότητες σου. Η αλλαγή του ρυθμού που κάνεις τις δουλειές σου μπορεί να κάνει τη διαφορά στην παραγωγικότητα σου. Είσαι σε θέση να επηρεάσεις ή να εμπνεύσεις τους άλλους. Πιθανά να εκνευρίσεις τον αγαπημένο σου με την τάση σου να ηγείσαι. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα κατάκτηση σου αποσπά όλο το ενδιαφέρον σου.

Αιγόκερος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του πνεύματος και της περιπέτειας και σε ενθαρρύνει να διευρύνεις τους ορίζοντες σου ή να αναζητήσεις μια αλλαγή ρυθμού. Οι άλλοι προσελκύονται από εσένα και θαυμάζουν το στιλ ή τις απόψεις σου. Διαθέτεις καλή ενέργεια για ανακάλυψη και έκφραση. Μοιράσου ευχάριστες δραστηριότητες με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να φλερτάρεις και να περνάς όμορφα.

Υδροχόος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της οικειότητας και μπορείς να χαθείς εύκολα στα συναισθήματα σου. Η εστίαση στη συναισθηματική ευεξία, την απελευθέρωση μπορεί να είναι χρήσιμη. Επίσης είναι μια καλή στιγμή για να καταλήξεις σε συμφωνία με ένα σημαντικό άτομο στη ζωή σου ή να επιλύσεις τα οικονομικά. Γίνεσαι εξαιρετικά καταπιεστική με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, γοητεύεις τους πάντες για αυτό μην μελαγχολείς.

Ιχθείς
Ενώ υπάρχει ένα ισχυρό φιλικό ή κοινωνικό θέμα στη ζωή σου αυτήν τη στιγμή, μια άλλη επιρροή στη ζωή σου περιλαμβάνει ιδιαίτερη προσοχή στο συναισθηματικό κόσμο σου. Επαναπροσδιορίζεις τον εαυτό σου και ανακαλύπτεις αυτό που πραγματικά θέλεις.  Άκρως ενδιαφέρουσα η μέρα με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να περιμένεις μια νέα γνωριμία που φαίνεται να σε ενθουσιάζει.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!