ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 25 Δεκεμβρίου 2020

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο, θα υπάρξει διάθεση για σταθερότητα, οι συγκεκριμένες βλέψεις θα βοηθήσουν στο να παρθούν ουσιαστικές αποφάσεις. Φεύγει ο μετεωρισμός, σταθεροποιούνται τα αισθήματα, τα ζευγάρια θα μπορέσουν να προχωρήσουν σε δεσμευτικές ενέργειες.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σε αποπροσανατολίζει! Δεν αποκλείεται να έχεις υψηλές προσδοκίες για πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος ή να δώσεις υποσχέσεις που δεν είναι εύκολο να κρατήσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Είναι σημαντικό να μην προβείς σε σημαντικές συμφωνίες ή συναλλαγές που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα επιδιώξουν να σου δώσουν λανθασμένη εικόνα της οποίας κατάσταση σε ενδιαφέρει, για αυτό φρόντισε να είσαι προσεκτικός.

Προσπάθησε να αποφύγεις τις σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου καθώς τα λεγόμενα και οι υποσχέσεις δεν θα έχουν ρεαλιστική βάση και αργότερα μπορεί να απογοητευτείς. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να φαίνεται άκρως επικοινωνιακή όμως δεν έχεις ευθυκρισία για να διακρίνεις πιθανά χαρακτηριστικά που δεν θα σου ταιριάζουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα σε καλεί να στραφείς στο κοντινό σου περιβάλλον και να αξιολογήσεις με ψυχραιμία θέματα που μπορεί να σε απασχολούν. Καλό είναι να προσέξεις τη συμπεριφορά σου γιατί είναι πιθανό να γίνεις σκληρός και αδιάλλακτος επηρεάζοντας τις κοντινές σου σχέσεις. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δυσκολίες και εμπόδια μπορεί να προκύψουν σε εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν, καλά θα κάνεις όμως να δείξεις επιμονή και να σκεφτείς ρεαλιστικές λύσεις ώστε να ξεπεράσεις ότι σε προβληματίζει. Η ωριμότητα και η λογική προσέγγιση στα πράγματα θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις σε θετική κατεύθυνση.

Δεν έχεις διάθεση για συζητήσεις και αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το ταίρι σου. Καλό είναι να εξηγήσεις τι νιώθεις για να μην υπάρχουν προβλήματα και παρερμηνείες. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέο πρόσωπο στη ζωή σου μέσα από το κοντινό περιβάλλον, η αποστασιοποίηση θα σε βοηθήσει για να δεις αν πραγματικά σου ταιριάζει.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο που αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Είναι σημαντικό να βρεις τα πατήματά σου καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να χτίσεις βήμα βήμα την προσωπική σου εξέλιξη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα θα σε προβληματίσουν έντονα καθώς μπαίνουν εμπόδιο σε μελλοντικά σχέδια που έχεις. Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματα σου και να βάλεις τις κατάλληλες προτεραιότητες έτσι ώστε να μπορέσεις να ασχοληθείς με αυτά που σε ενδιαφέρουν χωρίς να υπάρχουν προβληματισμοί.

Οι αμφιβολίες που έχεις για τον εαυτό σου επηρεάζουν τη σχέση σου και δεν αφήνουν περιθώρια για να χαρείτε τις στιγμές με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέο πρόσωπο στη ζωή σου που μπορεί να σε ιντριγκάρει για να πραγματοποιήσεις σημαντικά βήματα προς το μέλλον.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα εντείνει τον συναισθηματισμό, τη μελαγχολία, πιθανές ανασφάλειες που έρχονται στην επιφάνεια και σε ταλαιπωρούν. Επικέντρωσε την προσοχή σου στην τέχνη και την δημιουργία που θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις ψυχολογικά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στην καθημερινότητα και σε πιθανές υποχρεώσεις ή αγγαρείες που πρέπει να διεκπεραιώσεις καθώς το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης μπορεί να σε οδηγήσει σε σημαντικά λάθη. Καλά θα κάνεις να μην πάρεις καταλυτικές αποφάσεις καθώς πιθανότατα να μην είναι οι ενδεδειγμένες.

Ο έντονος συναισθηματισμός δεν σου επιτρέπει να δεις ρεαλιστικά σε ποιο πλαίσιο κινείται η σχέση σου και πιθανά συναισθηματικά ξεσπάσματα θα την επηρεάσουν έντονα. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφοσιωθείς σε νέες γνωριμίες καθώς το μυαλό ταξιδεύει και η εσωστρέφεια κυριαρχεί.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα δεν αποκλείεται να φέρει παρεξηγήσεις με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος. Είναι σημαντικό να μην περιμένεις περισσότερα από όσα μπορούν να δώσουν καθώς είναι βέβαιο ότι θα απογοητευτείς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν υπάρχει η ευθυκρισία που είναι απαραίτητη σε σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις ή κινήσεις για αυτό είναι προτιμότερο να μην επιδιώξεις να κάνεις βήματα που αργότερα θα ανακαλύψεις ότι είναι λανθασμένα. Προσοχή γιατί πρόσωπα που εμπιστεύεσαι στο επαγγελματικό περιβάλλον θα σε απογοητεύσουν.

Χάνεις το μέτρο και η ανάγκη ανεξαρτησίας διογκώνεται μέσα σου. Πρόσεξε γιατί μπορεί να δημιουργήσεις προβλήματα στη σχέση σου δίνοντας λάθος μηνύματα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα σε εντυπωσιάσουν, καλά θα κάνεις να κρατήσεις μικρό καλάθι γιατί τα φαινόμενα απατούν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα μπορεί να σε οδηγήσει σε υψηλές προσδοκίες σε ότι αφορά την κοινωνική καταξίωση. Πρόσεξε γιατί οι επιλογές σου θα είναι λανθασμένες και τελικά θα απογοητευτείς πιθανότατα με τον εαυτό σου. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι επαγγελματικές σου επιλογές δεν είναι ρεαλιστικές για αυτό είναι προτιμότερο σήμερα να είσαι προσεκτικός και να αποφύγεις πιθανές αποφάσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα πορεία σου. Πρόσωπα μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο μπορεί να σε υπονομεύουν, περιόρισε την επιστημοσύνη που δείχνεις για να μην πληγωθείς.

Επαγγελματικά προβλήματα μπορεί να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα που θα ενοχλήσουν το ταίρι σου. Καλά θα κάνεις να μην εκτονωθεί σε αυτό δημιουργώντας επιπλέον ζητήματα που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο να υπάρξουν πρόσωπα που θα εκδηλώσουν έντονο ενδιαφέρον για εσένα, όμως μπορεί να μην είναι ειλικρινές.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα δεν αποκλείεται να δημιουργήσει παρεξηγήσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος που θα σου στοιχίσουν. Προσοχή σε υπερβολές καθώς είναι εύκολο να χάσεις το μετρό στη διασκέδαση και να εκτεθείς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Επαγγελματικές επαφές που μπορεί να έχεις σήμερα δεν αποκλείεται να υπόσχονται πολλά. Η υπέρμετρη αισιοδοξία σου είναι πιθανό να μη σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα ότι κάποια από αυτά δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν. Προσοχή σε αυτούς που θέλοντας να σε πείσουν μπορούν να σου υποσχεθούν πράγματα που δεν θα είναι αληθινά.

Φρόντισε να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου απολαμβάνοντας την παρέα του και την θετική ατμόσφαιρα μεταξύ σας χωρίς απαιτήσεις και όνειρα που μπορεί να μην έχουν ρεαλιστική βάση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο, είναι σημαντικό να αφήσεις τον χρόνο να περάσει για να δεις τι πραγματικά θέλει από εσένα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα ενισχύει ανασφάλειες και απωθημένα με υπερβολικό τρόπο. Προσπάθησε να περιορίσεις την υπέρμετρη καχυποψία που μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα και ακραίες συμπεριφορές απογοητεύοντας τους γύρω σου. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να προχωρήσεις σε συνεργασίες οικονομικής φύσεως ή επιχειρηματικές δράσεις καθώς πιθανότατα τα πρόσωπα που εμπλέκονται να έχουν βλέψεις που δεν είναι εύκολο να αντιληφθείς. Η διαίσθησή σου θα σε εμποδίσει σε όποια κίνηση, καλά θα κάνεις να την ακούσεις.

Η ζήλια και οι αμφιβολίες μπορεί να οδηγήσουν σε σκηνές και κόντρες που θα επηρεάσουν αρνητικά το ταίρι σου, φρόντισε να αποφύγεις τις οποίες εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που θα προκαλέσει μοναδικά συναισθήματα, μην δείξεις όμως άμεσα εμπιστοσύνη γιατί μπορεί να εξαπατηθείς.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει ψευδαισθήσεις και αυταπάτες για πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Χάνοντας την πραγματική αίσθηση μπορεί να περιμένεις πράγματα που δεν θα έρθουν ποτέ, κάτι που θα σε πληγώσει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Απέφυγε σημαντικές συζητήσεις και αποφάσεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς το πιθανότερο είναι να μην έχεις αντικειμενική εικόνα των πραγμάτων και να κάνεις λάθη. Ωραιοποιώντας τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι δεν σε βοηθά να κάνεις τα σωστά βήματα στην επαγγελματική σου ζωή.

Οι υπερβολικές προσδοκίες από το ταίρι σου δεν έχουν ρεαλιστικό χαρακτήρα. Φρόντισε να περιορίσεις τις ευαισθησίες και τον συναισθηματισμό που σε οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι μία γνωριμία που μπορεί να σας ενθουσιάσει, όμως είναι σημαντικό να δώσεις χρόνο για να δεις αν έχει ειλικρινείς προθέσεις για εσένα. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα μπορεί να σε αποπροσανατολίσει στην καθημερινότητα, δημιουργώντας πρόβλημα στον προγραμματισμό και στην πορεία των υποθέσεων σου. Περιόρισε τον εκνευρισμό και προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος σε ότι πρέπει να διαχειριστείς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αποπροσανατολίζεσαι με ευκολία στη δουλειά και αυτό μπορεί να έχει κόστος καθώς μπορεί να οδηγηθείς σε λάθος επιλογές και αποφάσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές κινήσεις που θα καθορίσουν τις εξελίξεις σε ότι έχεις αναλάβει και αφουγκράσου αν χρειαστεί την διαίσθηση σου που θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τους μπελάδες.

Ένταση, άγχος και γκρίνια μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή και να προκληθούν σφοδροί καυγάδες με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο καθώς η κούραση και ο εκνευρισμός της καθημερινότητας δεν αφήνουν περιθώρια για χαλαρές στιγμές και φλερτ.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα οδηγεί σε υπερβολές και αμετροέπεια που θα ενοχλήσουν τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Αξιοποίησε την ημέρα ασχολούμενος με δημιουργικές δραστηριότητες που σε ενδιαφέρουν και μπορούν να αποδώσουν σημαντικά αποτελέσματα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε καθημερινά ζητήματα καθώς το μυαλό τρέχει. Θέλεις να περάσεις όμορφα και αυτό δεν σου επιτρέπει να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Προσπάθησε να είσαι επικεντρωμένος καθώς τα λάθη είναι πιθανά και οι κόντρες που θα προκύψουν θα σε ενοχλήσουν.

Οι ευαισθησίες απογειώνονται και δεν αποκλείεται να έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από το ταίρι σου, χωρίς να μπορείς να διακρίνεις ότι δεν είναι ρεαλιστικές και επίτευξη μέσα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να σε εντυπωσιάσει, καλά θα κάνεις όμως να μην βιαστείς να βγάλει συμπεράσματα γιατί το πιθανότερο είναι αργότερα να απογοητευτείς.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η μέρα στρέφει την προσοχή σου σε προσωπικό επίπεδο, τα παιδιά, σε δημιουργικές δράσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Ζητήματα του παρελθόντος μπορεί να σε προβληματίσουν και να εκτονωθούν με απότομο τρόπο στο περιβάλλον σου, προσοχή καθώς δεν αποκλείεται η ένταση να δημιουργήσει αποστάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εκκρεμότητες από το παρελθόν μπορεί να εμφανιστούν και να λειτουργήσουν επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου. Πρακτική σκέψη και δημιουργικότητα θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από πιθανές δυσκολίες και να βρεις με κατάλληλη διέξοδο για να δώσεις λύσεις.

Θέλεις να κάνεις μία νέα αρχή μακριά από προβλήματα που εκκρεμούν και επηρεάζουν τη σχέση σου, όμως η ψυχολογία και οι φόβοι σου είναι έντονη και μπορεί να απομακρυνθείς από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει την προσοχή, μην εγκλωβίζεσαι σε αναμνήσεις και πληγές.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!