GOSSIP

Η Τούνη καταγγέλλει πως δεν τηρούνται τα μέτρα προστασίας στα αεροδρόμια

Εν μέσω lockdown στην Ελλάδα, η Ιωάννα Τούνη ταξίδεψε πρόσφατα από τη Θεσσαλονίκη όπου διαμένει στην Αθήνα, αλλά η ίδια καταγγέλλει πως συνάντησε πολύ ελλιπή μέτρα προστασίας στα αεροδρόμια, όταν έκανε αυτό το μίνι ταξίδι.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Αθήνα, εμφανίστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όπου μάλιστα, αποκάλυψε η ίδια το ύψος της αμοιβής που της πρότειναν οι παραγωγοί του Survivor.


Επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη, έκανε ένα Q&A με τους followers της και σε ένα βίντεο αποκάλυψε πως η ίδια είδε να είναι ελλιπή τα μέτρα στα αεροδρόμια εν μέσω πανδημίας.

Συγκεκριμένα, μετά από σχετικές ερωτήσεις που δέχτηκε από τους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσίευσε βίντεο μέσω InstaStories και τόνισε πως τα μέτρα δεν τηρούνται. Μάλιστα, υποστήριξε πως δεν γίνεται θερμομέτρηση και ότι δεν της ζητήθηκαν ποτέ τα έγγραφα για τον λόγο της μετακίνησής της.

“Γεια! Είμαι στο αεροδρόμιο, περιμένω την πτήση μου για Θεσσαλονίκη και μου στέλνετε μηνύματα και με ρωτάτε πώς γίνονται οι πτήσεις και πώς πετάω. Λοιπόν θα σας πω την αλήθεια παιδιά, τις τελευταίες ημέρες έχω πάει και έχω έρθει Αθήνα δύο φορές, δηλαδή έχω κάνει σύνολο τέσσερις πτήσεις. Δεν έχει γίνει ούτε μία θερμομέτρηση, ούτε rapid test, δεν μου έχουν ζητήσει καν έγγραφο, για ποιον λόγο μετακινούμαι. Η πολιτική προστασία το μόνο που κάνει είναι τρομοκρατία γιατί μέριμνα δεν υπάρχει καμία απολύτως. Αυτά ήθελα να σας πω, να το βγάλω από μέσα μου!”, είπε στο βίντεο η Ιωάννα Τούνη. 

Δείτε το βίντεο:

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!