GOSSIP

Η Τούνη αποκάλυψε το ύψος της αμοιβής που της πρότειναν για το Survivor

Τις τελευταίες μέρες είχε γίνει γνωστό πως η παραγωγή του Survivor είχε κάνει πρόταση στην Ιωάννα Τούνη για να συμμετέχει στο νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, αλλά η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, αρνήθηκε την πρόταση.

Μάλιστα δημοσιεύματα έλεγαν πως προσφέρθηκε ένα υπέρογκο ποσό στην Ιωάννα για να πει το "ναι", αλλά και πάλι η απάντηση της ήταν αρνητική.
Η ίδια η Ιωάννα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αποκάλυψε το ακριβές ποσό που της προτάθηκε και πράγματι είναι μεγάλο.

 

Από τα πρώτα πράγματα που ρώτησε η Καινούργιου την Ιωάννα Τούνη ήταν για το Survivor και το ποσό που της πρότειναν και αν τελικά θα πάει!

Η Ιωάννα απάντησε σε όλα και δεν δίστασε να πει το αστρονομικό ποσό που θα της έδιναν για κάθε βδομάδα που θα έμενε στο ριάλιτι! Η Ιωάννα Τούνη είπε στην Κατερίνα Καινούργιου: «Όντως μιλήσαμε τηλεφωνικά με την παραγωγή. Εξαρχής ήμουν αρνητική, γιατί έχω δουλειές στη Θεσσαλονίκη. Δε μπορώ να τα αφήσω όλα πέντε μήνες. Μου είπαν πως σκέφτονται να μου δώσουν 4.500 ευρώ τη βδομάδα.

Παρόλα αυτά δε μπορώ να πάω. Γιατί αυτό που αφήνω πίσω είναι κάτι που χτίζω χρόνια και πρέπει να συνεχίσω να βρίσκομαι εδώ για να πηγαίνουν όλα καλά»!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!