ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 14 Δεκεμβρίου 2020

Η Ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη, έρχονται πληροφορίες και αποκαλυπτικά συμβάντα που θα διαφοροποιήσουν τις απόψεις. Δεν θα λείψουν οι συνειδητοποιήσεις που θα δημιουργήσουν μία καινούργια συναισθηματική δομή, προσοχή θα πρέπει να δοθεί στις αποφάσεις που θα παρθούν.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες που μπορεί να οδηγήσουν σε εξελίξεις τόσο επαγγελματικά όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Προσοχή καθώς ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες θα νιώσεις τις ευθύνες να σε βαραίνουν ψυχολογικά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πολλές και μπορεί να λειτουργούν επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου. Μείνε μακριά από παιχνίδια ελέγχου που θα σε επηρεάσουν αρνητικά. Το παρασκήνιο θα σε απογοητεύσει, όμως έχεις την ευκαιρία να ξεχωρίσεις ποια πρόσωπα θέλουν να σε βοηθήσουν και ποια όχι.

Μπορείς να απολαύσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου μακριά από την πίεση και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, φρόντισε να χαρείς στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου, είναι σημαντικό να αφεθείς και να γευτείς κάθε στιγμή μαζί τους χωρίς προβληματισμούς.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις όλα αυτά που σκεφτόσουν το προηγούμενο χρονικό διάστημα στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Το απόγευμα σε οδηγεί να επαναστατήσεις ενάντια σε ότι σε καταπιέζει αιφνιδιάζοντας τους πάντες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Διεκδικείς το καλύτερο δυνατό για εσένα σε ότι από αφορά επαγγελματικές συμφωνίες και συνεργασίες που πρωταγωνιστούν στη ζωή σου. Προσπάθησε να συγκρατήσει πιθανή νευρικότητα που θα ανατρέψει τα δεδομένα και θα οδηγήσει σε συγκρούσεις ή οριστικές ρήξεις με πρόσωπα που παίζουν κυρίαρχο ρόλο στην καριέρα σου.

Μπορείς να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες θα αλλάξουν τα δεδομένα στη σχέση σου και θα δημιουργήσουν πάλι το απαραίτητο ενδιαφέρον μακριά από κούραση και πείνα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου για να σου τονίσει ότι ήρθε η ώρα να αλλάξεις πλεύση και προσωπικό επίπεδο.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, έχεις την ανάγκη να απομονωθείς σκεπτόμενος παλιότερες καταστάσεις που σε πληγώνουν. Το απόγευμα μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα και ένταση χωρίς να είναι εύκολο να ελεγχθεί για αυτό φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε καθημερινές υποθέσεις και αυτό μπορεί να έχει κόστος στον εργασιακό χώρο. Προσοχή σε λάθη και παραλείψεις λόγω πραγματικών κινήσεων μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στον συναδελφικό χώρο.

Μπορείς να ανατρέψεις τα δεδομένα της καθημερινότητα δημιουργώντας ένα μοναδικό σκηνικό για δύο που θα εκπλήξει το ταίρι σου ευχάριστα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται αιφνιδιαστικά και πάλι μπροστά σου για να σου τονίσουν ότι έχεις ανοιχτά κεφάλαια που πρέπει να αφήσεις πίσω σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις επαγγελματικής φύσεως. Η ψυχολογική πίεση που υφίστασαι δεν αποκλείεται να επηρεάσει προσωπικές και φιλικές σχέσεις. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός καθώς η συμπεριφορά σου μπορεί να οδηγήσει σε προστριβές.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μην προσπαθείς να επιβάλεις αυτά που θεωρείς εσύ ότι πρέπει να γίνουν στην επαγγελματική σου ζωή καθώς το πιθανότερο είναι να συγκρουστείς τόσο με συνεργάτες όσο και ανωτέρους σου. Φρόντισε να κρατήσεις ισορροπίες και να μείνεις μακριά από εξουσιαστικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν.

Φρόντισε να ξεπεράσεις όλα αυτά που λειτουργούν πιεστικά στη σχέση σου και μπορεί να σε απογοητεύουν, δείξεις στο ταίρι σου τι νιώθεις και τι είναι αυτό που θέλεις να αλλάξεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψουν νέες γνωριμίες, η περίεργη διάθεση σου δεν αφήνει περιθώρια για εξελίξεις.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, έχεις τη δυνατότητα να αφιερώσεις χρόνο σε θέματα εκπαίδευσης ή σε πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου που σε γεμίζουν χαρά. Πιθανές εμμονές και κολλήματα μπορεί να προκαλέσουν ένταση, φρόντισε να τα αφήσεις στην άκρη για να μην επηρεάζεσαι.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι πολλές καθημερινές υποχρεώσεις μπορεί να σε εμποδίζουν να χαρείς κάθε στιγμή ανέμελος και αυτό είναι αρκετό για να χαλάσει τη διάθεση σου. Φρόντισε να βρεις εσωτερική ισορροπία ώστε να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει και να αφήσεις χρόνο για αυτά που σε γεμίζουν χαρά και κέφι.

Εμμονές και προκαταλήψεις μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου, είναι σημαντικό να χαρείς τις στιγμές που θα σε γεμίσουν αισιοδοξία και κέφι. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να υπάρξει που θα δείξει το ενδιαφέρον του για εσένα μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου, οι προκαταλήψεις δεν θα βοηθήσουν στην όποια εξέλιξη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα ενισχύει πιθανές ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να έχεις. Προσπάθησε να αφήσει στην άκρη ότι σου δημιουργεί ανησυχία και σε οδηγεί στην εσωστρέφεια, διαφορετικά οι συνέπειες θα είναι έντονες στις σχέσεις με τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν. Σημαντικό είναι βέβαια να ξεπεράσεις την ανάγκη να ελέγξεις και να κατευθύνεις στα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγεις τις κόντρες.

Μπορεί να βρεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων αντιμετωπίζοντας αισιόδοξα τις οποίες καταστάσεις βιώνεις με το ταίρι σου και ξεπερνώντας ζήλια και καχυποψία που σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο στη ζωή σου καθώς οι ανασφάλειες που σε ταλαιπωρούν δεν σου επιτρέπουν να χαλαρώσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν έντονα τις διαπροσωπικές σου. Να θυμάσαι ότι είναι σημαντικό να εκφράσεις τις προσωπικές σου ανάγκες διεκδικώντας αυτό που σου αξίζει χωρίς υποχωρήσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την δυνατότητα να αντιληφθείς γρήγορα τι είναι αυτό που θα φέρει τις απαραίτητες ισορροπίες στις συνεργασίες σου. Σημαντικό είναι βέβαια να μην ικανοποιείς τα θέλω των συνεργατών σου βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό σου. Οφείλεις να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα.

Δώσε τον καλύτερό σου εαυτό στο ταίρι σου καθώς οι στιγμές συντροφικότητας και ζεστασιάς που αναπτύσσονται μεταξύ σας λειτουργούν ευεργετικά για την ψυχολογία και για τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η η εξωστρέφεια και η κοινωνικότητα σου δίνουν το έναυσμα να πρωταγωνιστήσεις και να κεντρίσεις την προσοχή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις ζητήματα που σε απασχολούν στην καθημερινότητα. Δώσε την απαραίτητη προσοχή στο σώμα σου βάζοντας άσκηση στη ζωή σου που θα σε βοηθήσει να έχεις υψηλά αποθέματα ενέργειας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό το γεγονός ότι μπορεί να αντιληφθείς ταχύτατα ποια είναι η κατάλληλη λύση για τα ζητήματα που αντιμετωπίζεις στη δουλειά και για αυτό θα σε θαυμάσουν τα πρόσωπα στο εργασιακό περιβάλλον. Φρόντισε να μείνεις μακριά από την επικριτική διάθεση που μπορεί να εκδηλώσεις δημιουργώντας εντάσεις.

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να απασχολούν καθημερινά τη σχέση σου δείχνοντας διάθεση για συνεννόηση προς το ταίρι σου. Άφησε την γκρίνια στην άκρη. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανές δυσκολίες του καθημερινού προγράμματος σε κουράζουν και δεν δημιουργούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για φλερτ.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να αφοσιωθείς στην παρέα και στο ταίρι σου επιδιώκοντας να περάσεις μοναδικές στιγμές μαζί τους. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στον έντονο εγωισμό και τον υποκειμενισμό που μπορεί να ενοχλήσουν τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο ώστε να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στους επαγγελματικούς σου στόχους. Προσοχή καθώς το μυαλό ταξιδεύει σε μέρη μαγικά και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα λόγω λαθών και παραλείψεων.

Απολαμβάνοντας κάθε στιγμή με το ταίρι σου νιώθεις ότι μπορείς να εκφράσεις τα βαθύτερα συναισθήματα σου και να δώσεις νέα ώθηση στις σχέσεις σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η η γοητεία και η λάμψη σου δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα, αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που θα σου δοθούν με νέα πρόσωπα που έρχονται στη ζωή σου. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, σήμερα έχεις την δυνατότητα να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να απασχολούν το οικογενειακό σου περιβάλλον. Προσοχή καθώς η κυκλοθυμία και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα μπορεί να οδηγήσουν σε κόντρες που καλό είναι να αποφύγεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ζητήματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο που θα σε απασχολήσουν αρκετά καθώς θέλεις να κάνεις τις καλύτερες δυνατές κινήσεις ώστε να έρθουν τα μέγιστα αποτελέσματα για σένα. Το ένστικτό σου μπορεί να δείξει το δρόμο για εξαιρετικές συμφωνίες, αξιοποίησε το με τον καλύτερο τρόπο.

Ο ρομαντισμός κυριαρχεί και δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα για δύο που θα σε φέρει πιο κοντά από ποτέ με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα προκαλέσει έντονα συναισθήματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, σήμερα σου δίνεται η δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος θέλοντας να κλείσεις πιθανά ζητήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η διασκέδαση και η εξωστρέφεια σε φέρνει κοντά σε νέα πρόσωπα που σε γεμίζουν γνώσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η γρήγορη αντίληψη και τα τρανταχτά επιχειρήματά σου θα δώσουν την ευκαιρία για να προχωρήσει σε συμφωνίες εμπορικής φύσεως που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Αξιοποίησε την επικοινωνιακή σας δεινότητα για να δώσει στους γύρω σου να καταλάβουν πλεονεκτήματα που δεν έχουν αντιληφθεί σε επαγγελματικό επίπεδο.

Μία κοντινή βόλτα θα είναι ιδανική για εσένα και το ταίρι σου καθώς θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να περάσετε μοναδικές στιγμές μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου μέσα από το κοντινό περιβάλλον για να ανεβάσουν κατακόρυφα το πάθος και το κέφι σου.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, από σήμερα έρχεσαι πιο κοντά από ποτέ με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Το απόγευμα μπορεί να φέρει ξαφνικές εκπλήξεις που καλά θα κάνεις να αξιοποιήσεις για να περάσεις πολύ όμορφα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ξαφνικές ευκαιρίες για εμπορικές συναλλαγές και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο που καλείσαι να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς μπορούν να σου αποφέρουν πολλά. Δώσε τον καλύτερό σου εαυτό καθώς η επικοινωνιακή σας δεινότητα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις.

Μία κοντινή βόλτα θα είναι ιδανική για να ξεφύγεις εσύ και το ταίρι σου από τη ρουτίνα και να ανανεώσετε τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται αιφνιδιαστικά για να δημιουργήσει νέα δεδομένα στη ζωή σου, η επικοινωνία θα παίξει καθοριστικό ρόλο.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!