ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 3 ζώδια είναι πολύ πιθανό να παντρευτούν μέσα στο 2021

Η νέα χρονιά πλησιάζει και αν ανήκετε σε κάποιο από τα ακόλουθα τρία ζώδια και είστε ανύπαντροι/ες μην εκπλαγείτε αν μέσα στο νέο έτος τελικά ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας ή διαβείτε την πόρτα ενός Δημαρχείου και ξεκινήσετε τον έγγαμο βίο. Μάλιστα ένα από αυτά τα τρία ζώδια πιθανά να αποκτήσει και παιδί μέσα στη νέα χρονιά.

Σύμφωνα με το  astrology.gr η νέα χρονιά επιφυλάσσει καλές ειδήσεις και ευχάριστες στιγμές για 3 ζώδια. Γι' αυτό αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω τρία ζώδια, ίσως θα έπρεπε να ξεκινήσεις να ψάχνεις για… νυφικό ή κουστούμι, μιας και το 2021 σε ευνοεί και μπορεί να σε «ζευγαρώσει» για πάντα!

ΤΑΥΡΟΣ

Για τους Ταύρους, το 2021 θα είναι μια χρονιά με πολύ συναίσθημα. Ο ρομαντισμός θα κυριαρχεί και θα τους κατευθύνει στο να βρουν το άλλο τους μισό (αν ακόμα δεν τον έχουν βρει). Κάποιοι από αυτούς θα γνωρίσουν τον έρωτα της ζωής τους και δεν είναι καθόλου απίθανο να τον… παντρευτούν κιόλας. Αν τους γίνει πρόταση γάμου, καλό θα ήταν να πουν «ναι», διότι το 2021 τους ευνοεί πολύ σε αυτό τον τομέα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί τα πράγματα να μην πήγαιναν και τόσο καλά για τον Καρκίνο το τελευταίο διάστημα, όμως αυτό φαίνεται πως αλλάζει μέσα στο 2021. Την επόμενη χρονιά, αρκετοί από τους εκπροσώπους του ζωδίου θα κάνουν μια καινούργια σχέση ή θα επισημοποιήσουν αυτή που ήδη έχουν. Όσοι είναι σε σταθερή σχέση, θα σκεφτούν τον γάμο και αυτή μάλιστα είναι μια πολύ καλή χρονιά για να γίνουν ακόμα και γονείς! 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το 2021 είναι μια καλή χρονιά για τους Αιγόκερους για να επισημοποιήσουν την σχέση τους. Με το νέο έτος, θα πρέπει να δείξουν περισσότερη προσοχή στο ταίρι τους και να «δέσουν» την σχέση τους, καθώς το 2021 είναι ευνοϊκό για εκείνους. Όσοι είναι μόνες ψυχές, είναι πολύ πιθανό να βρουν τον έρωτα της ζωής τους από εκεί που δεν το περιμένουν. Μπορεί ένας καλός/ή φίλος/η ή ένας/μια συνεργάτης/ιδα να είναι ο έρωτας που περίμεναν τόσο καιρό.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!