GOSSIP

Πέθανε από κορωνοϊό ο τραγουδιστής Χάρης Γαλανός

Τη θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό χώρο, η είδηση του θανάτου του τραγουδιστή Χάρη Γαλανού, του καλλιτέχνη που είχε συνδέσει το όνομά του με το θρυλικό Elysse του Λονδίνου,  ο οποίος πέθανε από κορωνοϊό.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Δημήτρης Μανιάτης μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο Facebook.

«Δυστυχώς “έφυγε” o τραγουδιστής Χάρης Γαλανός από Covid-19. Μαζί του παίρνει αμέτρητες νύχτες στο ‘Elysse’ του Λονδίνου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Χάρης  Γαλανός ήταν αγαπημένος τραγουδιστής-διασκεδαστής της νυχτερινής Αθήνας αλλά κυρίως πιστός φίλων πολλών εφοπλιστών και επιχειρηματιών από τα φοιτητικά τους χρόνια στο Λονδίνο. 

Όπως αναφερόταν σε πρόσφατο ρεπορτάζ της Espresso, τo 2009 o «Μαρκήσιος ντε Σαντ της νύχτας», όπως χαρακτηριστικά αποκαλούσαν οι φίλοι του τον Χάρη Γαλανό, ύστερα από 25 χρόνια στο λονδρέζικο Elysee, εμφανίστηκε πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό. Εκτός από τις εκατοντάδες εμφανίσεις του σε πριβέ πάρτι, γαμήλιες δεξιώσεις και βαφτίσεις της high society, η εμφάνισή του σε γνωστό τότε μαγαζί της Αθήνας προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού. Το πρόγραμμα στα μαγαζιά ξεκινούσε πάντα με τα δικά του κομμάτια όπως τα «Η εξάρτηση» και «Η αγάπη βλάπτει σοβαρά την υγεία», συνέχιζε με γνωστές επιτυχίες και τελείωνε ερμηνεύοντας ντουέτο με τον Τόλη Βοσκόπουλο το «Φίλε». Ο Γαλανός ήταν ο πρώτος τραγουδιστής-διασκεδαστής που επινόησε το ποτ-πουρί, σύμφωνα με την Espresso.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!