ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 5 Δεκεμβρίου 2020

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμισμός και αυτοπεποίθηση, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για ανάληψη πρωτοβουλιών. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα που θα βοηθήσουν να γίνουν ουσιαστικές διεκδικήσεις. Οι ηγετικοί χαρακτήρες θα πρέπει να προσέξουν τη στάση τους καλό θα είναι να αποφύγουν τις υπερβολές, μεγάλη σημασία θα πρέπει να δείξουν στον τρόπο που θα κινηθούν και θα μιλήσουν.

Κριός
Η άμεση προσέγγιση κάποιου για να πάρει αυτό που θέλει μπορεί να σε ενοχλήσει σήμερα. Ίσως είναι καλύτερο να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο για να καταλάβεις τι πραγματικά θέλει. Οι ρομαντικές ευαισθησίες και οι επιθυμίες σου μπορεί να έρχονται σε αντίθεση και ενδέχεται να προκύψουν παρεξηγήσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ ή μια είδηση σου ανεβάζει τη διάθεση.

 

Ταύρος
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας επισημαίνοντας την ανάγκη σου για οικειότητα, άνεση και ησυχία. Οι σημερινές ενέργειες τονίζουν όμορφα τη διαίσθησή σου ενισχύοντας τις δυνάμεις έλξης σου, με ένα τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα. Οι φιλίες φαίνεται να υποστηρίζουν τα όνειρα και τους στόχους σου. Απόλαυσε στιγμές πάθους με τον αγαπημένο σου και εσύ που είσαι μόνη, την ανταπόκριση του ατόμου που σε ενδιαφέρει.

 

Δίδυμοι
Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα βοηθά σήμερα στο να αναδείξεις την καλλιτέχνιδα που κρύβεις μέσα σου. Η φαντασία σου μοιάζει πυρκαγιά και μπορείς να φτάσεις σε ιδέες ή λύσεις διαισθητικά. Κάνε εσύ αυτό που θεωρείς σωστό στα εργασιακά και μην ασχολείσαι με το τι κάνουν οι άλλοι. Η μέρα αναμένεται ιδανική για την ερωτική σχέση σου. Εσύ που είσαι μόνη, ξέχασε ό,τι σε πλήγωσε στο παρελθόν και κοίτα μπροστά.

 

Καρκίνος
Η διέλευση Αφροδίτης – Ποσειδώνα σήμερα εμπνέει συμπόνια, συγχώρεση αλλά και γοητεία. Οι εντάσεις στα θέματα καριέρας ή σχετικά με τα καθήκοντα σου είναι μικρές, αλλά αρκετές για να μειώσουν τον ενθουσιασμό σου. Εξοικονόμησε χρόνο για τον αγαπημένο σου έστω κι αν χρειαστεί να αναβάλλεις κάποιες υποχρεώσεις σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια πρόσφατη γνωριμία σου παίρνει μια τροπή που σε ενθουσιάζει.

Λέων
Η Σελήνη περνά στο δικό σου ζώδιο και είναι πιθανό να αισθάνεσαι συναισθηματικά ιδιαίτερα ενεργοποιημένη. Αυτή η διέλευση επισημαίνει την ανάγκη σου για λίγο περισσότερη συναισθηματική ελευθερία και αυθορμητισμό. Η κατανόηση ρέει και είσαι ανοιχτή στο να βλέπεις τη θετική πλευρά των ανθρώπων και των καταστάσεων. Το κλίμα στην ερωτική σχέση σου αναθερμαίνεται σημαντικά. Εσύ που είσαι μόνη, οι θαυμαστές σου αυξάνονται.

 

Παρθένος
Η ανταλλαγή ιδεών μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευχάριστη τώρα με μια διέλευση Αφροδίτης – Ποσειδώνα που ενθαρρύνει τη φαντασία σου. Μπορείς να επωφεληθείς από μια υγιή απόδραση που σε βοηθά να αφήσεις την ένταση και να απολαύσεις ευχάριστες στιγμές. Η αποδοχή, η κατανόηση ή η συνομιλία με ένα συνεργάτη ή ένα φίλο σε βοηθά να χαλαρώσεις. Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να έρθετε ίσως πιο κοντά από ποτέ με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν σε απασχολεί έντονα.

 

Ζυγός
Κάτι ανακατεύει τη φαντασία σου σήμερα καθώς η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας εναρμονίζονται. Οι ιδέες που αφορούν στα χρήματα ή τις επιχειρήσεις μπορεί  να είναι χρυσές καθώς ξέρεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις. Μια ουσιαστική και ειλικρινή κουβέντα με τον αγαπημένο σου μπορεί να είναι το κλειδί για την απόλυτη ευτυχία σας. Εσύ που είσαι μόνη, απομάκρυνε από δίπλα σου τοξικούς ανθρώπους.

 

Σκορπιός
Μπορεί να υπάρξουν σήμερα κάποιες μικρές παρεξηγήσεις ή το χρονοδιάγραμμα σου να αλλοιωθεί, όμως μην χαλάς τη διάθεση σου και μην  ενοχλείσαι. Ελαφρές τροποποιήσεις και προσαρμογές μπορεί να είναι απαραίτητες. Η διέλευση Αφροδίτης – Ποσειδώνα σε βοηθά και ενισχύει το πνευματικό σου επίπεδο και επίσης στο να ρίξεις κάποια μαγεία στις αλληλεπιδράσεις σου. Μια αποκάλυψη σε πείθει για τα συναισθήματα του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία φαίνεται να σε συναρπάζει.

 

Τοξότης
Μικρές αλλά δύσκολες πτυχές που συμβαίνουν κυρίως στους τομείς της ψυχής και του συναισθήματος σου μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια τις ευαισθησίες σου. Ένα κακό όνειρο μπορεί να σε επηρεάσει ή μια  επιχειρηματική εξέλιξη να σου χαλάσει τη διάθεση. Μπορείτε με τον ερωτικό σύντροφό σου να βρείτε τη χρυσή τομή και να νιώσετε απόλυτη ασφάλεια και ικανοποίηση. Εσύ που είσαι μόνη, μια εξέλιξη που αφορά στο παρελθόν σου σε ανεβάζει ψυχολογικά.

 

Αιγόκερος
Μικρές αλλά δύσκολες πτυχές κυρίως στους ηλιακούς τομείς των σχέσεων σου μπορεί να δείχνουν κάποια σημάδια  αναστάτωσης. Θα μπορούσες επίσης να πιστέψεις σε κάποιον αλλά ταυτόχρονα να φοβάσαι και την απογοήτευση. Μην κρατάς μυστικά από τον αγαπημένο σου και μην μπαίνεις σε πειρασμούς που θα διακινδυνεύσουν την ασφάλεια της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, μην ψάχνεις για απαντήσεις που αφορούν στο παρελθόν. Ποτέ δεν θα τις βρεις.

 

Υδροχόος
Τεχνικά ή χρονικά προβλήματα σήμερα σε αποδιοργανώνουν. Λαμβάνεις επίσης υπόψη σου τις ανάγκες των άλλων, κυρίως των δικών σου αγαπημένων προσώπων. Μια πτυχή της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε βοηθά στο να αποβάλλεις το άγχος. Διαισθητικά μπορείς να βρεις λύσεις στα εργασιακά. Ακολούθησε τη διάθεση του αγαπημένου σου σήμερα και δεν θα χάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, ένα φλερτ ή μια νέα γνωριμία σε ξεσηκώνει ευχάριστα.

 

Ιχθείς
Ένα τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σήμερα ενθαρρύνει και ενισχύει τη φαντασία σου. Είναι μια καλή επιρροή για την ενίσχυση της αποδοχής, της κατανόησης και της συγχώρεσης. Οι ενέργειες επίσης είναι καλές για δημιουργικές αναζητήσεις στα εργασιακά. Πάρε πρωτοβουλίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάνε ένα βήμα και προσέγγισε το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!