GOSSIP

Και η Μαρίνα Πατούλη έκανε τεστ για κορωνοϊό [εικόνα]

Χθες ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ανακοίνωσε πως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, χωρίς όμως να έχει εμφανίσει συμπτώματα.

Ο γνωστός πολιτικός, ανακοίνωσε πως έκανε τεστ και βρέθηκε θετικός μέσω social media.


Λίγο αργότερα και η σύζυγός του Μαρίνα Πατούλη, έσπευσε και αυτή να ανακοινώσει πως επίσης έκανε τεστ Covid-19 αλλά το δικό της ήταν αρνητικό. Επίσης είπε πως και ο γιος του Γιώργου Πατούλη έκανε τεστ το οποίο βγήκε αρνητικό.

«Ο σύζυγός μου, Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, βρέθηκε θετικός στον ‪Covid-19. Ως εκ τούτου, υποβλήθηκα τόσο εγώ, όσο και ο γιος μας, σε τεστ κορονοϊού και τα αποτελέσματα και των δυο βγήκαν αρνητικά. Δεν έχω εμφανίσει καθόλου συμπτώματα ωστόσο, τηρώντας το πρωτόκολλο που έχει οριστεί, θα ακυρώσω κάθε προγραμματισμένη δραστηριότητά μου, μεταξύ των οποίων συνεντεύξεις σε τηλεοπτικά κανάλια και επαγγελματικές συναντήσεις και θα παραμείνω σε απομόνωση για 3-4 ημέρες, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών. Παράλληλα θα υποβληθώ άμεσα και σε 2ο τεστ προκειμένου να γνωρίζω 100% ότι παραμένω αρνητική στον ιό» ανέφερε η Μαρίνα Πατούλη στο Instagram.



 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!