GOOD LIFE

H Mariah Carey ετοίμασε ένα φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο σόου

Την αποκαλούν "βασίλισσα των Χριστουγέννων" και όχι άδικα, αφού τα γιορτινά τραγούδια της 50χρονης ντίβας του παγκόσμιου πενταγράμμου, έχουν γράψει ιστορία και σπάνε όλα τα ρεκόρ σε πωλήσεις. Και φέτος τις Γιορτές η Mariah Carey ετοίμασε ένα φαντασμαγορικό Christmas Special σόου με δεκάδες διάσημους guests.

To Mariah Carey's Magical Christmas Special σόου έγινε σε συνεργασία με την Apple tv και μόλις κυκλοφόρησε το τρέιλερ που αμέσως έγινε viral.


Όπως θα δείτε σε αυτό το σόοου που θα ίναι διαθέσιμο στο Apple tv από τις 4 Δεκεμβρίου θα δούμε την Mariah να βοηθά τον Άι Βασίλη και θα εμφανιστούν αναρίθμητοι guests όπως οι Tiffany Haddish, Billy Eichner, Ariana Grande, Jennifer Hudson, Snoop Dogg, Jermaine Dupri, Misty Copeland και Mykal-Michelle Harris, αλλά και τα δίδυμα παιδιά της σταρ οι Moroccan και Monroe.


Και σαν μη φτάνουν αυτά παράλληλα θα ακουστεί στο σόου το νέο χριστουγεννιάτικο τραγούδι "Oh Santa!" που έκανε η Mariah σε συνεργασία με την Ariana Grande και την Jennifer Hudson και το γιορτινό μουσικό βιντεοκλίπ (το κομμάτι θα κυκλοφορήσει επίσημα μέσα στο Δεκέμβριο) 


Δείτε το τρέιλερ


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!