ΖΩΔΙΑ

Δεκέμβριος 2020: Προβλέψεις για τα επαγγελματικά θέματα όλων των ζωδίων

Αν ελπίζατε πως η καριέρα σας θα απογειωθεί στο φινάλε της χρονιάς, καλό είναι να κρατάτε μικρό καλάθι και να περιορίσετε τις προσδοκίες σας, εκτός αν ανήκετε σε κάποιο από τα λίγα ζώδια που θα ευνοηθούν επαγγελματικά τον ερχόμενο μήνα.

Όπως αναφέρει το astrokouskous.oroskopos.gr  η τελευταία Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη (14/12) εντείνει την αστάθεια, την ανασφάλεια αλλά φέρνει και τροποποιήσεις σε εργασιακά και οικονομία.

Στον εργασιακό τομέα επηρεάζονται περισσότερο οι Δίδυμοι – Τοξότες – Ιχθύες – Καρκίνοι  – Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου, ενώ στον οικονομικό τομέα οι Ταύροι – Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου.

Η Αφροδίτη ως τις 15/12 σε αδύναμη θέση από το Σκορπιό καθιστά δύσκολες τις οικονομικές συνθήκες, πιο ευνοημένοι ωστόσο θα σταθούν Κριοί και Ζυγοί. Από τις 15/12 με την Αφροδίτη από τον Τοξότη τα οικονομικά τονώνονται θετικές εξελίξεις δέχονται οι Ταύροι και οι Σκορπιοί.

Οι Κριοί , Καρκίνοι , Ζυγοί , Αιγόκεροι του 2ου και του 3ου δεκαημέρου να αναμένεται να έχουν έναν μαχητικό μήνα στον οποίο δεν θα λείπουν οι αντιπαραθέσεις ή και οι σκληροί ανταγωνισμοί / αδικίες (ιδιαίτερα προς τις 23/12).

Οι Παρθένοι – Ιχθύες του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, τρέχετε μαζί με τα έξοδα τα οποία έχουν αναπτύξει ταχύτητα και προσπαθείτε να καλύψετε “τρύπες” στα οικονομικά γεγονός που σας αγχώνει.

Οι Ταύροι και οι Σκορπιοί του 2ου και του 3ου δεκαημέρου διανύετε περίοδου άγχους και αδιεξόδου στα επαγγελματικά, η εποχή σας στηρίζει για κλείσιμο εκκρεμοτήτων ενώ ιδιαίτερα για εσάς που έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκάημερο έχετε την θετική προοπτική για την εξέλιξη μίας νέας συνεργασίας που θα σας δικαιώσει και θα σας σταθεροποιήσει (να αναμένεται τα θετικά αποτελέσματα κοντά στις 14/12).

Αναλυτικά τα επαγγελματικά όλων των ζωδίων

ΚΡΙΟΣ

Αξιοποιώντας τη γνώση και την εμπειρία σας κάνετε πλέον νέα σχέδια για την πορεία σας. Οι γεννημένοι 19-20/4 βρίσκεστε επαγγελματικά πιο πιεσμένοι . Οι γεννημένοι 11-13/4 βιώνετε μεγάλο επαγγελματικό ανταγωνισμό, αποφύγετε τις σκληρές αντιπαραθέσεις ( κοντά στις 23/12). Περιορίστε την παρορμητικότητα και την ευθιξία κοντά στις 30/12 αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 29/3. Στα οικονομικά, το κλίμα είναι ασταθές, ωστόσο ως τις 15/12 η Αφροδίτη από το Σκορπιό προσφέρει εύνοια σε διακανονισμούς, διευθετήσεις, αποπληρωμές ή και τόνωση των πηγών εσόδων σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπαίνετε σε μία νέα πορεία ανάπτυξης και εξέλιξης της καριέρας σας, έστω και μετ’ εμποδίων. Το Δεκέμβριο κλείνετε επαγγελματικές εκκρεμότητες . Ευνοημένοι σε νέες προοπτικές ή και συμφωνίες είστε όσοι έχετε γεννηθεί 17-20/5, βάζετε γερές βάσεις για την μετέπειτα πορεία σας. Ο οικονομικός τομέας είναι ευάλωτος, θα χρειαστεί να είστε λεπτολόγοι στην διαχείριση , πιο άνετο διάστημα για την τόνωση του εισοδήματός σας είναι το δεύτερο μισό του μήνα. Οικονομικές πιέσεις έχετε γεννηθεί κοντά στις 29/4 αλλά και στις 13-15/5.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο τελευταίος μήνας του 2020 αν και πιεστικός στις συνεργασίες σας προσφέρει και μία νέα προοπτική, η οποία αργά και σταθερά θα συμβάλει στην επέκταση αλλά και αναγνώρισή σας. Οι γεννημένοι κοντά στις 21-22 Μαϊου δέχεστε εύνοια για την ανάπτυξη γνώσεων, σχεδίων, συμφωνιών. Οι γεννημένοι στις 8-14 Ιουνίου είστε αντιμέτωποι με συγχύσεις, δυσκολίες και προβληματισμούς . Ως τις 15/12 έχετε ευκαιρίες να εξομαλύνετε το εργασιακό κλίμα, αξιοποιώντας την δημιουργικότητά σας. Στα οικονομικά οι πιέσεις σας συνεχίζονται, έχετε και τις ευκαιρίες να κλείσετε εκκρεμότητες και να συγκροτήσετε τις υποχρεώσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στα επαγγελματικά σας κυριαρχεί η ανταγωνιστικότητα, ο αναβρασμός όμως εφαρμόζετε δραστικές λύσεις που ενεργοποιούν δυναμικά στην προώθηση της καριέρας σας. Αξιοποιήστε την δημιουργικότητά σας, αποφεύγοντας τις παρορμητικές επιλογές και θα δείτε βελτίωση των εργασιακών συνθηκών. Συνεργασίες ολοκληρώνονται αλλά ξεκινούν και νέες για εσάς που έχετε γεννηθεί 17-22/7. Η Ηλιακή Έκλειψη στις 14/12 επηρεάζει την πορεία και τον ρυθμό της εργασίας για εσάς που είστε γεννημένοι κοντά στις 14/7 όπου αναμένεται να είστε αρκετά αγχωμένοι αυτή την περίοδο. Στα οικονομικά παραμείνετε ευέλικτοι στις τάσεις της εποχής.

ΛΕΩΝ

Οι υποχρεώσεις σας πολλές και το άγχος για την επαγγελματική σας πορεία έντονο, όμως ανοίγεται ένας νέος κύκλο ανάπτυξης συνεργασιών, ιδιαίτερα για τους γεννημένους 23-24 Ιουλίου. Η αλλαγή επαγγελματικής πορείας είναι μονόδρομος για εσάς που είστε γεννημένοι στις 30-31 Ιουλίου. Σχέδια, επαφές, επικοινωνίες, συμφωνίες εξελίσσονται σε πιο γρήγορους ρυθμούς να αναμένετε όμως και σημαντικούς ανταγωνισμούς ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 15/8. Μην χάνετε την παραγωγικότητα και την δημιουργικότητά σας αν είστε Λέοντες γεννημένοι 10-16/8 γιατί θα έχει αντίκτυπο και στα οικονομικά, κάποιες καθυστερήσεις/ συγχύσεις είναι αναμενόμενες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε αρκετά αγχωμένοι και μπλοκαρισμένοι για την πορεία των επαγγελματικών σας. Μπαίνετε σταδιακά στην αρχή μίας νέας εποχής για την εργασία σας, όπου θα αναπτύξετε νέες τεχνοτροπίες που θα σας εδραιώσουν. Νέες γνώσεις, περισσότερη δικτύωση, ή και εργασία που αφορά την εκπαίδευση, την τεχνολογία, τα νομικά θα έχουν μία θετική εξέλιξη για εσάς που είστε γεννημένοι κοντά στις 31/8. Επιλέξτε συνετά και ρεαλιστικά τα άτομα που συνεργάζεστε αν είστε γεννημένοι 10-17/9.Τα οικονομικά αναμένεται να είναι ο δικός σας “ευάλωτος” τομέας αυτό το μήνα, οι υποχρεώσεις προς τρίτους σας πιέζουν σημαντικά.

ΖΥΓΟΣ

Οι μεγαλύτερες προκλήσεις και δοκιμασίες φτάνουν στο τέλος τους, υπάρχουν όμως ακόμα κόντρες και αντιπαραθέσεις με άτομα που συνεργάζεστε σταθερά. Θα χρειαστεί να μετριάσετε τις παρορμητικές σας τάσεις και να παραμείνετε ανοιχτοί σε νέες ιδέες ή και νέες προτάσεις. Διλήμματα, συχύσεις, καθυστερήσεις ή και διαψεύσεις αφορούν αυτό το μήνα εσάς που έχετε γεννηθεί 10-16/10 δείξτε προσοχή στις αποφάσεις σας. Στα οικονομικά σας ως τις 15/12 έχετε την δυνατότητα ενίσχυσης του εισοδήματός σας. Ξαφνικά έξοδα αποσυντονίζουν τους γεννημένους κοντά στις 28-29 Σεπτεμβρίου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δίνετε αγώνα για να ρυθμίσετε την εργασία σας και τις υποχρεώσεις σας γεγονός που εντείνει την κούραση και το στρες, είναι βέβαιο όμως ότι κινητοποιείστε ενεργά στα επαγγελματικά. Σχέδια, συμφωνίες, αποφάσεις παίρνουν μία σταθερή μορφή για εσάς που έχετε γεννηθεί 17-22/11 θα έχετε θετικές προοπτικές. Εντάσεις και ξαφνικές ρήξεις σε σταθερές συνεργασίες θα έχετε αυτό το μήνα οι γεννημένοι 28-29 Οκτωβρίου. Στα οικονομικά , δίνονται ευκαιρίες βελτίωσης του εισοδήματός σας από τις 14 Δεκεμβρίου, ο μήνας είναι πιο ασταθής στα οικονομικά για εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 15/11.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε περίοδο Εκλείψεων στον δικό σας άξονα, το τέλος του 2020 φέρνει ανακατατάξεις στα επαγγελματικά σας. Δεν παύει όμως να μπαίνετε και εσείς σε μία νέα πορεία που θα φέρει νέες συμφωνίες, επαφές και προτάσεις, για αυτό το μήνα η επιρροή αυτή θα είναι ευδιάκριτη για εσάς που έχετε γεννηθεί 23-24/11. Αξιοποιήστε την δημιουργικότητά σας και αποφύγετε την επιπολαιότητα και το ρίσκο στα εργασιακά. Πιο προσεχτικοί σε κινήσεις / αποφάσεις να είστε εσείς που έχετε γεννέθλια περίπου 10-16/12. Στα οικονομικά ο μήνας είναι αρκετά πιεστικός και πειριοριστικός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πιεστικός και προκλητικός ο Δεκέμβριος για τα επαγγελματικά σας, όμως έχετε τη γνώση και την εμπειρία που θα σας βοηθήσουν να βάλετε πιο σταθερές δομές. Από τις 14 Δεκεμβρίου βρίσκετε λύσεις σε επαγγελματικές υποθέσεις που σας ταλάνιζαν. Αποφύγετε την παρορμητικότητα, υπερασπιστείτε σε ήπιους τόνους τα δικαιώματά σας, αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 14/1. Στις 30/12 είστε αρκετά πιο ευερέθιστοι οι γεννημένοι κοντά στις 30/12. Στον οικονομικό τομέα, μπαίνετε σταδιακά στην αρχή μίας νέας εποχής, όπου στόχοι σας αργά και σταθερά θα μπορέσουν να επιτευχθούν. Σημαντική πρόοδο αυτό το μήνα έχετε οι γεννημένοι 22-23/12.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλωσορίζετε τον Δία και τον Κρόνο στο ζώδιο σας, μπαίνοντας σε έναν νέο κύκλο ανάπτυξης και προόδου. Σημαντικά βήματα επαγγελματικής εξέλιξης θα έχετε οι γεννημένοι 20-21/1. Σε ένα στάδιο ολικής αναδόμησης ή και αλλαγών επαγγελματικής πορείας βρίσκεστε οι γεννημένοι 25-27/1, το διάστημα να είναι μεταρρυθμιστικό! Αξιοποιήστε τις πρώτες 14 μέρες του μήνα για την προβολή της εργασίας και των ικανοτήτων σας, θα δείτε βελτίωση. Τα οικονομικά εξακολουθούν να είναι ασταθή προκαλώντας σύγχυση, πιο πιεσμένοι βρίσκεστε οι γεννημένοι κοντά στις 7/2.

ΙΧΘΥΣ

Επαγγελματικές πιέσεις και δοκιμασίες επιφυλάσσει ο Δεκεμβρίος με την Ηλιακή Έκλειψη (14/12) στο ζώδιο του Τοξότη. Παραμείνετε ρεαλιστές και προσγειωμένοι στις τάσεις της εποχής, περισσότερες δοκιμασίες αναμένονται για εσάς που έχετε γεννηθεί 9-15/3. Στο δεύτερο μισό του μήνα οι συνθήκες σας ευνοούν για να βελτιώσετε την εργασία σας και δεχθείτε στήριξη στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Ο οικονομικός τομέας σας προβληματίζει, τα έξοδα τρέχουν, όμως σας δίνεται και η δυνατότητα να εφαρμόσετε τώρα ένα πλάνο δράσης που θα στηρίξει τα μετέπειτα βήματά σας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!