ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 3 ζώδια πιθανά θα βιώσουν ένα μεγάλο έρωτα μέσα στο 2021

"Ευτυχώς" λένε οι περισσότεροι, δε λίγες μέρες τελειώνει το 2020, ένα έτος, που θα μείνει στην ιστορία ως μια πολύ δύσκολη χρονιά και πολλοί ελπίζουν πως το 2021 θα είναι καλύτερο και θα φέρει μεγαλύτερη εύνοια στη ζωή όλων.

Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι αστρολόγοι συμφωνούν πως ειδικά η αρχή του νέου έτους θα είναι θετική για τα περισσότερα ζώδια, που σχεδόν όλα έχουν ταλαιπωρηθεί τους τελευταίους μήνες.
Και ειδικά στον ερωτικό τομέα, σε άρθρο του marieclaire,gr, διαβάσαμε πως το 2021 θα επανορθώσει, φέρνοντάς τον έρωτα της ζωής τους σε 3 ζώδια.

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)
Δεν είστε εύκολοι άνθρωποι όσον αφορά στις σχέσεις σας. Για να θεωρήσετε ότι κάποιος είναι ο άνθρωπός σας, θα πρέπει να σας κάνει να αισθανθείτε ασφάλεια και πως έχει τα ίδια συναισθήματα με εσάς. Χωρίς πολλά πολλά, μην ξαφνιαστείτε αν αυτό συμβεί εντός του 2021, το οποίο υπόσχεται έναν ιδανικό σύντροφο, όπως τον έχετε ονειρευθεί.

Λέων (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)
Οι Λέοντες όχι μόνο θα ερωτευθούν σφόδρα, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα δεχθούν ή θα κάνουν πρόταση γάμου. Με το Δία και τον Κρόνο να κατοικοεδρεύουν εντός του 2021 κατά κύριο λόγο στον Υδροχόο και συνεπώς στον τομέα των ερωτικών τους, τα λιοντάρια θα προχωρήσουν σε επισημοποίηση, ακόμη κι αν ο Ουρανός προσπαθήσει να τους αποσταθεροποιήσει.

Ιχθείς (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)
Εσείς θα βιώσετε πώς είναι ένας αληθινός έρωτας, με τα καλά και τα σκαμπανεβάσματά του – το δράμα γενικώς δε σας χάλασε, είναι γνωστό αυτό. Στο διάστημα που θα ξεκινήσει από τα μέσα Μαΐου και θα διαρκέσει ως το τέλος του Ιουλίου, ο Δίας θα φέρει από το πουθενά στη ζωή σας εκείνον που θα την αλλάξει για τα καλά.

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!