GOSSIP

Κραζουν την Britney Spears που ταξίδεψε με ιδιωτικό τζετ στη Χαβάη

Μετά το σάλο που προκάλεσε το πάρτι - υπερπαραγωγή που έκανε για τα 40α γενέθλιά της η Kim Kardashian σε ιδιωτικό εξωτικό νησί, εν μέσω πανδημίας, τώρα ήρθε η σειρά της τραγουδίστριας Britney Spears να προκαλέσει την οργή πολλών.

H pop star στις 2 Δεκεμβρίου θα γιορτάσει τα 39α γενέθλιά της και προφανώς δεν σκόπευε να τα περάσει στην έπαυλή της στο Λος Άντζελες, όπου λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού ισχύουν ακόμη αυστηρά απαγορευτικά μέτρα.


Έτσι αποφάσισε να... δραπετεύσει στο αγαπημένο της εξωτικό προορισμό τη Χαβάη και με ιδιωτικό τζετ, πέταξε, μαζί με τον 26χρονο σύντροφό της Sam Asghari και βρέθηκε στο νησάκι Μάουι της Χαβάης.


Η ίδια ανέβασε μια σειρά από πόζες της στο Instagram αποκαλύπτοντας το ταξίδι της, προκαλώντας πολλά σχόλια αφού αρκετοί απόρησαν πως τόλμησε να κάνει ένα τέτοιο ταξίδι (ενώ οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν μπορούν ή φοβούνται να ταξιδέψουν λόγω της πανδημίας) μόνο και μόνο επειδή έχει τα χρήματα να το κάνει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)


Σχολίασαν δε ειρωνικά τις φωτογραφίες που δείχνουν την Britney και τον σύντροφό της να φορούν προστατευτικές μάσκες, ποζάροντας δίπλα στο ιδιωτικό τζετ:  «Ευτυχώς που τηρείτε τα μέτρα» έγραψε με ειρωνική διάθεση ένας follower της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!