GOSSIP

Η Τούνη εξηγεί γιατί πιστεύει πως δεν θα ξανακολλήσει κορωνοϊό για μήνες

Το περασμένο καλοκαίρι η Ιωάννα Τούνη μετά από αλλεπάλληλες εξορμήσεις για διακοπές στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τη Χαλκιδική, προς τα τέλη του Αυγούστου είχε πει πως μπαίνει οικειοθελώς σε καραντίνα, γιατί πολλοί φίλοι της είχαν κολλήσει κορωνοϊό.

Τώρα, σε νέα συνέντευξή της, η Ιωάννα, που ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, μια πόλη που μαστίζεται τις τελευταίες μέρες από την πανδημία, αποκάλυψε πως τον Αύγουστο κόλλησε κορωνοϊό και πως έχει αντισώματα και άρα δεν θα κολλήσει ξανά τον ιό για 7 μήνες.

«Η Θεσσαλονίκη είναι μια παράνοια με όλο αυτό που συμβαίνει. Μια μιζέρια. Εγώ έχω περάσει Covid και έχω κάνει τεστ αντισωμάτων. Δεν πρόκειται να ξανακολλήσω για τους επόμενους 7 μήνες. Ήμουν δυο εβδομάδες καραντίνα τον 15Αύγουστο.

Η Θεσσαλονίκη περνάει πολύ δύσκολα, η οικονομία πάει χάλια. Η οικονομία κλαίει. Έχω φίλους που έχουν εστίαση, εγώ έχω ρούχα, όλα πηγαίνουν κατά διαόλου. Τα 800 ευρώ είναι αστεία για τις επιχειρήσεις. Οι τεμπέληδες χαίρονται προφανώς τώρα που τα παίρνουν» είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη στην εφημερίδα On time και τη Σάσα Σταμάτη.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!