ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 14 Νοεμβρίου 2020

Ο Άρης βρίσκεται στον Κριό, θα υπάρξει παρόρμηση και δυναμισμός, είναι μία καλή χρονική στιγμή για να αξιολογηθούν οι καταστάσεις, να ζυγιστούν τα υπέρ με τα κατά και να παρθούν οι ανάλογες αποφάσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι παρορμητικοί χαρακτήρες, θα υπάρξει έντονος ενθουσιασμός και ανάγκη για δράση, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και όχι παρορμητικές.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, ο συναισθηματισμός είναι έντονος και αφιερώνεις το χρόνο σου στην οικογένεια καθώς νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να κλείσεις θέματα που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν και προβληματίζουν τις σχέσεις σου εντός της. Είναι σημαντικό να δείξεις ευαισθησία και κατανόηση σε αυτά που προβληματίζουν τους άλλους.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Θέλεις να απομονωθείς από το επαγγελματικό περιβάλλον και να δεις παίρνοντας αποστάσεις τι είναι αυτό που είναι ιδανικό για εσένα. Έχεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις καταστάσεις του παρελθόντος με τον κατάλληλο τρόπο καθώς η διαίσθησή σου σε καθοδηγεί προς θετική κατεύθυνση.

Ο ρομαντισμός κυριαρχεί στη σχέση σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να νιώσεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου και να κλείσεις οριστικά κεφάλαια που μπορεί να σας επηρεάζουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν θα είναι εύκολο να αφεθεί στο φλερτ καθώς τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα δεν θα σου το επιτρέψουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, στρέφεται στην οικογένεια και σε πρόσωπα που νιώθεις ότι μπορούν να σου δώσουν ζεστασιά και σταθερότητα. Μην επιτρέψεις σε εξωγενείς παράγοντες να επηρεάσουν τις σχέσεις σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει ψυχρότητα και αποστασιοποίηση που θα σε δυσαρεστήσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δυσκολίες και εμπόδια στην καριέρα σου μπορεί να επηρεάσουν την ψυχολογία σου και να βουλιάξει συναισθηματικά θεωρώντας ότι δεν μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου. Πολύ γρήγορα θα δεις ότι δεν πρέπει να απογοητεύεσαι, αυτό που χρειάζεται είναι η σκληρή δουλειά και προσπάθεια από την πλευρά σου.

Εξέφρασε όλα αυτά που σου χαρίζουν ασφάλεια στο ταίρι σου καθώς υπάρχει διάθεση κατανόησης από την πλευρά του και αυτό θα οδηγήσει σε μοναδικές στιγμές μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η, πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σου χαρίσουν τη σταθερότητα που αποζητάς.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, το κοντινό σου περιβάλλον παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ημέρα καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσεις όλα αυτά που νιώθεις και σκέφτεσαι. Έχεις την δυνατότητα να ξεχωρίσεις γι’ αυτό που είσαι αρκεί να περιορίσεις τον φανατισμό στις απόψεις σου καθώς αυτό μπορεί να ενοχλήσει και να δημιουργήσει εντάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εμπορικές συναλλαγές και θέματα σε σχέση με την επικοινωνία έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σου κινήσουν το ενδιαφέρον. Φρόντισε να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται, μόνο προσπάθησε να μην απογοητευτείς σε εμπόδια που έρχονται για να “μετρήσουν” τις πραγματικές σου δυνάμεις.

Αφοσιώσου στο ταίρι σου και δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου και στον άλλον για να επικοινωνήσετε όλα αυτά που σας προβληματίζουν με σκοπό να δώσετε λύσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η, δύσκολα θα περάσεις απαρατήρητος σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς και αυτό θα φέρει κοντά σου πολλές νέες γνωριμίες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο όπου κι αν βρεθείς καθώς δείχνεις με δυναμισμό και αποφασιστικότητα τα συναισθήματά σου. Η ανάγκη σου βρίσκονται σε πρώτη προτεραιότητα, όμως δεν θα διστάσεις να δείξεις κατανόηση στα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν για να εξομαλυνθούν οι σχέσεις σας.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να προχωρήσει σε συνεργασίες που μπορεί να θεωρείς ότι είναι ιδανικές για εσένα. Προσοχή καθώς η ανάγκη να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη, είναι σημαντικό να ακούσεις το ένστικτό σου.

Η καλή διάθεση από την πλευρά σου θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη της σχέσης καθώς δείχνεις στο ταίρι σου κατανόηση και την ανάγκη να είσαι κοντά του. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει καθώς η τρυφερότητα και ο ρομαντισμός κυριαρχούν και δημιουργούν ιδανική ατμόσφαιρα.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, σου δίνεται η δυνατότητα να έρθει σε επαφή με βαθύτερα συναισθήματα και να επικεντρωθείς σε αυτά που σε έχουν πληγώσει στο παρελθόν και θέλεις να ξεπεράσεις. Ο συναισθηματισμός θολώνει το τοπίο και δεν είναι εύκολο να δεις με ευκολία την δύναμη που έχει σαν προσωπικότητα για να άφησες πίσω σου ότι σε έχει στιγματίσει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην καθημερινή σου δραστηριότητα καθώς οι σκέψεις θολώνουν το μυαλό σου και μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη που θα έχουν κόστος. Ζητήματα οικονομικής φύσεως φαίνεται να σε απασχολούν όμως είναι σημαντικό να μην τα διαχειριστείς επηρεασμένος από ανασφάλειες και φόβους.

Δημιούργησε ένα ονειρικό πλαίσιο για εσένα και το ταίρι σου καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να απολαύσεις υπέροχες στιγμές μαζί του που θα λειτουργήσουν ευεργετικά για τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος δεν αποκλείεται που θα δημιουργήσουν έντονη συναισθηματική φόρτιση, προσοχή σε πιθανά ξεσπάσματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, μπορείς να περάσεις υπέροχα με φιλικά πρόσωπα καθώς φαίνεται να μπορούν να αντιληφθούν την προσωπική σου προσέγγιση σε σχέση με στόχους και φιλοδοξίες που σας απασχολούν από κοινού. Απόλαυσε τις στιγμές μαζί τους καθώς θα λειτουργήσουν ανακουφιστικά στη διάθεσή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Επιδιώκεις να πάρεις πρωτοβουλίες που μπορεί να σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου, όμως είναι σημαντικό να μην ωραιοποιείς τα πρόσωπα που εμπλέκονται καθώς αυτό τελικά θα σε απογοητεύσει. Άκουσε την διαίσθηση σου που μπορεί να σε κατευθύνει με ιδανικό τρόπο και να σε προστατεύσει από παγίδες.

Η επαναστατική και ανεξάρτητη προσέγγιση που δείχνει στη σχέση μπορεί να επηρεάσει δυσάρεστα την πορεία της, φρόντισε να δημιουργήσει στο ιδανικό πλαίσιο για να ικανοποιήσεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα απογειώσει τον συναισθηματισμό και τον ρομαντισμό στην προσωπική σου ζωή.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η δημόσια εικόνα και η αυτοπροβολή σου είναι αυτά που σε προβληματίζουν έντονα και μπορεί να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για σημαντικές κινήσεις που θα επηρεάσουν την μετέπειτα πορεία σου. Μην απομακρύνεσαι από πρόσωπα που είσαι συναισθηματικά δεμένος και άκουσέ με προσοχή τι θέλουν να σου πουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι επαγγελματικές σου επιλογές θα πρέπει να είναι προσεκτικές καθώς έχει στην διάθεση να εξιδανικεύεις τα πρόσωπα που εμπλέκονται επηρεαζόμενος από τις προσωπικές φιλοδοξίες. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις και να δεις με ρεαλιστικούς όρους πως μπορείς να προχωρήσεις για να πετύχεις στα όνειρά σου. 

Άφησε στην άκρη τα επαγγελματικά ζητήματα που επηρεάζουν τη σχέση σου και φρόντισε να βιώσεις την τρυφερότητα που επιδιώκει να να σου δώσει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να προκύψει μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο πού θα δείχνει ιδανικό για μία σταθερή προσωπική πορεία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, βιώνεις στιγμές χαράς καθώς πρόσωπα του περιβάλλοντός σου παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις παρέες που βρίσκεσαι και περνάς μοναδικά. Η αισιοδοξία σου γίνεται εφαλτήριο για τους γύρω σου σε μία προσπάθεια να δείξεις ότι παρ’ όλες τις δυσκολίες τίποτα δεν μπορεί να σε ταΐσει. 

Επαγγελματικά – οικονομικά
Έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με την επικοινωνία και τη διαφήμιση σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει καθώς σου δίνονται ευκαιρίες που καλείσαι να αξιοποιήσεις. Η θετική σκέψη θα παίξει σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση πιθανών επαγγελματικών ζητημάτων, όπως επίσης και η διαίσθησή σου που οφείλεις να την εμπιστευτείς απόλυτα.

Η χαρά και η θετική διάθεση κυριαρχούν στην προσωπική σου ζωή και δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για να βιώσεις μοναδικές στιγμές πάθους και αισθησιασμού με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα απογειώσει την ψυχολογία σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, ο εκνευρισμός που υπάρχει από το πρωί μπορεί να δημιουργήσει συγκρουσιακές καταστάσεις στο περιβάλλον που κίνησε. Είναι σημαντικό να έρθεις σε επαφή με τα συναισθήματά σου και να προσπαθήσεις να καταλαγιάσεις τις φοβίες σου που υποκινούν απότομες αντιδράσεις και συμπεριφορές.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Τα οικονομικά σου μπορεί να σε προβληματίζουν καθώς καλείσαι να μπεις σε συναλλαγές και συμβιβασμούς με πρόσωπα ή οργανισμούς που μπορεί να υπάρχουν εκκρεμότητες. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις το ένστικτό σου καθώς μπορεί να σε βγάλει από την δύσκολη θέση και να σου δώσει την ευκαιρία να κινηθείς με μεγαλύτερη άνεση. 

Δείξε τα πραγματικά σου συναισθήματα χωρίς φόβο στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου καθώς μόνο έτσι θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τις οποίες ανασφάλειες και αμφιβολίες μπορεί να σε επηρεάζουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η, άφησε το χρόνο να δείξει πραγματικά ποιες είναι οι προθέσεις για να μην απογοητευτείς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, είναι πρωταρχικό για εσένα να ασχοληθείς με πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου και έχουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Η ανάγκη για ισορροπία σε καθορίζει, είναι απαραίτητο όμως να καλύψεις και τις προσωπικές σου ανάγκες καθώς οι συμβιβασμοί δεν σου ταιριάζουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργάτες σου μπορεί να έχουν προτάσεις για εσένα που φαίνονται ιδανικές όμως είναι απαραίτητο να ψάξεις αν υπάρχουν πράγματα που δεν είναι ξεκάθαρα και μπορεί να σε εμπλέξουν σε καταστάσεις που δεν θέλεις. Είναι προτιμότερο να αφήσεις τις κρίσιμες αποφάσεις για σήμερα και να ψάξεις όλες τις λεπτομέρειες που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.

Ρομαντικές στιγμές μπορείς να απολαύσεις με το ταίρι σου που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά στη σχέση και θα σε βοηθήσουν να αφήσεις πίσω σου ότι μπορεί να σε προβληματίζει. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που δείχνει να είναι το ιδανικό ταίρι για εσένα, καλά θα κάνεις όμως να είσαι επιφυλακτικός μέχρι να νιώσεις σίγουρος.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, οι καθημερινές υποχρεώσεις σου δημιουργούν άγχος που δεν είναι εύκολο να ελέγξεις. Τα ξεσπάσματα θα επηρεάσουν τις σχέσεις με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι για αυτό είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τη νευρικότητα και να προσπαθήσεις να διαχειριστείς την ένταση που νιώθεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι επιλογές στη δουλειά που μπορεί να υπάρχουν είναι πιθανό να φαίνονται ιδανικές για εσένα όμως θα πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι σε πολλές υποσχέσεις που πιθανά ακούς. Καλά θα κάνεις να μην προβείς σε αποφάσεις αν δεν είσαι σίγουρος για το τι μπορεί να σου φέρουν καθώς μπορεί να εμπλακείς σε λάθος μονοπάτια.

Φρόντισε να αποφύγεις τις σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου γιατί μπορεί να γίνεις επικριτικός και εκνευριστικός προκαλώντας έντονες συγκρούσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να αφεθείς στο φλερτ καθώς η κούραση της καθημερινότητας και ο εκνευρισμός σε καταβάλουν.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η καθημερινότητα μπορεί να σε προβληματίσει καθώς αυξάνει το άγχος και τις υποχρεώσεις σου. Δεν αποκλείεται να απογοητευτείς και να μελαγχολείς μέσα στην ημέρα από την εξέλιξη ζητημάτων που σε ενδιαφέρουν, όμως γρήγορα μπορείς να το ξεπεράσεις και να πάρεις ψυχολογικές ανάσες που θα σε βοηθήσουν να επικεντρωθείς σε ότι θέλεις να πετύχεις. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Παρ’ όλες τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσεις μέσα στην ημέρα έχεις την ευκαιρία με σκληρή δουλειά να ανταπεξέλθεις σε ότι και αν ζητηθεί. Το παρασκήνιο και τα κακόβουλα σχόλια δεν μπορούν να σε εμποδίσουν και σου δίνεται η δυνατότητα να δείξεις τι μπορείς να καταφέρεις εντυπωσιάζοντας με την γρήγορη αντίληψη και το ένστικτό σου τον συναδελφικό περίγυρο.

Αξιοποίησε οι στιγμές για να λύσεις ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σου καθημερινά και να βιώσεις την τρυφερότητα και το πάθος που μπορεί να σου χαρίσει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η, πρόσωπο μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να δείξει το έντονο ενδιαφέρον του για εσένα, μην κολλάς σε λεπτομέρειες που δεν σου επιτρέπουν να χαρείς τα έντονα συναισθήματα.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!