GOSSIP

Κορωνοϊό κόλλησαν και οι Δημήτρης Μπέλλος και Μαρία Μπέη

H πανδημία του κορωνοϊού "χτύπησε" ένα ακόμη γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ, του πρώην παίκτες του MasterChef Δημήτρη Μπέλλο και Μαρία Μπέη.

Το ζευγάρι, τις τελευταίες μέρες απουσίαζε από την πρωινή εκπομπή στην οποία συμμετέχουν και τώρα η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή ανακοίνωσε πως και οι δυο βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος είχαν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού.  Προς τα τέλη της εβδομάδας η Μαρία Μπέη είχε κάποια ύποπτα συμπτώματα και ενημέρωσε αμέσως την παραγωγή.

Η Μαρία Μπέη έκανε το τεστ που βγήκε θετικό, όπως και εκείνο του συντρόφου της Δημήτρη Μπέλλου.

«Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος απουσιάζουν όλη την εβδομάδα. Δεν απουσιάζουν τυχαία, αλλά έχουν επιβεβαιωθεί ως θετικά κρούσματα κορονοϊού. Η Μαρία και ο Δημήτρης έρχονται Δευτέρα με Πέμπτη στο Happy Day. Την Πέμπτη και την Παρασκευή βγήκαν να κάνουν τα τελευταία ψώνια που ήταν ανοικτή η αγορά. Η Μαρία άρχιζε να μη νιώθει καλά την Κυριακή που ξύπνησε. Τη Δευτέρα το πρωί υπεβλήθησαν σε μοριακό τεστ, η Μαρία ήταν θετική. Ο Δημήτρης αρχικά δεν είχε τίποτα, αλλά προς Τετάρτη άρχιζε να εμφανίζει συμπτώματα. Θα μας τα πουν σε λίγο οι ίδιοι», είπε, μεταξύ άλλων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!