GOSSIP

Η Ειρήνη Καζαριάν εξομολογείται δημόσια τον έρωτά της [εικόνες]

Το μοντέλο και πρώην νικήτρια του GNTM Ειρήνη Καζαριάν, δεν κρύβει πως είναι φουλ ερωτευμένη με τον σύντροφό της και τώρα που αυτός είχε γενέθλια προχώρησε σε μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση μέσω social media.

Ο νέος σύντροφος της Ειρήνης Καζαριάν ονομάζεται Ιωσήφ Ψωμάς, κατάγεται από την Κύπρο και είναι προπονητής κολύμβησης.


Με αφορμή τα γενέθλιά του, η Ειρήνη ανέβασε στο Instagram κοινές πόζες τους και έγραψε το ακόλουθο, γεμάτο αγάπη μήνυμα, που θυμίζει ερωτική εξομολόγηση.


«Έρωτά μου, χρόνια σου πολλά. Εύχομαι αυτά τα γενέθλια να είναι μόνο η αρχή για πολλά πολλά ακόμα που θα γιορτάσουμε μαζί. Σε αγαπάω, αγαπάω τον δυναμισμό σου, την ένταση σου, το πάθος σου για τη ζωή. Αγαπάω τον τρόπο που με κάνεις να γελάω και να χαμογελάω, αγαπάω το ότι σου ζήτησα να μου φτιάξεις σήμερα pancakes για πρωινό και καταλήξαμε να γελάμε γιατί βγήκε αποτυχία, αλλά να μην μας νοιάζει και να γελάμε τρώγοντας τα pancakes. Θα είμαι πάντα δίπλα σου, στα καλά σου και στα κακά σου, στις επιτυχίες και στις αποτυχίες σου και θα είμαι πάντα εδώ να σε στηρίζω. Χρόνια πολλά και πάλι!! νιώθω πολύ τυχερή που σαν σήμερα γεννήθηκες και υπάρχεις στη ζωή μου.», έγραψε η Ειρήνη Καζαριάν. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noune Eirini (@nounekazaryan) on Nov 11, 2020 at 8:20am PST


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!