GOSSIP

Σπύρος Πώρος: «Αυτοί που λένε ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός είναι βλάκες»

Ο διάσημος φωτογράφος και πρώην μοντέλο Σπύρος Πώρος, νοσηλεύτηκε εν μέσω πανδημίας στο νοσοκομείο αναφοράς Σωτηρία καθώς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, λίγο μετά από ένα πρόσφατο ταξίδι του στην Κύπρο.

Ο καταξιωμένος φωτογράφος είχε ταξιδέψει πρόσφατα στη Κύπρο για δουλειά – έχοντας αρνητικό τεστ – ωστόσο μετά από λίγες μέρες ένιωσε αδιαθεσία και ανέβασε πυρετό. Καθώς τα συμπτώματα δεν υποχωρούσαν και μετά το νέο τεστ που βρέθηκε θετικό χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο.

Ο Σπύρος Πώρος μίλησε  τώρα στην εκπομπή Ευτυχείτε και αποκάλυψε πως πήρε την απόφαση να βγει νωρίτερα από το νοσοκομείο, με δική του ευθύνη: “Πέρασα τον κορωνοϊό, αυτό που θα περάσουν όλοι αργά ή γρήγορα. Έκανα το τεστ για να πάω στην Κύπρο και βγήκε αρνητικό. Μετά άρχισαν τα συμπτώματα… Επιδεινώθηκε ο πυρετός όταν έφτασα Ελλάδα, άρχισαν να πονάνε οι πνεύμονές μου και τότε θεώρησα σκόπιμο να πάω στο νοσοκομείο. Κάθισα μια βδομάδα και έφυγα, γιατί ήταν ψυχολογικό το θέμα… Έφυγα δυο μέρες νωρίτερα, ήταν δύσκολο να είσαι μόνος σου. Είμαι ευγνώμων που το πέρασα στην Ελλάδα και σε ελληνικό νοσοκομείο, με Έλληνες γιατρούς. Από τη πρώτη στιγμή που το έμαθα βγήκα και το είπα. Δεν φοβάμαι, δεν είναι ευχάριστο να το περάσεις. Πρόσεχα όσο μπορώ. Όποιος λέει ότι δεν υπάρχει, είναι βλάκας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός φωτογράφος.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!