GOSSIP

Η Τζούλια Νόβα αποκάλυψε πως βρήκε ξανά τον έρωτα [εικόνες]

Το μοντέλο Τζούλια Νόβα, δεν κρύβει πως είναι και πάλι ερωτευμένη και πως κατάφερε να βρει νέο ταίρι, λίγους μόνο μήνες μετά το τέλος του πολυετούς δεσμού της με γνωστό επιχειρηματία.

Η Τζούλια Νόβα ελάχιστους μήνες μετά τον οριστικό χωρισμό της από τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου, είναι σε σχέση με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο που ασχολείται με τα extreme sports. Το πρώην μοντέλο του «Τροχού της τύχης» μίλησε για το νέο βήμα στην προσωπική της ζωή στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη και αποκάλυψε πως πριν γίνουν ζευγάρι ήταν φίλοι.



«Είναι αλήθεια, υπάρχει ένα νέο πρόσωπο στην προσωπική μου ζωή. Ο Μιχάλης. Η σχέση είναι πρόσφατη, θα δείξει πως θα πάει. Σίγουρα δε θα καθόμουν μόνη μου... Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο κάναμε παρέα πριν, αλλά ήταν ο άνθρωπος που μετά τον χωρισμό και όταν χώριζα, με στήριζε πάρα πολύ φιλικά. Η σχέση μας βγήκε μετά. Δε μου είχε ξανατύχει, αλλά όταν βλέπεις ότι με έναν άνθρωπο ταιριάζεις, γιατί με τον Μιχάλη ταιριάζαμε στα χόμπι μας και στα θέλω μας – και γενικότερα στην παρέα δέσαμε και από την αρχή πάρα πολύ και μετά τα πράγματα είναι απρόβλεπτα και ξαφνικά προκύπτουν και γίνονται».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο συγκατοίκησης ανέφερε, «είναι πολύ νωρίς για την ώρα» ενώ για την επαγγελματική της ζωή σχολίασε πως είναι όλα ένα μπάχαλο καθώς ο κορωνοϊος ανέτρεψε τα σχέδιά της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!