GOSSIP

Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους οι Τριαντάφυλλος & Ευρυδίκη

Η μεγάλη κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον τραγουδιστή Τριαντάφυλλο και την πρώην παίκτρια του My Style Rocks Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, δείχνει να μην έχει τέλος και τώρα τη λύση καλούνται να δώσουν τα δικαστήρια.

Θυμίζουμε πως οι δυο τους εμφανίζονταν μαζί σε τηλεοπτικό σόου, αλλά μετά την αποχώρησή τους, η Ευρυδίκη αποκάλεσε τον τραγουδιστή κομπλεξικό και τον κατηγόρησε πως της έκανε bullying. Εκείνος δε απάντησε μέσω τηλεοπτικής εκπομπής, προκαλώντας νέες αντιδράσεις από την Ευρυδίκη.


Και τελικά ο Τριαντάφυλλος έστειλε εξώδικο στη Ευρυδίκη και η ίδια έσπευσε να το σχολιάσει μέσω social media.
Μετά τις κατηγορίες ο Τριαντάφυλλος, με τον οποίο η πρώην παίκτρια του My style rocks συνεργάστηκε στο J2US, απάντησε με εξώδικο, αλλά τα πράγματα όπως φαίνεται παίρνουν το δρόμο της δικαιοσύνης.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά το εξώδικο, απάντησε δημόσια τα εξής μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram:

«Αναφορικά με όσα περιέχονται στην εξώδικη διαμαρτυρία του κ. Τριαντάφυλλου Χατζηνικολάου προς εμένα, η οποία μου κοινοποιήθηκε σήμερα και ώρα 10:25 και τα όσα έχει δηλώσει ήδη δημοσίως, είτε ο ίδιος είτε μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του, περί δήθεν ψευδών και συκοφαντικών δηλώσεων μου εις βάρος του σε μια προσπάθειά του να εμφανίσει τα γεγονότα κατά το δοκούν, η θέση μου ήταν και παραμένει, ότι καμία συγγνώμη οφείλω εγώ στον κ. Τριαντάφυλλο – εκτός και μόνον του ότι χάριν αστεϊσμού τον αποκάλεσα “γαρύφαλλο” – διότι εγώ είπα μόνο την αλήθεια για τα όσα συνέβησαν μεταξύ μας και καμία πρόθεση είχα να τον εξυβρίσω, συκοφαντήσω κλπ., αλλά να διαμαρτυρηθώ, όπως είχα και έχω δικαίωμα άλλωστε, για την απαράδεκτη, αδικαιολόγητη, ανήκουστη και αχαρακτήριστη συμπεριφορά του προς το πρόσωπό μου κατ’ επανάληψη, ενώπιον μάλιστα τρίτων προσώπων.

Ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι αυτός με χτύπησε, όπως θέλει να εμφανίσει για να με μειώσει προφανώς, αλλά ότι απείλησε ότι θα με χτυπήσει για να με εκφοβίσει. Αντί ο κ. Τριαντάφυλλος να ζητήσει συγγνώμη από εμένα για τα όσα, εντελώς αναίτια και απρόκλητα, έχω υποστεί από τις πράξεις του και την σοβαρότατη βλάβη μου ήδη, έχει το θράσος προς δημιουργία εντυπώσεων, να ζητάει εγώ να ανακαλέσω. Εφόσον ο κ. Τριαντάφυλλος επιλέγει την οδό αντιπαράθεσης, τον λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη, την οποία εμπιστεύομαι απόλυτα, διότι το δίκιο ποτέ δεν χάνεται και η αλήθεια θα λάμψει. Η δήλωσή μου αυτή αποτελεί την τελευταία στα social media σχετικά με το ζήτημα του κ. Τριαντάφυλλου». 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ε Υ Ρ Υ Δ Ι Κ Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (@papadopoulou_evridiki) on Oct 29, 2020 at 6:52am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!