GOSSIP

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου απαντά στους ισχυρισμούς του Τριαντάφυλλου

Δεν έχει τέλος η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ της πρώην παίκτρια του My Style Rocks Ευρυδίκης Παπαδοπούλου και του τραγουδιστή Τριαντάφυλλου, με την Ευρυδίκη να απαντά με μια νέα αιχμηρή ανάρτηση στα λεγόμενα του τραγουδιστή.

Οι δυο τους πρόσφατα αποχώρησαν από γνωστό τηλεοπτικό σόου και έκτοτε έχει ξεσπάσει μεταξύ τους μια απίστευτη κόντρα, με την Ευρυδίκη να αποκαλεί τον Τριαντάφυλλο "κομπλεξικό" και να τον κατηγορεί πως της έκανε bullying.


Ο τραγουδιστής απάντησε στις κατηγορίες, μέσω τηλεοπτικής εκπομπής όπου με δάκρυα στα μάτια είπε τη δική του εκδοχή για το τι συνέβη με την Ευρυδίκη λέγοντας μεταξύ άλλων τα ακόλουθα: «Ήμασταν την Τρίτη στο στούντιο. Ήταν η Βικτώρια Χαλκίτη εκεί και η πιανίστρια. Κάναμε το τραγούδι πρόβα και της είπα να μην τραγουδάει έτσι γιατί είναι τσιριχτή η φωνή της. Μου είπε να φύγω από εκεί και ότι θα μιλάει μόνο η Βικτώρια. Το μόνο που έκανα ήταν να χτυπήσω τα χέρια μου παλαμάκια. Ήταν η Βικτώρια Χαλκίτη εκεί… Έλεος. Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή κάνει πρόβα μαζί μου. Αφού την έχω δείρει την Τρίτη με πήρε αγκαλιές και φιλιά; Την Κυριακή είπε πως θα ήθελε παρτενέρ τον Χολίδη. Μόλις τελείωσε η εκπομπή της είπα πως την έχω στηρίξει και με άδειασε. Της είπα “απλά μη μου ξαναμιλήσεις. Δεν θέλω να σε ξαναδώ μπροστά μου”».

 

Και τώρα η Ευρυδίκη μέσω story στο Instagram απαντά για τα... παλαμάκια γράφοντας πως «Τα παλαμάκια είναι για τις ζεμπεκιές και για τα μπράβο. Τα παλαμάκια μπροστά στο πρόσωπο είναι εκφοβιστικά».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!