GOSSIP

H Bella Hadid ποζάρει με διάφανα εσώρουχα και τρελαίνει κόσμο [εικόνες]

Μπορεί το 24χρονο top model Bella Hadid, να διαψεύδει τις φήμες που οργιάζουν πως διατηρεί δεσμό με τον 21χρονο ηθοποιό Duke Nicholson (τον εγγονό του χολιγουντιανού σταρ Jack Nicholson) αλλά σίγουρα, ειδικά το τελευταίο διάστημα, η μικρή αδελφή της Gigi Hadid έχει πολύ σέξι διάθεση και οι αναρτήσεις της στα social media είναι πιο καυτές από ποτέ.

Μετά από τις αλλεπάλληλες σέξι πόζες της με μπικίνι που ανέβασε πρόσφατα από το ταξίδι που έκανε στην Καραϊβική για να γιορτάσει τα γενέθλιά της (όπου στην παρέα της ήταν και ο Duke), τώρα η Bella αποφάσισε να ποζάρει φορώντας μόνο εσώρουχα και δερμάτινα γάντια.


Αντιγράφοντας το χαρακτηριστικό look της θρυλικής Audrey Hepburn στην ταινία Breakfast at Tiffany's (Πρόγευμα στο Τίφανις), η 24χρονη καλλονή πόζαρε φορώντας εντυπωσιακά κοσμήματα και διάφανα εσώρουχα και οι πόζες της που ανέβασε στο Instagram μοίρασαν εγκεφαλικά στους εκατομμύρια followers της.


«Στην καρδιά σου πάντα ξέρεις ποιο είναι το σωστό» ήταν η αινιγματική ατάκα που έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε τις πόζες της.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella (@bellahadid) on Oct 24, 2020 at 10:52am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!