ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 25 Οκτωβρίου 2020

Ο Ήλιος  που βρίσκεται στον Σκορπιό σχηματίζει σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, θα βγουν στο προσκήνιο παρελθοντικά ζητήματα, θα υπάρξει ανάγκη για επικοινωνία για συζητήσεις και για επαφές. Σε ορισμένες περιπτώσεις ενδεχομένως να δημιουργηθεί άγχος, ίσως η σκέψη να βρίσκεται σε σύγχυση και να είναι μπερδεμένη, αυτό θα φέρει δυσκολίες στο να ολοκληρωθούν οι ενέργειες και να μπουν σε εφαρμογή τα σχέδια. 

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, σου δίνεται η ευκαιρία να ισορροπήσεις τις διαπροσωπικές σχέσεις καθώς δείχνεις διάθεση να πάρεις πρωτοβουλίες για να ξεπεραστούν πιθανά προβλήματα. Είναι σημαντικό να μην εγκλωβιστείς στον υποκειμενισμό που δεν θα σε βοηθήσει να δείξεις διαλλακτικότητα, κάτι που θα βάλει εμπόδια στις οποίες εξελίξεις. 

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Η διάθεση να εγκλωβίζεσαι σε ότι σου προκαλεί ασφάλεια δεν βοηθά να διαχειριστείς με αντικειμενικό τρόπο οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν. Φρόντισε να δείξεις διαλλακτικότητα καθώς αυτό θα βοηθήσει στο να βρεις ιδανικές λύσεις που θα καλύπτουν τόσο εσένα όσο και τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.

Η σταθερότητα που αποπνέει η σχέση σου σε βοηθά να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να δημιουργήσεις ασφαλές περιβάλλον για τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που δημιουργεί προϋποθέσεις για μακροχρόνια παρουσία στη ζωή σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η καθημερινότητα μπορεί να δημιουργεί άγχος όμως έχεις την ευκαιρία σήμερα να εξομαλύνεις και να ισορροπήσεις τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζεις. Είναι γεγονός ότι έχεις καλή διάθεση και αυτό εκδηλώνεται στις κινήσεις σου και τη συμπεριφορά σου δημιουργώντας το κατάλληλο πεδίο δράσης.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η απόδοσή σου στη δουλειά είναι καταλυτικός παράγοντας για να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό σε οικονομικό επίπεδο. Μπορείς να διεκπεραιώσεις ότι σου έχουν αναθέσει και αυτό είναι αρκετό για να υπάρξουν ικανοποιητικές απολαβές που θα σου χαρίσουν ασφάλεια.

Σου δίνεται η ευκαιρία να λύσεις ζητήματα ρουτίνας που μπορεί να απασχολούν τη σχέση σου και μέσα από αυτά να βρεις τη σταθερότητα και την ασφάλεια που αποζητάς από το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από τον εργασιακό χώρο που θα ανεβάσει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η εσωστρέφεια είναι έντονη και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συναισθηματικά ξεσπάσματα που θα εκπλήξουν τους γύρω σου. Φρόντισε να δώσεις την κατάλληλη προσοχή σε καταστάσεις που εκκρεμούν και μπορεί να επηρεάζουν σημαντικά την ψυχολογία σου και την προσωπική σου πορεία. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε εργασιακά ζητήματα που σε απασχολούν και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην εξέλιξη των υποθέσεων που έχεις αναλάβει. Φρόντισε να βρεις την συγκέντρωση σου και να ξεφύγεις από πιθανές ευαισθησίες και αναμνήσεις που ταλαιπωρούν το μυαλό σου και δεν επιτρέπουν να δεις ρεαλιστικά τις επόμενες κινήσεις σου.

Το ταίρι σου είναι όαση μέσα στις δυσκολίες που πιθανά αντιμετωπίζεις καθώς η παρουσία του αποτελεί σταθερή αναφορά και βάσεις στη ζωή σου. Ο αδέσμευτος θέλεις να διεκδικήσεις με δυναμισμό το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και δεν θα διστάσεις να πάρεις τις ανάλογες πρωτοβουλίες για να έρθεις κοντά του.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η ανάγκη να επικοινωνήσεις με το οικογενειακό περιβάλλον και να εκφράσεις πιθανά ζητήματα που σου δημιουργούν φόβους θα οδηγήσει στην σταθεροποίηση των σχέσεων και σε σημαντικά ξεκαθαρίσματα που θα λειτουργήσουν ευεργετικά για την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτοποριακές σου ιδέες είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσουν τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι και θα δημιουργήσουν προϋποθέσεις για νέα σχέδια και φιλοδοξίες. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε διαθέσεις αλαζονείας και απαξίωσης που δεν βοηθούν στην συμπόρευση όλων των εμπλεκόμενων προσώπων.

Το ταίρι σου αποτελεί σταθερό πυλώνα στη ζωή σου και με τη συμπεριφορά του σε βοηθά να ξεφύγεις από φόβους και εμμονές που μπορεί να ταλαιπωρείσαι. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που σου δημιουργεί έντονα το αίσθημα της σταθερότητας. Είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις οποίες ανασφάλειες σου.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα είναι ιδανική για να επιδιώξεις να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς οι συζητήσεις μαζί τους μπορεί να είναι ανακουφιστικές και να σου δώσουν σημαντικές λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν. Οι συμβουλές τους θα είναι πολύτιμες και θα επιδιώξεις να τις αξιοποιήσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να μην εξελιχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς εγκλωβίζεσαι στις δικές σου πεποιθήσεις και απόψεις και δεν είσαι δεκτικός σε πιθανές νέες προτάσεις που μπορεί να σε εξελίξουν. Μόνο με ανοιχτό πνεύμα θα καταφέρεις να δεις πραγματικά τι μπορεί να σε βοηθήσει για να φτάσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους.

Η επικοινωνία με το ταίρι σου θα βοηθήσει στο να ξεπεραστούν οι όποιες εντάσεις και θα δημιουργήσει το αίσθημα ασφάλειας και σταθερότητας που χρειάζεσαι σε προσωπικό επίπεδο. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πρόσωπο που σε γεμίζει χαρά και θετική σκέψη, κάτι που σε βοηθά να δεις την προσωπική σου ζωή με αισιοδοξία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η επικοινωνία με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να έρθεις πιο κοντά σε φιλοσοφικά ζητήματα και επιμορφωτικά θέματα που θέλεις να ασχοληθείς. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να ανοίξεις τους πνευματικούς ορίζοντες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά θέματα μπορεί να σε απασχολήσουν μέσα στην ημέρα. Έχεις την ευκαιρία να τα διαχειριστείς με ωριμότητα και αποφασιστικότητα καθώς δείχνεις έτοιμος να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πιθανές ανασφάλειες για το εισόδημά σου. Σε αυτό συμβάλλει και το εργασιακό περιβάλλον σου.

Η ευχάριστη διάθεση που επικρατεί στην προσωπική σου ζωή σε βοηθά να ξεπεράσεις καταστάσεις που σε προβληματίζουν και να βλέπεις την αισιόδοξη πλευρά της ζωής. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που θα σου φτιάξει το κέφι και θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου με τον έντονο αισθησιασμό που αποπνέει.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, νιώθεις την ανάγκη να βγεις από την εσωστρέφεια και να εκφράσεις με δυναμισμό συναισθήματα και ανάγκες. Ξέρεις τι θέλεις από το περιβάλλον σου και αυτό σε βοηθά να εκφραστείς με ωριμότητα αφήνοντας στην άκρη τον εγωισμό και τον παρορμητισμό σου. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Επιχειρηματικές προτάσεις και οικονομικές συζητήσεις έρχονται στο προσκήνιο και οφείλεις να δείξεις αντικειμενικότητα και ρεαλισμό αν πραγματικά θέλεις να επωφεληθείς και να βγεις κερδισμένος. Η καχυποψία δεν βοηθά πάρα σου δημιουργεί εκνευρισμό που θα οδηγήσει σε εντάσεις.

Η σταθερότητα που θέλεις την προσωπική σου ζωή επιτυγχάνεται καθώς το ταίρι σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά δίπλα του. Ο αδέσμευτος μπορεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που δείχνει άμεσα το ενδιαφέρον του για εσένα και θέλει να δημιουργήσει μακροχρόνια βάση στη σχέση σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει ένταση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν δείχνεις να έχεις την διάθεση να αντιληφθείς πραγματικά τι θέλουν οι άλλοι από εσένα. Το έλλειμμα αντικειμενικότητας θα προκαλέσει εκνευρισμό και κόντρες. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι απαραίτητο να αποφύγεις τις εντάσεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς δεν θα βοηθήσουν στην εξέλιξη των επαγγελματικών σου επιδιώξεών. Παράλληλα καλό είναι να απεγκλωβιστείς από παγιωμένες αντιλήψεις που δεν σου επιτρέπουν να δεις την ουσία σε νέες προτάσεις που μπορεί να έχεις. 

Μην αφεθείς σε σκέψεις που εντείνουν το συναισθηματισμό και δεν σου επιτρέπουν να δεις ευδιάκριτα τι προσφέρει το ταίρι σου με την παρουσία τους στη ζωή σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να υπάρξει επιστροφή προσώπου από το παρελθόν που θα δημιουργήσει έντονη συναισθηματική φόρτιση και θα οδηγήσει στην εσωστρέφεια.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η επικοινωνία με φιλικά πρόσωπα σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα καθώς μέσα από αυτά θα μπορέσεις να αντιληφθείς ποιοι είναι οι στόχοι που πραγματικά θέλεις να επιτυχείς στη ζωή σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα επιδιώξουν να σταθούν αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Νιώθεις ότι έχεις απόλυτη αντίληψη σε εργασιακό επίπεδο και ξέρεις πώς να διαχειριστείς καταστάσεις στη δουλειά που μπορεί να σε προβληματίζουν. Προσπάθησε να ξεφύγεις από εμμονικές συμπεριφορές που δεν αφήνουν περιθώρια για αρμονική συνεργασία με πρόσωπα από το συναδελφικό περίγυρο. 

Η συμπόρευση με το ταίρι σου σε κοινά σχέδια που έχετε δημιουργεί τις προϋποθέσεις για συντεταγμένη δράση. Η καλή συνεργασία μεταξύ σας λειτουργεί ευεργετικά στη σχέση. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό φιλικό πρόσωπο να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για εσένα, η ωριμότητα και η σταθερότητα που αποπνέει σε βοηθούν να έρθεις πιο κοντά του.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, είσαι ευδιάθετος και αυτό δημιουργεί ανάλογη ατμόσφαιρα και στο περιβάλλον που κινείσαι. Η διάθεση να γίνεις το επίκεντρο της προσοχής μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές και εγωκεντρικές διαθέσεις που τελικά θα δυσαρεστήσουν τους γύρω σου. Φρόντισε να αποφύγεις ότι μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι επαγγελματικές σου επιδιώξεις είναι ξεκάθαρες καθώς δείχνεις τι μπορεί να καταφέρεις με την υπευθυνότητα και την μεθοδικότητα που σε διέπει. Είναι βέβαιο ότι η επαγγελματική σου προσφορά θα αξιολογηθεί και πιθανότατα να έχει σαν αποτέλεσμα την βελτίωση των οικονομικών σου απολαβών καθώς το αξίζεις.

Επιδιώκεις να εκφράσεις αυτά που νιώθεις στο πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου, όμως δείχνεις να επικεντρώνεσαι στα θέλω σου και να μην αφήνεις περιθώριο για τις δικές του απόψεις. Ο αδέσμευτος δεν πρέπει να παρασυρθείς από την ανάγκη για προσοχή που έχεις καθώς αυτό θα ενοχλήσει νέο πρόσωπο που μπορεί να επικοινωνήσεις μαζί του. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η χαρά και η αισιοδοξία σε οδηγούν και καθορίζουν την επικοινωνία σου με πρόσωπα του ευρύτερου και συγγενικού περιβάλλοντος. Έχεις την ευκαιρία να εντυπωσιάσεις τα πρόσωπα που έρχεσαι σε επαφή μαζί τους καθώς δείχνεις ωριμότητα και αποφασιστικότητα για να προχωρήσεις στα μελλοντικά σου σχέδια.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι αντιπαραθέσεις σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να σε προβληματίσουν, όμως είναι στο χέρι σου να τις αποφύγεις καθώς μπορείς να δείξεις την απαραίτητη διάθεση που θα εξομαλύνει τις όποιες αντιθέσεις. Μην επιμένεις στο να επιβάλεις απόψεις με χειριστικό τρόπο που δεν ενδιαφέρουν τους ανωτέρους σου.

Έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου καθώς παρέχεις στη σχέση σου την αισιοδοξία και το θετικό πνεύμα που την απογειώνει και την ανανεώνει. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να επικοινωνήσεις με νέο πρόσωπο που είναι πολλά υποσχόμενο και θα σε γεμίσει ευχάριστα συναισθήματα με την παρουσία του.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η ένταση πού υπάρχει μπορεί να ξεπεραστεί καθώς βρίσκεις τα πατήματά σου και έρχεσαι σε επαφή με το κέντρο του εαυτού σου κάτι που σε ισορροπεί. Πατάς γερά στα πόδια σου και δεν αφήνεις τίποτα να επηρεάσει την ψυχολογία σου και να δημιουργήσει αρνητικά συναισθήματα και καχυποψία για τους γύρω σου. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις τις καλύτερες δυνατές κινήσεις για εσένα ώστε να λειτουργήσουν ευνοϊκά σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Το ένστικτο και η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων θα σε οδηγήσουν σε ιδανικές επιλογές και εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Το πάθος απογειώνει την προσωπική σου ζωή καθώς αφήνεις πίσω τις όποιες αμφιβολίες υπήρχαν και δημιουργούσαν προβλήματα στην επικοινωνία με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να υπάρξει νέα γνωριμία που θα δημιουργήσει έντονο καρδιοχτύπι και θα σε φορτίσει συναισθηματικά στον απόλυτο βαθμό.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!