ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 24 Οκτωβρίου 2020

Το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στην Παρθένο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα βοηθήσει να σταθεροποιηθούν οι βλέψεις σε θέματα  αισθηματικής αλλά και οικονομικής φύσης.  Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για να παρθούν αποφάσεις, για να γίνουν διαπραγματεύσεις και συμφωνίες.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η λανθασμένη προσέγγιση που μπορεί να έχεις σε θέματα που αφορούν τον κοντινό σου περίγυρο μπορεί να οδηγήσει σε επιλογές που θα σου στοιχίσουν. Προσπάθησε να απολαύσεις την επικοινωνία με τα πρόσωπα που σε χαροποιούν και μην μπεις σε σημαντικές συζητήσεις που μπορεί τελικά να μην εξελιχθούν όπως θα περίμενες. 

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Η καθημερινότητα έχει δυσκολίες και καλείσαι να τις αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη να επικεντρωθείς σε ότι σε αγχώνει καθώς το μυαλό δεν είναι συγκεντρωμένο και μπορεί να κάνεις λάθος επιλογές. Απέφυγε τις σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα του εργασιακού χώρου καθώς τα συμπεράσματα δεν θα είναι ρεαλιστικά.

Μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να μπεις σε λανθασμένα μονοπάτια που θα επηρεάσουν τη σχέση σου, οι υπερβολικές απαιτήσεις και υποσχέσεις θα έχουν αρνητικές επιπτώσεις. Ο αδέσμευτος μπορείς να χαρείς τις στιγμές επικοινωνίας με νέο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καλά θα κάνεις βέβαια να κρατήσεις μικρό καλάθι σε μεγάλα λόγια που μπορεί να εντυπωσιάσουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα σε βοηθά να επικοινωνήσεις με ευκολία απόψεις και ανάγκες που έχεις. Παράλληλα όμως δεν σε διακρίνει η διάθεση να καταλάβεις τι πραγματικά ικανοποιεί και τους άλλους κάτι που θα δημιουργήσει δυσκολίες σε σχέσεις και συνεργασίες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό για εσένα να πάρεις πρωτοβουλίες και να κάνεις πραγματικότητα τις ιδέες σου σε σχέση με την καριέρα. Η διάθεση να αποδεχθείς και να αξιοποιήσεις νέες προτάσεις θα αποβεί ιδανική καθώς θα σε βοηθήσει να δεις σφαιρικά τι μπορεί να σε εξέλιξη επαγγελματικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Είναι σημαντικό να δείξεις διάθεση για κατανόηση στο ταίρι σου καθώς το έλλειμμα αντικειμενικότητας δεν θα βοηθήσει στην θετική εξέλιξη της σχέσης. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει την προσοχή, σημαντικό είναι να είσαι ανοιχτός σε νέες προτάσεις που μπορεί να μην σου είναι οικείες και να σε ξενίζουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα δεν αφήνει περιθώρια για να αντιληφθείς αντικειμενικά ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες. Αυτό θα επηρεάσει σημαντικά τι σχέσεις με τους γύρω σου καθώς οι απαιτήσεις σου μπορεί να είναι εξωπραγματικές και μία επιτεύξιμες. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις σε ότι αφορά τα οικονομικά σου και τις συνεργασίες σου καθώς η λανθασμένη αντίληψη των πραγμάτων μπορεί να οδηγήσει σε δεσμεύσεις που δεν είναι κερδοφόρες για εσένα. Φρόντισε να πάρεις αποστάσεις για να δεις ρεαλιστικά πως πρέπει να κοιμηθείς.

Επικεντρώνεσαι στις προσωπικές σου ανάγκες με λανθασμένο τρόπο και αυτό δεν αποκλείεται να επηρεάσει δυσάρεστα την πορεία της προσωπικής του ζωής. Ο αδέσμευτος θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε νέα πρόσωπα που εκδηλώνουν τα συναισθήματά τους για εσένα καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν σκοπιμότητες που δεν είναι εμφανείς.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, ο συναισθηματισμός είναι έντονος και δεν αφήνει περιθώρια για αντικειμενική θεώρηση των πραγμάτων επηρεάζοντας σημαντικά τις σχέσεις με τον κοντινό περίγυρο. Οι υπερβολές και τα ξεσπάσματα δεν θα βοηθήσουν στο να δείξεις πραγματικά τι είναι αυτό που σε καλύπτει και θέλεις από τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Συζητήσεις σε σχέση εμπορικά ζητήματα μπορεί να προκύψουν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που δείχνουν αρκετά αξιόλογες. Μην βιαστείς να καταλήξεις και να κάνεις επιλογές που θα δεσμεύσουν μακροχρόνια καθώς σήμερα δεν αφήνει περιθώρια για να δεις αντικειμενικά τι είναι αυτό που πραγματικά θα σε ευνοήσει.

Ο έντονος ρομαντισμός και οι ευαισθησίες σου μπορεί να οδηγήσουν στο να εξιδανικεύσει στο πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου βγάζοντας λανθασμένα συμπεράσματα που αργότερα θα σου κοστίσουν. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να επικοινωνήσεις με πρόσωπο από το παρελθόν που υπόσχεται πολλά, μην βιαστείς να κάνεις την επιλογή σου καθώς η ανάγκη να βιώσεις το απόλυτο παραμύθι στην αγάπη μπορεί να οδηγήσει σε λάθη.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, οι φιλικές σχέσεις είναι πιθανό να σε προβληματίσουν καθώς μπορεί να υπάρχουν υψηλές προσδοκίες από τα πρόσωπα που σε περιτριγυρίζουν. Θα πρέπει να αναλογιστείς αν αυτά που ζητάς είναι ρεαλιστικά και να πάρεις τις απαραίτητες αποστάσεις ώστε να δεις ξεκάθαρα ποια πρόσωπα είναι αυτά που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε ότι σε ικανοποιεί.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ο τρόπος που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου μπορεί να σε προβληματίσει καθώς είναι εύκολο να χάσεις το μέτρο και να προβείς σε σπατάλες που θα σου δημιουργήσουν προβλήματα. Σκέψου πως μπορείς να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής χωρίς να ξεπεράσεις τον προϋπολογισμό σου.

Οι ανασφάλειές εντείνονται και μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένα μονοπάτια καθώς δεν θα διστάσεις να διεκδικήσεις με εσφαλμένο τρόπο τον δικό σου χώρο στην προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος μπορεί να επικοινωνήσεις με πρόσωπο μέσα από το φιλικό περίγυρο που σε αναστατώνει, όμως οι ανασφάλειες είναι πολλές και θολώνουν την σκέψη σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να πρωταγωνιστήσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και αυτό σε οδηγεί να διεκδικήσεις την προσοχή των γύρω σου με λάθος τρόπο. Είναι πιθανό να υπάρξουν πρόσωπα από το περιβάλλον σου που για να σε ικανοποιήσουν θα δώσουν υποσχέσεις που δεν είναι εύκολο να κρατήσουν και αυτό θα είναι αρκετό για να σε απογοητεύσει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η μέρα δεν ευνοεί για να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θέλουν να σε μπλέξουν σε καταστάσεις που δεν είναι ξεκάθαρες. Προστάτεψε τον εαυτό σου και μην επιτρέψεις στην ανάγκη για αυτοπροβολή να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές.

Μην εγκλωβίζεσαι εγωκεντρικά στις ανάγκες σου καθώς αυτό δεν θα σε βοηθήσει να λειτουργήσεις ρεαλιστικά στη σχέση σου. Οι απαιτήσεις που μπορεί να έχεις από το ταίρι σου θα πρέπει να είναι επιτεύξιμες. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι δεν μπορείς να ισορροπήσεις μέσα σου τι πραγματικά χρειάζεσαι από ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου και αυτό επηρεάζει την επικοινωνία και την διάθεση για φλερτ.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, ο έντονος συναισθηματισμός και η ανάγκη για απομόνωση κυριαρχεί και σήμερα και μπορεί να σε οδηγήσει στη μελαγχολία. Επικεντρώσου σε ότι αφορά την τέχνη και αντικείμενα που μπορεί να σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την κατήφεια καθώς μόνο με αυτό τον τρόπο θα επέλθει η ψυχολογική ισορροπία.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η συναισθηματική φόρτιση που έχεις δεν αφήνει περιθώρια για να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να χειριστείς καθημερινά ζητήματα και υποχρεώσεις στον εργασιακό χώρο. Φρόντισε να απολαύσεις την ημέρα μακριά από ότι σε προβληματίζει καθώς οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές για να πάρεις αποφάσεις.

Πληγές του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να απασχολήσουν τη σχέση σου, προσπάθησε να αποφύγεις τις σημαντικές συζητήσεις καθώς η μέρα δεν είναι κατάλληλη. Ο αδέσμευτος πιθανό είναι να επιστρέψουν πρόσωπα από το παρελθόν που θα σου δημιουργήσουν συναισθηματική σύγχυση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, οι φιλικές σχέσεις είναι αυτές που σου δίνουν χαρά όμως δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα μέσα από το συγκεκριμένο περιβάλλον που θα εγείρουν καχυποψία με την συμπεριφορά τους. Καλά θα κάνεις να μην εξιδανικεύεις τα πρόσωπα γύρω σου καθώς αυτό θα σε οδηγήσει πιθανά στο να πληγωθείς από την συμπεριφορά τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να σκέφτεσαι στόχους και φιλοδοξίες που έχεις ανάγκη να πετύχεις για να νιώσεις σίγουρος για τον εαυτό σου. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα και στην εμπλοκή σου με πρόσωπα που πιθανά θα σε οδηγήσουν σε οικονομικές επιλογές που δεν θα είναι οι ενδεδειγμένες για εσένα.

Το πάθος είναι έντονα στην προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να χάσεις το μέτρο επιδιώκοντας να ελέγξεις κάθε κίνηση του συντρόφου σου. Ο αδέσμευτος σε αναστατώνει νέο πρόσωπο που έρχεται σε επαφή μαζί σου και αυτό δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα τι πραγματικά θέλει από εσένα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, σου δίνεται η ευκαιρία να απολαύσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου όμως στην πραγματικότητα αυτό που δεν μπορείς να αντιληφθείς είναι ότι εξιδανικεύεις όποιον σου δημιουργεί το αίσθημα της ασφάλειας. Φρόντισε να πάρεις αποστάσεις καθώς τότε θα εντοπίσεις ότι μπορεί να εξιδανικεύεις λάθος πρόσωπα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η επαγγελματική σου ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς είναι πιθανό να θέλεις να προχωρήσεις σε συνεργασίες που δείχνουν εξαιρετικά συμφέρουσες για εσένα. Είναι προτιμότερο να περιμένεις για να μπορέσεις να δεις αντικειμενικά και ρεαλιστικά τις επόμενες σου κινήσεις καθώς αν χρειαστείς το πιθανότερο είναι να κάνεις λάθη.

Μην χάσεις τη δυνατότητα να απολαύσεις έντονες στιγμές ρομαντισμού και πάθους με το ταίρι σου, παράλληλα καλά θα κάνεις να αποφύγεις τις σημαντικές συζητήσεις καθώς δεν είναι ο χρόνος κατάλληλος και οι προθέσεις ξεκάθαρες. Ο αδέσμευτος μπορεί να επικοινωνήσεις με πρόσωπο πού θα δείχνει ιδανικό για να είναι δίπλα σου, όμως είναι απαραίτητο να δώσεις χρόνο για να δεις τις πραγματικές του προθέσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, οι επαφές με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου κυριαρχούν και σε γεμίζουν χαρά. Προσπάθησε να μην επιτρέψεις σε εμμονές και επικριτική διάθεση να εκδηλωθούν καθώς αυτό θα οδηγήσει στο να προκαλέσεις εντάσεις που θα χαλάσουν την ευχάριστη ατμόσφαιρα που επικρατεί.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Θέλεις να εξομαλύνεις την καθημερινότητα και σχέσεις στο συναδελφικό περιβάλλον, όμως είναι γεγονός ότι δεν μπορείς να δεις ξεκάθαρα ποιες είναι οι κατάλληλες κινήσεις για να επιτυχείς το στόχο σου. Μην βιάζεσαι καθώς αυτό θα οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές που θα δημιουργήσουν εντάσεις.

Σου δίνεται η ευκαιρία να απολαύσεις κάθε στιγμή με το ταίρι σου μακριά από αποφάσεις που μπορούν να αφορούν λεπτομέρειες στη σχέση σου. Μην επιτρέψεις στο άγχος να κυριαρχήσει. Ο αδέσμευτος έχεις την δυνατότητα να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σε γεμίζει αισιοδοξία, φρόντισε να μην χάσεις το μέτρο και επικεντρωθείς σε λάθος καταστάσεις καθώς αυτό θα έχει κόστος. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η ανησυχία που επικρατεί κατά τη διάρκεια της ημέρας εντείνεται λόγω του ελλείμματος αυτοπεποίθησης που έρχεται στην επιφάνεια και δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα την πραγματική σου άξια. Ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσεις ζητήματα που έχεις κρυμμένα μέσα σου και μπορεί να υπονομεύουν την προσωπική σου πορεία.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι προτιμότερο να αποφύγεις συζητήσεις και συναλλαγές για οικονομικά θέματα που σε απασχολούν καθώς δεν έχεις αντικειμενική εικόνα των πραγμάτων και μπορεί να οδηγηθείς σε λάθος επιλογές. Φρόντισε να ακούσεις το ένστικτό σου και να αποφύγεις σημαντικές δεσμεύσεις που μπορεί αργότερα να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην οικονομική σου επιφάνεια.

Οι προσωπική σου φόβοι μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στην προσωπική ζωή καθώς κυριαρχούν οι ανασφάλειες και μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος δεν νιώθεις σιγουριά με νέο πρόσωπο που επικοινωνείς καθώς δεν μπορείς να διακρίνεις αντικειμενικά τι είναι αυτό που θέλει από εσένα.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, ο εκνευρισμός που σε διακατέχει από το πρωί μπορεί να επηρεάσει την συμπεριφορά σου και να ενοχλήσει πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου. Η ένταση προέρχεται από ζητήματα του παρελθόντος που καλείσαι να αντιμετωπίσεις κατάματα και να αφήσεις πίσω σου μία για πάντα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις εμπορικές προτάσεις για συμφωνίες που έρχονται στο προσκήνιο αρκεί να ξεφύγεις από προσωπικές ιδεοληψίες που δεν σου επιτρέπουν να δεις με αντικειμενικότητα ποιο είναι αυτό που πραγματικά θα αποδώσει το καλύτερο για σένα. Οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο ζητώντας οριστική λύση.

Αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την διάθεση για επικοινωνία που υπάρχει με το ταίρι σου ξεφεύγοντας από απόψεις που μπορεί να σε περιορίζουν και να μην σου επιτρέπουν να δεις τι πραγματικά μπορεί να ωφελήσει τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος μπορείς να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σου κεντρίζει το πνεύμα και την περιέργεια με την συμπεριφορά του.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!