ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 22 Οκτωβρίου 2020

Η Αφροδίτη στην Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, πρακτικότητα και ορθολογική σκέψη θα βοηθήσουν σε ζητήματα οικονομικής και αισθηματικής φύσης. 

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, το κέφι σου είναι χαρακτηριστικό και φωτίζει τα πρόσωπα με τα οποία συναναστρέφεσαι. Είναι ξεκάθαρο ότι κεντρίζει την προσοχή όλων με την χαρά και την παιδικότητα που εκφράζεσαι. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις το απόγευμα καθώς η ένταση αυξάνεται και οι αντιπαραθέσεις μπορεί να επηρεάσουν σχέσεις με φιλικά πρόσωπα. 

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Πιθανές αλλαγές σε οικονομικά σχέδια και δράσεις μπορεί να σε οδηγήσουν στο να υιοθετήσεις νέες συμπεριφορές και τρόπους διαχείρισης του εισοδήματός σου. Απέφυγε τις ρήξεις με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι και προσαρμόσουν στα νέα δεδομένα που μπορεί τελικά να σε γνωρίσουν.

Μην επιτρέψεις στον εκνευρισμό να επηρεάσει τη σχέση σου, μετουσίωσε τον σε πάθος που θα απογειώσει την προσωπική σου ζωή και θα δημιουργήσει έντονο αισθησιασμό με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με νέο πρόσωπο που απογειώνει τον πόθο, απέφυγε τις εντάσεις για να μην δημιουργηθούν προβλήματα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, το κέφι και η χαρά πρωταγωνιστούν και δεν αφήνουν περιθώριο στους γύρω σου να αμφισβητήσουν την καλή ψυχολογία που έχεις. Η δημιουργικότητα σε βοηθά να εκτονωθείς και να δείξεις ταλέντα που πιθανά έχεις καταπίεση. Είναι βέβαιο ότι οι δράσεις σου θα εκπλήξουν ευχάριστα το περιβάλλον που κινείσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι δημιουργικές ιδέες που έχεις σε επαγγελματικό επίπεδο θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον προσώπων που θα επιδιώξουν να συνεργαστούν μαζί σου. Άλλωστε είσαι διατεθειμένος να κάνεις την ανατροπή στα επαγγελματικά σου και να πετάξεις από πάνω σου ότι συμβατικό μπορεί να περιόριζε την πορεία σου.

Μπορείς να αιφνιδιάσεις ευχάριστα το ταίρι σου καθώς οι εκπλήξεις θα δημιουργήσουν ιδανική ατμόσφαιρα μεταξύ σας και θα απολαύσετε ο ένας τον άλλον. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να αιφνιδιαστείς από τις πράξεις νέου προσώπου που σε διεκδικεί έντονα και θέλει να πρωταγωνιστήσει στην προσωπική σου ζωή.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η επικοινωνία με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος λειτουργεί ευνοϊκά στην ψυχολογία σου και σου δίνει δύναμη να δραστηριοποιηθείς στα αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις πιθανές εντάσεις που δημιουργούν προβλήματα και να αξιοποιήσεις τον χρόνο υιοθετώντας ιδέες που μπορούν να σου προσφέρουν πολλά. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εκκρεμότητες σε αιφνιδιάζουν και καλείσαι να τις αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και μακριά από τον έντονο συναισθηματισμό που δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα και να λειτουργήσεις αντισυμβατικά ώστε να προσαρμοστείς στη νέα κατάσταση που προκύπτει.

Εκφράσεις με αμεσότητα τα συναισθήματά σου και διεκδικείς το καλύτερο δυνατό από το ταίρι σου. Φρόντισε να μην υπερβάλλεις καθώς αυτό θα σε οδηγήσει στην ένταση, κάτι που θα δημιουργήσει προβλήματα. Ο αδέσμευτος μπορείς να έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο που σε κεντρίζει την προσοχή, κράτησε χαμηλούς τόνους καθώς η νευρικότητα θα επηρεάσει δυσάρεστα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η αίσθηση ότι καταπιέζεσαι από τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου είναι έντονη και αυτό σε πληγώνει βαθιά. Το βέβαιο είναι ότι δεν θα μείνεις άπραγος καθώς οι αντιδράσεις σου θα είναι σφοδρές και μπορεί να οδηγήσουν σε καυγάδες. Το βράδυ η διάθεσή σου αλλάζει και αντιμετωπίζεις τους γύρω σου με θετικότητα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Καχυποψία και παιχνίδια ελέγχου επηρεάζουν σημαντικά τις συνεργασίες και δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε κόντρες. Οι κινήσεις των συνεργατών σου σε εκνευρίζουν καθώς πιθανά να προσπαθήσουν να σου επιβληθούν. Κινήσου διαισθητικά και μην επιδιώξεις να πάρεις αποφάσεις ενώ βρίσκεσαι σε ένταση αφού αυτό θα οδηγήσει σε λάθη.

Παρ’ όλη την ένταση που μπορεί να υπάρξει με το ταίρι σου, βρίσκεις την δύναμη να αντικρούσεις πιθανές επιθέσεις και να επέλθει η αρμονία που ευνοεί την προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος δεν μπορείς με ευκολία να δείξεις εμπιστοσύνη σε νέο πρόσωπο που προσπαθεί να επιβληθεί με την στάση του.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, μπορείς να αφιερώσεις χρόνο στα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στη ζωή σου, αυτό όμως που κυρίως επιδιώκεις είναι να ασχοληθούν μαζί σου. Η συμπεριφορά σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο ώστε να αποφύγεις προστριβές που θα χαλάσουν την ατμόσφαιρα και θα οδηγήσουν σε σφοδρές διαμάχες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συζητήσεις που μπορεί να υπάρχουν σε επαγγελματικό επίπεδο ανατρέπουν τα δεδομένα και καλείσαι να προσαρμοστείς σε νέες καταστάσεις που δοκιμάζουν την ανάγκη σου για σταθερότητα. Μην αντιδρά σπασμωδικά σε ότι σου προτείνουν και σκέψου μεθοδικά να βρεις τα θετικά σημεία που μπορείς να εξελίξεις στον εαυτό σου.

Μην επικεντρώνεσαι εγωιστικά στις επιθυμίες σου και δώσε την ευκαιρία στο ταίρι σου να εκφράσει αυτά που νιώθει και θέλει από την σχέση σας. Ο αδέσμευτος μπορεί να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σου κεντρίζει την προσοχή, όμως ανταγωνιστικές διαθέσεις έρχονται στην επιφάνεια και προκαλούν δυσαρέσκεια.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η ανάγκη να απομονωθείς και να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και σε πληγές που έρχονται στην επιφάνεια κυριαρχεί. Αυτό μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις με τους γύρω σου καθώς νιώθεις ότι προσπαθούν πιεστικά να σε βάλουν σε ένα πρόγραμμα που δεν εκφράζει εσένα και σε περιορίζουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι αυξημένες υποχρεώσεις στη δουλειά μπορεί να σε προβληματίζουν καθώς καλείσαι να ανταποκριθείς σε πολλά ενώ αυτό που πραγματικά επιθυμείς είναι να απομακρυνθείς από όλους. Η συμπεριφορά σου μπορεί να δημιουργήσει αντιδράσεις που δεν θα είναι ευχάριστες για αυτό φρόντισε να προσαρμοστείς.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις τις απογευματινές ώρες καθώς οι αναμνήσεις φορτίζουν την ψυχολογία σου και μπορεί να λειτουργήσεις επιθετικά στο ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα. Ο αδέσμευτος δεν επιδιώκεις να έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο καθώς η ανάγκη απομόνωσης είναι μεγαλύτερη από ποτέ.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με φιλικά πρόσωπα και να περάσεις χαλαρές στιγμές εκφράζοντας πιθανές ιδέες σου. Οι όποιες αμφιβολίες σου μπορούν να μείνουν στην άκρη αρκεί να υπάρχει καλή θέληση. Αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις και πιθανές εντάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν τις απογευματινές ώρες. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι οικονομικές συναλλαγές σε απασχολούν έντονα καθώς υπάρχουν ανατροπές τις οποίες θα πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Το ένστικτο και οι ιδέες σου μπορεί να λειτουργήσουν ιδανικά και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να βγεις από το αδιέξοδο με κερδοφόρες λύσεις για σένα.

Το ταίρι σου μπορεί να γίνει απαιτητικό μαζί σου, κάτι που θα σε εκνευρίσει. Απέφυγε τις κόντρες και έδωσε τον καλύτερό σου εαυτό ώστε να απογειωθεί το πάθος. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πρόσωπο μέσα από το φιλικό περίγυρό που εκδηλώνει έντονο ενδιαφέρον για εσένα, πιθανές διαφωνίες θα προκαλέσουν νευρικότητα για αυτό φρόντισε να τις αποφύγεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η επικοινωνία παίζει καθοριστικό ρόλο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται με εκδηλώσεις έντονο εκνευρισμό σε περίπτωση που αντιληφθείς ότι δεν καταλαβαίνουν τον τρόπο που σκέφτεσαι. Η διαλλακτικότητα θα βοηθήσει να ξεπεράσεις την όποια νευρικότητα υπάρξει. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η επαγγελματική σου πορεία σε απασχολεί έντονα καθώς υπάρχουν αυξημένες υποχρεώσεις τις οποίες θα πρέπει να ανταποκριθείς. Παράλληλα υπάρχει και αυξημένη ένταση που δεν μπορείς να ξεπεράσεις με ευκολία. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν χτυπήματα κάτω από το τραπέζι που θα σε οδηγήσουν σε έντονες συγκρούσεις με ανώτερους σου.

Δείξε ανοχή σε πιθανές ιδέες που έχει το ταίρι σου και μπορεί να σε βολεύουν. Αλλάζοντας τα δεδομένα της σχέσης μπορείς να ανανεώσεις την αγάπη. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να αιφνιδιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει επικοινωνώντας μαζί του με άκρως πρωτότυπο και δημιουργικό τρόπο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, σε γεμίζει χαρά και ευχαρίστηση το να επικοινωνείς με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον. Η αισιοδοξία που έχεις χαρίζει χαμόγελα και στους γύρω σου. Πιθανή νευρικότητα τις απογευματινές ώρες να επηρεάσει τη διάθεσή σου, όμως τίποτα δεν σε εμποδίζει στο να απολαύσεις την καλή παρέα και την επικοινωνία με τα πρόσωπα που αγαπάς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Νέες ιδέες και σχέδια μπορεί να υπάρχουν στη δουλειά που καλείσαι να διεκπεραιώσεις. Δεν αποκλείεται να νιώθεις εκνευρισμό καθώς δεν πατάς στα συνήθη βήματα που γνώριζες όμως οι αλλαγές αυτές μπορούν να σε βοηθήσουν στο να δείξεις νέες δυνατότητες και να πιστέψεις σε αυτά που μπορείς να καταφέρεις.

Αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την επιθυμία για δράση δημιουργώντας ένα ιδανικό πλαίσιο μέσα στο οποίο θα αναπτυχθεί το συναίσθημα στην προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος μπορείς να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που απογειώνει το πάθος και τον αισθησιασμό στη ζωή σου. Μην χάσεις λεπτό καθώς η διάθεσή σου θα απογειωθεί.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, έχεις την ευκαιρία να πρωτοτυπήσεις στην καθημερινότητα καθώς μπορείς να γίνεις άκρως δημιουργικός ευχαριστώντας τους γύρω σου. Οι εκπλήξεις που επιφυλάσσεις δημιουργούν μοναδική ατμόσφαιρα σε προσωπικό επίπεδο και ανανεώνουν σημαντικά την επικοινωνία με το περιβάλλον σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν σου προκαλούν νευρικότητα και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις συζητήσεις που πραγματοποιείς. Δείξε διαλλακτικότητα και μην επιτρέψεις στις ανασφάλειες σου να κυριαρχήσουν καθώς θα οδηγήσουν σε κόντρες που δεν θα σε βοηθήσουν.

Αιφνιδίασε θετικά το ταίρι σου αλλάζοντας την ατμόσφαιρα στη σχέση και δημιουργώντας με τις κατάλληλες προϋποθέσεις μοναδικές στιγμές πάθους. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επικοινωνήσει μαζί σου πρόσωπο που ενδιαφέρεται αιφνιδιάζοντας σε με τα έντονα συναισθήματα του. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι σημαντικές και επικεντρώνεις όλο σου το ενδιαφέρον στο να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Φρόντισε να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις καθώς η νευρικότητα και η επιθετικότητα από πλευράς σου θα ενοχλήσουν σφόδρα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι διαφωνίες που μπορεί να υπάρχουν με τους συνεργάτες σου μπορούν να λυθούν αρκεί να δείξεις διάθεση συναίνεσης και κατανόησης τις επιθυμίες τους. Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε συμφωνίες σε σχέση με την ακίνητη περιουσία, καλά θα κάνεις να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα που σου ζητούνται γιατί μπορεί να είναι τελικά υπέρ σου.

Μπορείς να απολαύσεις έντονες στιγμές συντροφικότητας με το ταίρι σου αρκεί να αφήσεις την επιβλητική διάθεση στην άκρη που θα σε βάλει σε μπελάδες. Ο αδέσμευτος καλά θα κάνεις να αποφύγεις τον εκνευρισμό καθώς δεν θα αφήσει ανεπηρέαστη την επικοινωνία σου με νέο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, επικεντρώνεσαι στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να υπάρξει αρμονία και ισορροπία με τα πρόσωπα που αγαπάς. Είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από τα όριά σου αλλάζοντας ριζικά νοοτροπία και τρόπο σκέψης, κάτι που θα βοηθήσει στο να έχεις ισότιμες και ειλικρινείς σχέσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αιφνιδιαστικές προτάσεις μπορεί να υπάρξουν που θα σου κεντρίσουν την προσοχή. Πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξουν οι πρωτότυπες ιδέες σου καθώς είναι σημαντικό το γεγονός ότι δείχνεις να αντιλαμβάνεσαι γρήγορα πως πρέπει να κινηθείς και τι είναι αυτό που θα δώσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αιφνιδιαστικές συζητήσεις μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα της σχέσης σου και να βοηθήσουν εσένα και το ταίρι σου να εξομαλύνετε πιθανές διαφωνίες που μπορεί να είχατε. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να αιφνιδιαστείς από νέο πρόσωπο που θέλει να εισβάλλει στη ζωή σου καθώς κεντρίζει το μυαλό σου με την ευφυΐα και την αισιοδοξία του.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!