ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 21 Οκτωβρίου 2020

Η παραμονή της Σελήνης στον Τοξότη θα βοηθήσει στο να υπάρξει εσωτερική και συναισθηματική τόνωση, φεύγουν οι μεγάλες εντάσεις και οι αμφιταλαντεύσεις. Τα συναισθήματα θα είναι κατασταλαγμένα αυτό θα βοηθήσει στο να είναι οι ενέργειες πιο σταθερές και πιο αποφασιστικές. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης ανοίγει ο δρόμος για διεκδικήσεις και για σταθεροποίηση, τα συμβάντα θα είναι ευνοϊκά για να υπάρξει άνοδος και βελτίωση.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα χρήζει προσεκτικής διαχείρισης καθώς ο εκνευρισμός και οι ανατροπές μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Δείξε ψυχραιμία και ωριμότητα καθώς θα σε βοηθήσουν να δεις την όποια κατάσταση αντιμετωπίζεις ξεκάθαρα και ρεαλιστικά. 

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Ξαφνικές ιδέες σε οικονομικό επίπεδο μπορεί να δώσουν ώθηση για μακροπρόθεσμα σχέδια που θα εξασφαλίσουν σταθερότητα και ευημερία. Παρ’ όλες τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν είναι επιθυμητό να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και να μην επιτρέψεις στην παρορμητικότητα να έχει τα ηνία καθώς θα δημιουργήσει προβλήματα.

Δυσκολεύεσαι να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι και αυτό έχει επιπτώσεις στην προσωπική σου ζωή. Φρόντισε να εκφράζεσαι αφού είσαι σίγουρος για σκέψεις και προθέσεις. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επικοινωνήσεις αιφνιδιαστικά με πρόσωπο που σου κεντρίζει την προσοχή, όμως οι ανασφάλειες είναι έντονες και μπορεί να κυριαρχήσουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, οι σχέσεις με το οικογενειακό περιβάλλον σε απασχολούν έντονα καθώς δεν αποκλείεται να έχουν επηρεαστεί από γεγονότα που έχουν δημιουργήσει νευρικότητα. Οι κόντρες δεν θα ωφελήσουν τις συζητήσεις και θα σε οδηγήσουν σε ρήξεις που τελικά θα σε πληγώσουν. Προσπάθησε να αποφύγεις κάθε ένταση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πρωτότυπες σκέψεις μπορεί να υπάρχουν που θα σου δώσουν την ώθηση για νέες συνεργασίες και επαγγελματικές επιδιώξεις. Ο προσωπικός τρόπος διαχείρισης των δεδομένων θα πρέπει να είναι ανατρεπτικός καθώς καλείσαι να λειτουργήσεις αντισυμβατικά με τους συνεργάτες σου ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική σου ζωή.

Αξιοποίησε το χρόνο που σου δίνεται με το ταίρι σου δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα που θα ευνοήσει τη σχέση σου και απέφυγε τις κόντρες λόγω του αυξημένου εκνευρισμού. Ο αδέσμευτος μπορεί να ταλαιπωρηθείς από κυκλοθυμία και νευρικότητα που δεν επιτρέπουν να επικοινωνήσεις ευχάριστα με νέο πρόσωπο στη ζωή σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, οι σχέσεις με τον κοντινό περίγυρό κλυδωνίζονται καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε απασχολούν. Εκφράζοντας επιθετικά πιθανά απωθημένα που έχεις δεν θα μπορέσεις να δικαιωθείς και να γίνουν κατανοητά τα συναισθήματά σου. Δείξε σύνεση και ωριμότητα. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Θέματα του παρελθόντος που εκκρεμούν επανέρχονται και μπορεί να σου δημιουργούν έντονη νευρικότητα και συναισθηματική φόρτιση. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να εκφράσεις με ψυχραιμία αυτά που σκέφτεσαι και να φροντίσεις να μην επηρεαστούν πιθανές συνεργασίες και εμπορικές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν.

Οι θολές σκέψεις κυριαρχούν και δεν αποκλείεται να εκτονωθείς στο ταίρι σου θεωρώντας ότι δεν μπορεί να σε καταλάβει ή ότι δεν είναι το κατάλληλο πρόσωπο για σένα. Απέφυγε τις συζητήσεις γιατί το αποτέλεσμα τους θα είναι δυσάρεστο. Ο αδέσμευτος είναι απαραίτητο να προσέξεις τον τρόπο που επικοινωνείς και εκφράζεσαι καθώς δεν αποκλείεται να γίνεις εριστικός με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, επικεντρώνεσαι στις φιλικές σου σχέσεις και σε αυτά που προσφέρουν στη ζωή σου, όμως οι συζητήσεις μπορεί να εξελιχθούν σε κόντρες καθώς έρχονται στο προσκήνιο ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοπεποίθησης που επηρεάζουν την κρίση σου. Είναι απαραίτητο να αποφύγεις τις προστριβές καθώς θα κοστίσουν σημαντικά στις σχέσεις και την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ξαφνικές συναντήσεις και προτάσεις μπορεί να υπάρξουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον που δίνουν την ευκαιρία να εξελιχθείς σε επαγγελματικό επίπεδο. Φρόντισε να μην δυναμιτίσεις την ατμόσφαιρα με τις διαφωνίες και τις ανασφάλειες που εκδηλώνεις με απότομο και συγκρουσιακό τρόπο.

Μπορεί να γίνεις εκρηκτικός απέναντι στο ταίρι σου λόγω των φόβων που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια. Μην επιτρέψεις στην ένταση να κυριαρχήσει καθώς θα οδηγήσει σε κόντρες με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μέσα από το φιλικό περίγυρο, το γεγονός ότι δεν εκφράζεις άμεσα προθέσεις και συναισθήματα δημιουργεί υπερένταση.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να πάρεις πρωτοβουλίες, όμως ο εκνευρισμός είναι έντονος και αυτό μπορεί να κοστίσει σε όλα τα επίπεδα. Δεν επιτρέπεις σε κανέναν να αντιληφθεί αυτό που νιώθεις καθώς δεν εκφράζεις πραγματικά αυτά που σκέφτεσαι, αυτό είναι αρκετό για να δημιουργήσει περισσότερη ένταση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ξαφνικές επαγγελματικές προτάσεις μπορεί να προκύψουν και θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Παράλληλα είναι σημαντικό να μπορέσεις με ψυχραιμία να διαχειριστείς πιθανές ανατροπές σε επαγγελματικά σχέδια καθώς εκεί θα κριθεί κατά πόσο μπορείς να δείξεις ωριμότητα και υπευθυνότητα στην καριέρα σου.

Το άγχος και η νευρικότητα που μπορεί να σε κυριεύσει δημιουργεί προβλήματα στην προσωπική σου ζωή καθώς δεν επιτρέπει να υπάρξει ομαλή επικοινωνία και κατανόηση. Ο αδέσμευτος δυσκολεύεσαι να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό σε νέο πρόσωπο καθώς η ένταση είναι στα ύψη και δεν σου επιτρέπει να χαλαρώσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η κυκλοθυμία και η εσωστρέφεια κάνουν την εμφάνισή τους καθώς εγκλωβίζεσαι σε σκέψεις και αναμνήσεις που είναι δυσάρεστες. Τα ξεσπάσματα σου μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά τις σχέσεις με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος, γι’ αυτό δείξε αυτοσυγκράτηση

Επαγγελματικά – οικονομικά

Χρειάζεται να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή στην καθημερινότητα και τη δουλειά σου καθώς ο εκνευρισμός και η ανάγκη του μυαλού να ταξιδεύει δεν αφήνει περιθώρια για λογική και ρεαλιστικές κινήσεις. Φρόντισε να ασχοληθείς με απόλυτη αυτοσυγκέντρωση σε ότι έχεις αναλάβει για να αποφύγεις πιθανά λάθη που θα ανατρέψουν την εικόνα σου στο εργασιακό περιβάλλον.

Ο συναισθηματισμός και η ένταση δημιουργούν εκρηκτικό σκηνικό στη σχέση και δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε σφοδρές αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος μπορεί να ασχοληθείς με πρόσωπο από το παρελθόν που κάνει την εμφάνισή του και δημιουργεί απίστευτη αναστάτωση στη ζωή σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η ανασφάλεια και η καχυποψία κυριαρχούν σε σχέση με τα φιλικά πρόσωπα και αυτό μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την εξέλιξη των σχέσεων σου. Καλά θα κάνεις να μην ξεσπάς την ένταση που νιώθεις σε φίλους που σε έχουν στηρίξει καθώς η υπομονή και η κατανόηση στερεύει. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ξαφνικές αλλαγές σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν ανεβάζουν κατακόρυφα το θερμόμετρο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Η εριστική στάση από την πλευρά σου δεν θα βοηθήσει στο να εξελιχθούν με ιδανικό τρόπο γι’ αυτό φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

Τα συγκρουόμενα συναισθήματα σου δεν επιτρέπουν στη σχέση να ισορροπήσει καθώς από τη μία πλευρά θέλεις την ελευθερία σου, παράλληλα όμως θέλεις και τον απόλυτο έλεγχο του/ης συντρόφου σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να αισθανθείς ότι δεν μπορείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει καθώς δεν έχεις κατασταλάξει στο τι θέλεις πραγματικά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, αναστάτωση μπορεί να επικρατήσει στις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου καθώς δείχνεις να μην μπορείς να διαχειριστείς πιθανές αλλαγές ή ξαφνικά γεγονότα που τις επηρεάζουν. Φρόντισε να μην εκδηλώσεις τον εκνευρισμό σου για να μπορέσεις να προσεγγίσεις στην όποια κατάσταση σε απασχολεί με ψυχραιμία. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι αντιπαραθέσεις μπορεί να πάρουν μεγάλη έκταση σε επίπεδο συνεργασιών και επαγγελματικής ζωής γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που επικοινωνείς και υπερασπίζεσαι τις θέσεις σου. Η συγκρουσιακή διάθεση θα λειτουργήσει ανατρεπτικά στις όποιες επιδιώξεις σου και θα φέρει δυσάρεστα αποτελέσματα.

Είναι σημαντικό να προστατεύσεις τη σχέση σου από πιθανές εντάσεις και λογομαχίες που θα οδηγήσουν στα άκρα. Η ωριμότητα και η ψυχραιμία είναι ζητούμενα. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που εμφανίζεται ξαφνικά και προκαλεί αναταράξεις στην προσωπική σου ζωή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου, όμως η ένταση και οι εμμονές σου δεν επιτρέπουν να χαλαρώσεις και να αντιμετωπίσεις τους γύρω σου με ηρεμία. Φρόντισε να απολαύσεις τις στιγμές μακριά από τον εκνευρισμό πού θα οδηγήσει σε προβλήματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αλλαγές και αιφνιδιαστικά γεγονότα στον εργασιακό χώρο επηρεάζουν τη διάθεσή σου και καλείσαι να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα. Η ανάγκη να υπερασπιστείς τις απόψεις σου με φανατισμό και επιμονή μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις με συναδέλφους που καλό είναι να αποφύγεις.

Χάνεις την αισιοδοξία σου καθώς επικεντρώνεσαι σε λεπτομέρειες που επηρεάζουν τη σχέση σου παραπάνω από όσο θα έπρεπε. Δείχνοντας κατανόηση στο ταίρι σου θα ξεπεραστούν αυτά που σε προβληματίζουν. Ο αδέσμευτος δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου να απολαύσει την επαφή με νέο πρόσωπο καθώς το άγχος και η επικριτικότητα σε οδηγούν στα άκρα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η αναστάτωση που υπάρχει από το πρωί μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την συμπεριφορά σου απέναντι σε πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Η καχυποψία εκδηλώνεται με απότομο τρόπο και δεν αποκλείεται να θίξεις ή να πληγώσεις τους γύρω σου με την σκληρότητα που εκφράζεσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό για εσένα να λύσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους όμως οι ανατροπές είναι πιθανές και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο. Να θυμάσαι ότι ο εκνευρισμός και η επιθετικότητα δεν θα βοηθήσουν να επιτυχείς τους στόχους σου και θα μπουν εμπόδιο στις οποίες επιδιώξεις έχεις.

Η συναισθηματική ένταση που βιώνεις δεν επιτρέπει να δεις αντικειμενικά τι σου προσφέρει το ταίρι σου και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κόντρες που θα επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις σας. Ο αδέσμευτος δεν είναι εύκολο να αφεθείς σε νέο πρόσωπο που σε προσεγγίζει καθώς η καχυποψία και οι φόβοι κυριαρχούν. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, οι σχέσεις με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου σε απασχολούν σήμερα καθώς υπάρχει δυσκολία στην επικοινωνία και αυτό οδηγεί σε εκνευρισμό. Φρόντισε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να μπορέσεις να εκφράσεις ειλικρινώς και άμεσα αυτά που νιώθεις για να αντιληφθούν οι γύρω σου τι πραγματικά ζητάς από αυτούς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι ανατροπές στις συνεργασίες σου είναι πιθανές καθώς δεν είναι εύκολο να επικοινωνήσεις και να συνεννοηθείς με τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν σε αυτές. Καλά θα κάνεις να περιορίσεις την κυκλοθυμία και να δείξεις με ωριμότητα και ψυχραιμία τι είναι αυτό που μπορεί να ευνοήσει μετέπειτα τα κοινά σας σχέδια.

Δεν είναι εύκολο να καταλάβεις το ταίρι σου, παράλληλα όμως ανάλογα νιώθεις και εσύ. Η μέρα δεν ευνοεί σημαντικές συζητήσεις γι’ αυτό είναι καλύτερα να περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί του αποφεύγοντας την ένταση. Ο αδέσμευτος μπορεί να επικοινωνήσεις αιφνιδιαστικά με πρόσωπο που σου κεντρίζει το ενδιαφέρον, όμως ο εκνευρισμός είναι έντονος και μπορεί να επηρεάσει την όποια εξέλιξη.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, το κοντινό σου περιβάλλον πρωταγωνιστεί και σε βοηθά να ξεφύγεις από πιθανές ανασφάλειες που νιώθεις καθώς επιδιώκουν να επικοινωνήσουν μαζί σου και να σε εκπλήξουν ευχάριστα. Μην επιτρέψεις στην επικριτικότητα να επηρεάσει τη σχέση σου καθώς θα χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα και θα οδηγήσει σε προστριβές.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να εμπλουτίσεις με νέες επαγγελματικές ιδέες την σταδιοδρομία σου καθώς αυτές θα σε βοηθήσουν να δραστηριοποιηθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν. Αξιοποίησε όσο είναι δυνατόν πιθανές προτάσεις που έρχονται ξαφνικά και μπορεί να ανοίγουν νέους επαγγελματικούς δρόμους μπροστά σου.

Οι εμμονές μπορεί να ενοχλήσουν το ταίρι σου, φρόντισε να εκφράσεις με αμεσότητα αυτά που νιώθεις αποφεύγοντας με αυτό τον τρόπο πιθανές εντάσεις λόγω εκνευρισμού. Ο αδέσμευτος έχεις την τάση να απομονωθείς από όλους καθώς η κυκλοθυμία αυξάνεται κατακόρυφα και δεν αφήνει περιθώρια για φλερτ.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!