GOSSIP

H Ashley Graham ποζάρει ολόγυμνη 9 μήνες μετά τη γέννα [εικόνα]

H 32χρονη Αμερικανίδα Ashley Graham κατάφερε να γίνει το διασημότερο plus size μοντέλο του πλανήτη, εκτόπισε από τη λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων μοντέλων του κόσμου πασίγνωστες καλλονές και έκανε τις... καμπύλες μόδα!

Η ίδια ποτέ δεν έκρυψε πως από τη στιγμή που έμαθε να αγαπά το σώμα της όπως είναι, λατρεύει το κορμί της ανεξάρτητα από τις όποιες ατέλειες ή τα παραπανίσια κιλά και δεν αγχώθηκε καθόλου με τα κιλά που πήρε όταν έμεινε έγκυος.
Πριν από 9 περίπου μήνες, η Ashley έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί της, το γιο της Isaac και έκτοτε έχει πέσει και πάλι με τα μούτρα στη δουλειά.


Και τώρα θέλησε να δείξει σε όλους πως έχει χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης αλλά παραμένει μια γυναίκα με πλούσιες καμπύλες που λατρεύει το σώμα της.


Έτσι πόζαρε ολόγυμνη στο μπάνιο της γράφοντας "naked big girl" στη λεζάντα και παράλληλα απάντησε σε ένα θαυμαστή της που έγραψε σε σχόλιο ότι δεν του αρέσει ο ορισμός big girl (που συνήθως χρησιμοποιείται αντί της λέξης fat), καθώς «βλέπει μία όμορφη, φυσικά καμπυλωτή γυναίκα με όλη της τη λάμψη» με την ίδια την Ashley να σχολιάζει «Ακούω τι λες», του έγραψε. «Αλλά αν δεις το “μεγάλο” ως θετικό ή ως αγάπη, τότε μπορείς να το δείς όπως εγώ. Αγαπώ το “μεγάλο”, δυνατό, όμορφο σώμα μου».


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on Oct 18, 2020 at 7:38am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!