ΖΩΔΙΑ

Μπορεί ο Ερμής να είναι ανάδρομος αλλά αυτά τα 3 ζώδια θα περάσουν καλά

Σε όλους τους κανόνες υπάρχουν και εξαιρέσεις και αυτό ισχύει και με την ανάδρομη πορεία του Ερμή που αυτό το διάστημα θα ζορίσει σχεδόν όλα τα ζώδια, αλλά 3 εξ αυτών δεν θα ζοριστούν πολύ. Αντίθετα αναμένεται να περάσουν καλά αυτές τις μέρες.

Ο Ερμής  κινείται και πάλι φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 14 Οκτωβρίου και θα παραμείνει ανάδρομος έως 3 Νοεμβρίου 2020 και η επιρροή του θα είναι αισθητή σε όλους.

Είπαμε όμως πως πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Σύμφωνα με το marieclaire.gr τα ακόλουθα τρία ζώδια θα περάσουν καλά αυτές τις μέρες.

Καρκίνος

Τι χόμπι εγκατέλειψες; Τι φανταστικές δραστηριότητες συνήθιζες να κάνεις; Έχεις επιτρέψει τον ρομαντισμό στη ζωή σου; Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα σε ενθαρρύνει να διαχειριστείς όλους τους τρόπους που σου έβαλαν την δημιουργικότητα, την ευχαρίστηση και την τέχνη να μην είναι προτεραιότητα. Ίσως να νιώθεις τύψεις όταν κάνεις κάτι διασκεδαστικό απλά για να διασκεδάσεις. Ίσως έχεις πάρει τόσο μεγάλη απόσταση από την δημιουργικότητα που έχεις ξεχάσει πώς είναι. Αξιοποίησε τον ανάδρομο Ερμή για να θυμηθείς, διότι η δημιουργικότητα δεν σε έχει ξεχάσει.

Σκορπιός

Είτε το πιστεύεις είτε όχι, η ταυτότητά σου είναι ένα συνεχώς εξελισσόμενο πράγμα. Παρόλο που μπορεί να επιμένεις στην οπτική της ζωή σου, έχεις αλλάξει πολύ χωρίς καν να το συνειδητοποιείς και συνεχίζεις να το κάνεις. Μην εγκλωβίζεσαι στον άνθρωπο που συνήθιζες να είσαι, στον άνθρωπο που οι άλλοι λένε ότι είσαι. Μόνο εσύ μπορείς να ξέρεις τι πραγματικά είσαι. Αυτός ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει στο προσκήνιο όλες τις εκδοχές εκδοχές της προσωπικότητάς σου που αγνοούσες ή είχες αφήσει. Αγάπησέ τες όλες!

Ιχθύς

Καλύτερα να μη μείνεις σε έναν σταθερό δρόμο κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή διότι είναι ανώφελο. Σου αρέσει ή όχι, πιθανότατα θα περάσεις τον ανάδρομο χαμένη, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Αντί να επικεντρώνεσαι τόσο πολύ στον προορισμό, σκέψου όλα τα ενδιαφέροντα πράγματα που βλέπεις και ανακαλύπτεις στη διαδρομή που δεν υπολόγιζες να πάρεις. Αντί να αγχώνεσαι με το πόσο πίσω έχεις μείνει στο πρόγραμμα ή πόσο χρόνο σπατάλησες, σκέψου αυτές τις παρεμβάσεις σα να προσπαθεί το σύμπαν να σε συστήσει σε κάτι νέο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!