ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 14 Οκτωβρίου 2020

Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Σκορπιό στο προσκήνιο έρχονται ζητήματα της προηγούμενης περιόδου, καταστάσεις που παλιότερα δεν είχαν τη δυνατότητα να λυθούν τώρα θα πρέπει να εξεταστούν με περισσότερη προσοχή. Ίσως να είναι αναγκαίο να δοθούν λύσεις για να μην δημιουργηθούν επιπλέον προβλήματα. 

 

Προσοχή στις ανασφάλειες στις εσωτερικές φοβίες, το άγχος θα είναι έντονο, ενδεχομένως ο τρόπος σκέψης να γίνει κάπως αρνητικός ή σκοτεινός. Οι ευάλωτοι και ψυχολογικά κουρασμένοι θα πρέπει να προσέξουν πολύ καλά την οπτική τους, καλό θα είναι να αποφύγουν τις απαισιόδοξες σκέψεις. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης ενδεχομένως να υπάρξουν αναβολές και καθυστερήσεις, θα πρέπει να αποφευχθεί το άγχος και η εσωτερική πίεση.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σε ωθεί να αλλάξεις σημαντικά τον τρόπο διαχείρισης και σκέψης σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός καθώς δεν θα διστάσεις να αντιδράσεις σε ότι θεωρείς ότι σε καταπιέζει δημιουργώντας δυσκολίες στο περιβάλλον σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αιφνιδιαστικές ανατροπές στα οικονομικά επηρεάζουν σημαντικά την ψυχολογία σου και μπορεί να οδηγήσουν στο να αντιδράσεις έντονα τις εξελίξεις. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν δυσκολίες στο να επιτυχείς τους στόχους σου, να ξέρεις ότι για να έρθεις κοντά στην επίτευξη τους θα πρέπει να δουλέψει σκληρά και να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

Η έντονη επαναστατικότητα επηρεάζουν τη σχέση σου και είναι πιθανό να γίνει σκληρός και εριστικός με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να έρθεις αιφνιδιαστικά σε επαφή με νέο πρόσωπο που θα ανατρέψει τα δεδομένα, προσοχή στις ανασφάλειες που μπορεί να οδηγήσουν στο να γίνεις σκληρός.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, εκδηλώνεις άμεσα και δυναμικά τα συναισθήματά σου και αυτό μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις με τους γύρω σου. Ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς δεν θα διστάσεις να αντιπαρατεθείς με ένταση θεωρώντας ότι δεν εξελίσσονται τα πράγματα όπως θα ήθελες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι πιθανό να μην εξελίσσονται τα επαγγελματικά ζητήματα όπως θα ήθελες καθώς νιώθεις το βάρος των ευθυνών να σε πνίγει και να σου δημιουργεί ιδιαίτερη ένταση. Προσοχή σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα σημαντικά του επαγγελματικού περιβάλλοντος που θα κοστίσουν στην επαγγελματική σου πορεία.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερα το πρωί καθώς δεν αποκλείεται να ξεσπάσει στο ταίρι σου άδικα. Δείξε ψύχραιμη στάση και αυτό θα σε ανταμείψει αφού μπορείς να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί του. Ο αδέσμευτος η έντονη ανησυχία που έχεις δεν θα βοηθήσει στην επικοινωνία σου με πρόσωπο που δείχνει ενδιαφέρον για εσένα αν δεν καταφέρεις να την διαχειριστείς.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά ζητήματα του παρελθόντος καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν αιφνιδιαστικά στο προσκήνιο. Μπορεί να νιώσεις ότι επηρεάζουν την προσωπική σου εξέλιξη και τη μελλοντική σου πορεία και αυτό είναι αρκετό για να οδηγηθείς σε συναισθηματικά ξεσπάσματα. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εκκρεμότητες που πιθανά υπάρχουν σε επαγγελματικό επίπεδο έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και δημιουργούν σημαντικά προβλήματα στην παρούσα πορεία σου. Φρόντισε να μείνεις μακριά από δογματισμούς που δεν θα βοηθήσουν στο να αντιμετωπίσεις προβλήματα που σε ξαφνιάζουν και πιθανά απαιτούν άμεση λύση.

Τραύματα του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο προσκήνιο αιφνιδιαστικά και δημιουργούν προβλήματα στην σχέση σου. Φρόντισε να περιορίσεις την σκληρότητα και πιθανό φανατισμό που θα επηρεάσει αρνητικά. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο του παρελθόντος που εμφανίζεται αιφνιδιαστικά δημιουργώντας συναισθηματική ένταση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα επικεντρώνει την προσοχή του σε ότι αφορά το φιλικό περιβάλλον καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποκαλύψεις για πρόσωπα που εγείρουν καχυποψία. Είναι σημαντικό να αφήσει στην άκρη την εριστική διάθεση για να περισώσεις σχέσεις που σε ενδιαφέρουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εξελίξεις που ανατρέπουν τα δεδομένα μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που πιθανά έχεις. Δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα και να σε οδηγήσουν να αλλάξεις πλεύση σε ότι αφορά τα όνειρά σου.

Η επαναστατική διάθεση που δηλώνεις ανατρέπει τα δεδομένα της σχέσης σου και δημιουργεί σημαντικά προβλήματα στην προσωπική σου ζωή, προσοχή γιατί η απομάκρυνση από το ταίρι σου είναι πιθανή. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να σε αιφνιδιάσει πρόσωπο του φιλικού περιβάλλοντος με το ενδιαφέρον του, η καχυποψία σου είναι έντονη.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα μπορεί να λειτουργήσει ανατρεπτικά στην δημόσια εικόνα σου καθώς είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσοχή στις διαπροσωπικές σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν πρόσωπα που θα επιλέξουν να απομακρυνθούν από εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι αλλαγές στα επαγγελματικά σου έρχονται ξαφνικά και καλείσαι να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα. Αυτό είναι δύσκολο καθώς δεν αποκλείεται να καταπιέζεσαι και να οδηγηθείς τελικά σε συγκρούσεις και η αποστασιοποίηση. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες προτάσεις που απαιτούν σκληρή δουλειά για να πετύχεις.

Η ένταση που επικρατεί στα επαγγελματικά σου επηρεάζει σημαντικά την προσωπική σου ζωή καθώς πιθανότατα να ξεσπάσεις στο ταίρι σου, αυτό θα είναι αρκετό για να το απομακρύνει από εσένα. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα σε ξαφνιάσει, η συναισθηματική αποστασιοποίηση δεν αφήνει περιθώρια για νέα πράγματα στη ζωή σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα λειτουργεί ανατρεπτικά στην κοσμοθεωρία σου καθώς σε βάζει σε νέο τρόπο σκέψης και αναζητήσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξει σε καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σε καταπιέζουν όμως είναι απαραίτητο να διεκπεραιώσεις για να μην υπάρξουν προβλήματα με το περιβάλλον σου. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να σκεφτείς ότι ήρθε η ώρα να ανατρέψεις τα πράγματα στην επαγγελματική σου ζωή και να ακολουθήσεις ένα νέο δρόμο που ικανοποιεί την ψυχή σου. Οι δυσκολίες θα είναι αρκετές καθώς χρειάζεται σκληρή δουλειά για να πετύχεις στο όποιο νέο ξεκίνημα μπορεί να επιλέξεις. Αιφνιδιαστικά γεγονότα δημιουργούν άγχος και εμπόδια.

Η ανάγκη για ελευθερία και περιπέτεια που νιώθεις ξαφνιάζει το ταίρι σου και δεν αποκλείεται να υπάρξει επικριτικότητα και δυστροπία που θα προκαλέσει εντάσεις στη σχέση. Ο αδέσμευτος μπορεί να επικοινωνήσεις με πρόσωπο από το εξωτερικό που σε αιφνιδιάζει με τη συμπεριφορά του και σου δημιουργεί άγχος.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα φέρνει στην επιφάνεια ανασφάλειες και φόβους που έχεις καλά κρυμμένους μέσα σου με ξαφνικό τρόπο. Καλείσαι να αντιμετωπίσεις κατάματα ότι σου δημιουργεί εκνευρισμό παρ’ όλο το γεγονός ότι μπορεί να είναι δύσκολο για σένα. Φρόντισε ο εγωισμός να μην σε εμποδίσει στην συγκεκριμένη διεργασία.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι ανατροπές σε οικονομικές συναλλαγές και επιχειρηματικές δράσεις είναι πιθανές καθώς δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελες. Εμπόδια που μπορεί να προκύψουν δημιουργούν κατήφεια και απαισιοδοξία, καλά θα κάνεις να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και να εμπιστευτείς τη λογική για τις επόμενες κινήσεις σου.

Οι ανασφάλειες και η καχυποψία που εκδηλώνεις για τον/η σύντροφό σου επηρεάζουν αρνητικά τη σχέση σου, μην επιτρέψεις στον εγωκεντρισμό να δημιουργήσει προβλήματα με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα μπορέσεις να συντονιστείς με νέο πρόσωπο που σε αιφνιδιάζει καθώς σου δημιουργεί φόβους που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα φέρνει σημαντικές ανατροπές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα έρθουν ξαφνικά κοντά σου και άλλα που θα απομακρυνθούν αιφνιδιάστηκα από εσένα. Η εσωστρέφεια και η κυκλοθυμία δεν θα σε βοηθήσουν να έχεις αντικειμενικό κριτήριο, αυτό είναι κάτι που πρέπει να θυμάσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αιφνιδιαστικές αλλαγές μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς δεν αποκλείεται να συγκρουστείς με πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστήσει στα επαγγελματικά σου το τελευταίο διάστημα. Είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τα νεύρα σου καθώς μπορεί να γίνεις σκληρός και αυτό να απομακρύνει συνεργάτες από κοντά σου.

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αλλάξεις τα δεδομένα της σχέσης σου, παράλληλα το ίδιο μπορεί να σκέφτεται και το ταίρι σου. Προσοχή γιατί οι συγκρούσεις μπορεί να οδηγήσουν σε σκληρές ρήξεις. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να επικοινωνήσεις αιφνιδιαστικά με πρόσωπο που θέλει να εισβάλει στη ζωή σου, οι ανασφάλειες και η κατήφεια δεν θα βοηθήσουν στην θετική έκβαση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα ανατρέπει τα δεδομένα στην καθημερινότητα και δημιουργεί ένταση με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Δεν θα διστάσεις να γίνεις σκληρός στις εκφράσεις σου και να απομακρυνθείς από αυτούς που θεωρείς ότι δεν ανταποκρίνονται σε αυτά που θέλεις από τα πρόσωπα που έχεις στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι δυσκολίες στον εργασιακό χώρο είναι πολλές καθώς ξαφνικές αλλαγές επηρεάζουν την δική σου πορεία. Είναι σημαντικό να αντιληφθείς ότι θα πρέπει να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα και να δουλέψεις με μεθοδικότητα για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις τις νέες υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει.

Η επικριτική σου διάθεση θα επηρεαστεί σημαντικά την προσωπική σου ζωή καθώς μπορεί να γίνεις σκληρός με το ταίρι σου και αυτό να έχει επηρεάσει τη σχέση σας. Ο αδέσμευτος δεν φαίνεται να ενδιαφέρεσαι για την προσωπική σου ζωή καθώς οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας ανατρέπουν τα σχέδιά σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα ανατρέπει τους συσχετισμούς στην προσωπική σου ζωή κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε έκδηλο εγωκεντρισμό. Η συμπεριφορά σου θα καθορίσει την πορεία των σχέσεών σου καθώς είναι βέβαιο ότι κάποιοι θα αντιδράσουν έντονα στην αδιαλλαξία και την σκληρή στάση σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η διάθεσή σου να πρωταγωνιστείς σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να περιοριστεί από δυσκολίες που έρχονται ξαφνικά και εγείρουν φόβους και ανασφάλειες. Καλείσαι να επανεξετάσεις τις προτεραιότητές σου σε οικονομικό επίπεδο καθώς μόνο έτσι θα μπορέσεις να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα.

Οι ανατροπές στη σχέση σου θα επηρεάσουν δυσάρεστα εσένα και το ταίρι σου, φρόντισε να δημιουργήσεις συνθήκες σταθερότητας και να αντιμετωπίσεις τα οποία ζητήματα με ψυχραιμία διαφορετικά θα δυναμιτίσεις στην ατμόσφαιρα. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να σε προσεγγίσει αιφνιδιαστικά πρόσωπο που αλλάζει ριζικά τον τρόπο σκέψης σου στην αγάπη. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα επηρεάζει σημαντικά το οικογενειακό περιβάλλον και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις πιθανές αλλαγές που επιθυμείς. Φρόντισε να μην είσαι σκληρός με οικεία πρόσωπα καθώς αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα έντονα προβλήματα και δεν αποκλείεται να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που αγαπάς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι αντιπαραθέσεις στον επαγγελματικό χώρο είναι αρκετές καθώς ανοίγει μία νέα περίοδο μπροστά σου γεμάτη ανατροπές και αλλαγές. Αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στο να θέσεις ξεκάθαρα τα όριά σου, κάτι που θα περιπλέξει την κατάσταση και θα αιφνιδιάσει τους ανωτέρους σου. Φρόντισε να μην μπεις στη διαδικασία αντιπαραθέσεων.

Τα συναισθηματικά ξεσπάσματα σε συνδυασμό με την απολυτότητα δεν βοηθούν να επικρατήσει ήρεμο πνεύμα στην προσωπική σου ζωή και επηρεάζουν αρνητικά την σχέση σου. Ο αδέσμευτος καλά θα κάνεις να διαχειριστείς την ένταση που νιώθεις καθώς δεν αποκλείεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην απομάκρυνση νέου προσώπου από τη ζωή σου.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, στρέφεις την προσοχή σου στο κοντινό περίγυρο καθώς πρόσωπα μέσα από αυτόν μπορούν να σε συμβουλέψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Καλά θα κάνεις να περιορίσεις απωθημένο του παρελθόντος που σε οδηγούν σε ξεσπάσματα και να απολαύσεις μετά το μεσημέρι τις συζητήσεις και τις χαλαρές στιγμές που σε βοηθούν να ανακάμψεις ψυχολογικά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δείξε προσοχή σε εμπορικά ζητήματα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν εκκρεμότητες του παρελθόντος που θα σου προκαλέσουν άγχος. Φρόντισε να εμπιστευτείς το ένστικτό σου καθώς σου δείχνει τον κατάλληλο τρόπο διαχείρισης για να αποφύγεις τις όποιες παγίδες.

Μην επιτρέψεις σε ανασφάλειες του παρελθόντος να επηρεάσουν την πορεία της σχέσης σου καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε προστριβές που θα χαλάσει την τρυφερή ατμόσφαιρα με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος επιδιώκεις να έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπο που σου φτιάχνει το κέφι και σε ωθεί στο να κάνεις όνειρα.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!