ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 12 Οκτωβρίου 2020

Σήμερα Δευτέρα και το εξάγωνο του Δία στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες επηρεάζει αρκετά τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και τα βοηθά να ασχοληθούν εντατικά με τα θέματα της καθημερινότητας και όχι μόνο.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η αυτοπεποίθησή σου μπορεί να κλονιστεί  καθώς νιώθεις ότι βρίσκεις εμπόδια στην εξέλιξη των στόχων σου. Είναι σημαντικό να μην απογοητευτείς και να πιστέψεις στον εαυτό σου δημιουργώντας με δυναμισμό τις προϋποθέσεις για σημαντικά βήματα που θα σε φέρουν κοντά στα όνειρά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ανακατατάξεις μπορεί να υπάρχουν σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σε επηρεάζουν σημαντικά τόσο ψυχολογικά όσο και σε ότι αφορά το εισόδημά σου. Είναι πιθανό να σου ζητηθεί να δουλέψεις σκληρότερα για να πετύχεις τους στόχους σου, κάτι που μπορεί να σε βάλει σε διαδικασία να αμφισβητήσεις τι πραγματικά αξίζεις.

Η εξαιρετική διάθεση που υπάρχει στην προσωπική σου ζωή θα βοηθήσει να ξεπεράσεις τις όποιες προσωπικές αμφιβολίες. Το ταίρι σου είναι εδώ για να σε στηρίξει και να φτιάξει τη διάθεση σου. Ο αδέσμευτος μπορείς να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που σε γεμίζει χαρά καθώς τα παιχνίδια του μυαλού σε βοηθούν να βρεις το κέφι σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, οι αναμνήσεις του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια με ένταση και καλείσαι να αντιμετωπίσεις απωθημένα και ενοχές που διαταράσσουν την ψυχολογία σου. Έχεις την ευκαιρία να λειτουργήσεις αναγεννησιακά και να αφήσεις στην άκρη ότι σε πληγώνει προσπαθώντας για κάτι καλύτερο στο μέλλον.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε εμπορικές συμφωνίες που έρχονται στο προσκήνιο ξανά καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν πρόσωπα που θέλουν να κερδίσουν εις βάρος σου. Δεν είναι η καλύτερη ημέρα για σημαντικές αποφάσεις που θα επηρεάσουν τα επαγγελματικά σου καθώς οι αυταπάτες και οι ανασφάλειες κυριαρχούν.

Οι ευαισθησίες σου μπορεί να δράσουν ανεξέλεγκτα στην διάθεσή σου επηρεάζοντας αρνητικά την σχέση σου και την ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος ταλαιπωρείσαι από έντονη εσωστρέφεια και καχυποψία που δεν αφήνουν περιθώρια να λύσεις ζητήματα με πρόσωπο από το παρελθόν.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η εσωστρέφεια γίνεται εντονότερη από ποτέ καθώς η μέρα δεν βοηθά να απεγκλωβιστείς από την εσωστρέφεια. Τα πράγματα που έχεις βιώσει σε έχουν στιγματίσει καθοριστικά και παίζουν ρόλο στην προσωπική σου εξέλιξη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αν εργαστείς σε ομαδικό επίπεδο είναι βέβαιο ότι θα μπορέσεις να κάνεις τα κατάλληλα βήματα για να έρθεις πιο κοντά στις φιλοδοξίες σου. Το περιβάλλον που στηρίζεσαι είναι αυτό που θα βοηθήσει στην επίτευξη στόχων που έχεις θέσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σημείωσε όμως ότι πρέπει να προσπαθήσεις σκληρά.

Θέλεις τον προσωπικό σου χώρο σχέση χωρίς να διαταράξεις τις ισορροπίες της και αυτό είναι κάτι που θα διεκδικήσεις από τον/η σύντροφό σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πρόσωπο που ανοίγει νέους ορίζοντες μπροστά σου και δημιουργεί πλαίσιο σταθερότητας στη ζωή σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα μπορεί να εγείρει καχυποψία και ανασφάλειες που θα κλονίσουν για τα καλά τις φιλικές σου σχέσεις. Φρόντισε να δείξεις ωριμότητα στην συμπεριφορά σου καθώς δεν αποκλείεται οι αντιπαραθέσεις που θα προκαλέσεις να οδηγήσουν στο να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου σχέδια φαίνεται να βρίσκουν εμπόδια καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχει οικονομική εμπλοκή που δεν βοηθά στην εξέλιξη τους. Φρόντισε να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούν και σε απασχολούν καθώς αυτά θα δώσουν την ώθηση που απαιτείται για να δείξεις πραγματικά τις δυνατότητες που έχεις.

Το ταίρι σου αντιλαμβάνεται τις ανησυχίες που μπορεί να έχεις και βοηθάει με την τρυφερότητα και το ρομαντισμό να ανακουφίσει την διάθεσή σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να έρθει σε επαφή με πρόσωπο που δημιουργεί υπέροχη ατμόσφαιρα μεταξύ σας και φαίνεται ιδανικό για να γίνει ταίρι σου.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την διάθεσή σου καθώς διακατέχεται σε από κατήφεια και αμφιβολίες για το τι μπορείς να πραγματώσεις. Η επαφή με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος σου θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις και να δεις με αισιοδοξία τις όποιες προσπάθειες σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Επαγγελματικά εμπόδια μπορεί να σε προβληματίσουν καθώς φαίνεται ότι οι συνεργάτες σου δεν αντιλαμβάνονται ή δεν θέλουν να σου δώσουν την ελευθερία των κινήσεων. Μην πεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων καθώς θα γίνεις σκληρός και αυτό θα επηρεάσει τη μετέπειτα πορεία των συνεργασιών σου.

Η επικοινωνία στη σχέση σου παίζει καθοριστικό ρόλο καθώς μέσα από αυτήν βρίσκεις την αυτοπεποίθηση και τη θετική διάθεση. Το ταίρι σου είναι εκεί για να σε στηρίξει και να φτιάξει την ψυχολογία σου. Ο αδέσμευτος επικεντρώνεσαι στην επικοινωνία με πρόσωπο που σου δίνει χαρά καθώς είναι απαραίτητο για να ξεφύγεις από πιθανές υποχρεώσεις που σε πιέζουν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα μπορεί να σε επηρεάσει σημαντικά περιορίζοντας την αισιοδοξία και την θετική ψυχολογία. Φρόντισε να χαλιναγωγήσεις τον αρνητισμό και τις ανασφάλειές σου που μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις στο περιβάλλον του κινείσαι. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι οικονομικές συναλλαγές που θέλεις να τακτοποιήσεις σε απασχολούν έντονα. Μπορείς να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες και να κινηθείς με βάση τη διαίσθησή σου για να μπορέσεις να κάνεις τις σωστές κινήσεις. Στο εργασιακό περιβάλλον δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί η κατάλληλη ατμόσφαιρα για συζητήσεις που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά οικονομικά οφέλη.

Το ταίρι σου βοηθά να ξεφύγεις από την καχυποψία και να απολαύσεις κάθε στιγμή μαζί του που θα σε γεμίσει συναισθηματική ασφάλεια, κάτι που είναι απαραίτητο για εσένα σήμερα. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που εγείρει μοναδικά συναισθήματα, φροντίζει όμως με τη στάση του να μην επηρεαστείς από τους προσωπικούς σου φόβους.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι σημαντικές και μπορεί να καθορίσουν την ψυχολογία σου. Η μέρα επηρεάζει σημαντικά την ψυχολογία σου καθώς φαίνεται να γίνεται έντονα καχυποψία για τις κινήσεις προσώπων που είναι σημαντικά για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Στο εργασιακό περιβάλλον δεν αποκλείεται να προκύψουν δυσκολίες που θα σε προβληματίσουν έντονα. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να κρατήσεις ψηλά το ηθικό και να χρησιμοποιήσεις την απαιτούμενη διπλωματία για να ξεφύγεις από αντιπαραθέσεις ή επιβλητικές διαθέσεις που θα δημιουργήσουν ένταση με πρόσωπα του συναδέλφου περίγυρου.

Ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου μπορεί να σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τις δυσκολίες της καθημερινότητας και να δεις πόσα μπορεί να σου προσφέρει η συντροφικότητα και η αγάπη. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σε γεμίζει αισιοδοξία και σε βοηθά να αντιμετωπίσεις με θετική διάθεση την δύσκολη ρουτίνα που έχεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα που θα επηρεάσουν σημαντικά τις διαπροσωπικές σχέσεις. Καλά θα κάνεις να μην είσαι απόλυτος στις σκέψεις σου και να προσπαθήσεις με ωριμότητα και καλή διάθεση να λύσεις τις όποιες αντιθέσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Κόντρες μπορεί να προκύψουν στις συνεργασίες σου καθώς είναι πιθανό να προσπαθήσεις να επιβάλεις τις δικές σου απόψεις με έμμεσο τρόπο. Αυτό θα δημιουργήσει ένταση και δεν θα αφήσει να ξεδιπλωθούν οι δυνατότητες που μπορεί να υπάρξουν αν προσπαθήσεις σκληρά και δείξεις διάθεση για να υπάρξει αρμονία.

Η ψυχρότητα μπορεί να επικρατήσει στη σχέση σου αν δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις την ανάγκη να επιβάλλει στους δικούς σου όρους με πλάγιο τρόπο. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο καθώς οι προβληματισμοί και οι φόβοι που έχεις σε προσωπικό επίπεδο επηρεάζουν τον τρόπο που επικοινωνείς.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, μην χάσεις την θετική ματιά στα πράγματα καθώς είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πιθανές δυσκολίες της ημέρας. Η μέρα επηρεάζει σημαντικά τις κινήσεις σου καθώς το άγχος κυριαρχεί στην καθημερινότητα και στο να τακτοποιήσεις πιθανές εκκρεμότητες που έχεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζεις στην καθημερινότητα και κυρίως στη δουλειά σου μπορεί να σε προβληματίσουν καθώς φαίνεται να μπλοκάρεις και να μην μπορείς να διεκπεραιώσεις ότι έχεις αναλάβει. Η θετική διάθεση θα σε βοηθήσει να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς και να ξεφύγεις από την κατήφεια που μπορεί να σε καταβάλει.

Ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου αποτελεί στήριγμα για εσένα σε πιθανές δυσκολίες καθώς σε βοηθά να μην χάσεις το κέφι και την αισιοδοξία για τη ζωή. Ο αδέσμευτος μπορεί να έρθει σε επαφή με πρόσωπο που θα φροντίσει να φτιάξει την ψυχολογία σου και να δημιουργήσει όμορφες προϋποθέσεις για το μέλλον. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα αυτοπεποίθησης και προσωπικής αξίας. Καλά θα κάνεις να μην κάνεις κινήσεις που θα επηρεάσουν τις σχέσεις με το περιβάλλον σου, φρόντισε να απολαύσεις τη ζεστασιά και την τρυφερότητα της οικογένειας πού θα λειτουργήσει ανακουφίστηκα στην διάθεσή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι οικονομικές υποθέσεις μπορεί να σε προβληματίζουν καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν έξοδα που προκαλούν ανασφάλεια για το εισόδημα σου. Μην επιτρέψεις στην απαισιοδοξία να κυριαρχήσει, αντιμετώπισε με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση τις οποίες καταστάσεις για να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα για εσένα.

Η οικειότητα στη σχέση παίζει σημαντικό ρόλο για να νιώσεις όμορφα και να ξεπεράσεις τις οποίες ανασφάλειες που κάνουν την εμφάνισή τους σήμερα. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις κατάματα φόβους που μπορεί να επηρεάζουν πιθανή νέα γνωριμία που σε ενδιαφέρει. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τις σχέσεις με οικογενειακά πρόσωπα καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις απόλυτος και σκληρός μαζί τους. Αυτό θα οδηγήσει στην απομάκρυνση αν δεν καταφέρεις να διαχειριστείς με ψυχραιμία τις οποίες καταστάσεις και γίνεις απότομος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσπαθείς να δημιουργήσεις τις καλύτερες δυνατές συνθήκες σε επαγγελματικό επίπεδο και αυτή σου η προσπάθεια είναι σκληρή. Καλά θα κάνουν να αποφύγεις την απολυτότητα και να δώσεις την ευκαιρία στους συνεργάτες σου να εκφράσουν πιθανές απόψεις που τελικά μπορεί να βρεις ενδιαφέρουσες και να σε κινητοποιήσουν.

Το ταίρι σου μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις όποιες εντάσεις νιώθεις. Είναι αυτό που θα σε γεμίσει χαρά και θα σε βοηθήσει να βρεις το πραγματικό νόημα της ζωής. Ο αδέσμευτος φρόντισε να έρθεις σε επαφή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει καθώς είναι βέβαιο ότι θα αλλάξει την διάθεσή σου και θα σε γεμίσει αισιοδοξία και κέφι.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, σήμερα δεν αποκλείεται ζητήματα αυτοπεποίθησης να έρθουν στην επιφάνεια και να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σου. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να αποφύγεις τις υπερβολές καθώς το πείσμα και η αδιαλλαξία θα οδηγήσουν σε αντιπαλότητες με τους γύρω σου που καλό είναι να αποφύγεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Φρόντισε να είσαι προσεκτικός σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν καθώς η καχυποψία μπορεί να οδηγήσει σε συμπεριφορές που θα ανατρέψουν τα δεδομένα. Σκέψου καλά πριν κάνεις τα επόμενα βήματα καθώς δεν αποκλείεται να υπερβάλλεις επικεντρωμένος αποκλειστικά και μόνο το συμφέρον σου.

Οι ανασφάλειές σε οδηγούν στις συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν σφόδρα το ταίρι σου, καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός γιατί μπορεί πεισματικά να οδηγήσεις την σχέση σου σε δύσκολες καταστάσεις. Ο αδέσμευτος οι φόβοι και το έλλειμμα αυτοεκτίμησης μπορεί να επηρεάσουν την διάθεσή σου στην επικοινωνία με νέο πρόσωπο.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!