ΖΩΔΙΑ

Δείτε ποια ζώδια θα επηρεάσουν πολύ οι πλανήτες μέχρι και τις 13/10

Γενικά ο Οκτώβριος, αναμένεται να είναι ένας μήνας που θα ζορίσει πολύ σχεδόν όλα τα ζώδια, ωστόσο το ερχόμενο διάστημα, μέχρι και τις 10 Οκτωβρίου, οι θέσεις κάποιων πλανητών μπορεί να χαρίσουν και εύνοια σε λίγα τυχερά ζώδια, ενώ άλλες αστρολογικές όψεις των ημερών θα φέρουν εξελίξεις (όχι απαραίτητα θετικές) στη ζωή κάποιων ζωδίων.

Σύμφωνα με το astrology.gr οι αστρικές επιρροές, από 07/10 έως και 13/10 θα είναι οι ακόλουθες

O αστρικός Ερμής, που συνήθως φέρνει περισσότερες επαφές, μετακινήσεις και συνεννοήσεις, θα κινηθεί από την 16η, μέχρι την 18η μοίρα του Ζυγού και θα σε επηρεάσει σταδιακά αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από 8/10 μέχρι 10/10. 

Τα ανάλογα ισχύουν κι αν είσαι Κριός γεννημένος/η από τις 5/4, μέχρι τις 7/4 με αρκετά πράγματα ωστόσο να εξαρτώνται από τους άλλους.

Αντίστοιχα δρομολογούνται μεταβολές-ρυθμίσεις σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αντίστοιχα, αν είσαι Αιγόκερως κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 7/1 μέχρι τις 9/1 ή είσαι Καρκίνος γεννημένος/η από τις 6/7 μέχρι τις 8/7.

Το τετράγωνο του αστρικού Ερμή με τον τροπικό Δία στον Αιγόκερω είναι πάντως προάγγελος θετικών ή τουλάχιστον… διασκεδαστικών εξελίξεων!

 - Η αστρική Αφροδίτη, που σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά και τα οικονομικά σου, θα κινηθεί από την 11η μέχρι την 19η μοίρα του Λέοντα και θα σε επηρεάσει αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 2/8 μέχρι τις 10/8 ή αν είσαι Υδροχόος γεννημένος/η από τις 31/1, μέχρι τις 8/2.

Εύνοια θα έχεις κι αν είσαι Ταύρος γεννημένος/η από τις 30/4 μέχρι τις 8/5 ή Σκορπιός κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 2/11, μέχρι τις 10/11, με έμφαση όμως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα, αντίστοιχα.

- Ο αστρικός Άρης, που δημιουργεί ισχυρά κίνητρα, επιταχύνει τις εξελίξεις αλλά ευθύνεται και για κάθε λογής εντάσεις ή ατυχήματα, συνεχίζει την ανάδρομη κίνησή του στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων και θα σε επηρεάσει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο κι είσαι γεννημένος/η στις 18, 19 ή 20/3. 

Αν πάλι είσαι Παρθένος κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 21 μέχρι τις 23/9, τότε είναι οι άλλοι που θα σε προκαλέσουν, ώστε να δείξεις το που και αν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός/η.

Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι είσαι γεννημένος/η στις 18, 19 ή 20/6 αλλά κι αν είσαι Τοξότης κι έχεις τα γενέθλιά σου στις 20, 21 ή 22/12, με το βασικό πεδίο δράσης να είναι τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα.

Σου θυμίζω βέβαια ότι στο τρέχον διάστημα, ο Άρης σχηματίζει κι ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα, μια όψη που παραπέμπει σε ξεκαθαρίσματα με την «σκοτεινή» ή «βρώμικη» πλευρά της ζωής.

- Η αστρική Δήμητρα, που συνδέεται με επίσημες νομικές πράξεις, συνεργασίες , κινείται ανάδρομα στην στην 5η μοίρα του Υδροχόου, βάζοντας την δική της «σφραγίδα» στην ζωή σου αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 25/1. 

Ανάλογα συμπτώματα μπορεί να υπάρξουν στην ζωή σου αν είσαι Λέων κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 27/7.
Αν πάλι είσαι Σκορπιός γεννημένος/η κοντά στις 27/10 αλλά και Ταύρος γεννημένος κοντά στις 24/4, είναι πιθανό να «τρέξεις» μια επαγγελματική σύμβαση ή ένα περιουσιακό ζήτημα.

Η ανάδρομη Δήμητρα προσφέρεται για διορθωτικές κινήσεις και συμπληρωματικές ενέργειες στα θέματά της, όχι όμως και για νέες πρωτοβουλίες που μπορεί να «κολλήσουν».

- Ο αστρικός Δίας, που φέρνει ευκαιρίες και τύχη, κινείται στην 25η μοίρα του Τοξότη και θα σου φέρει τύχη και πλεονεκτήματα αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 16/12. 

Αν πάλι ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων, έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 14/6, τότε μπορείς να υπολογίσεις σε ευκολίες και εξυπηρετήσεις που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια γόνιμη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης.

Επιτυχίες και υποστηρίξεις σε περιμένουν κι αν είσαι Ιχθύς γεννημένος/η κοντά στις 14/3 αλλά και Παρθένος γεννημένος/η κοντά στις 17/9, με τις θετικές εξελίξεις να αναφέρονται πρωτίστως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αντίστοιχα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!